نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: قرار دادن فایل در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    قرار دادن فایل در برنامه

    دوستان میشه یه راهنمایی کنید که چطور یکسری فایل رو تو برنامه قرار بدم.من از کد زیر برای نمایش عکس در تکست باکس استفاده کردم اما میخوام بجای اینکه آدرس عکس رو از هارد بدم عکسو تو برنامه قرار بدم و از اونجا نمایش بدم.تا اگه برنامه تو یه کامپیوتر دیگه اجرا شد عکس نمایش داده بشه.
    PictureBox pic = new PictureBox();
    //pic.Image = Image.FromFile("آدرس فایل");
    pic.Image = SystemIcons.Information.ToBitmap();;
    textBox1.Controls.Add(pic);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599

    نقل قول: قرار دادن فایل در برنامه

    میتونی عکس ها رو بعنوان Resource به پروژت اضافه کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: قرار دادن فایل در برنامه

    دوست عزیز میشه بگید چطور عکس رو به عنوان Resource به پروژه اضافه کنم

  4. #4
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: قرار دادن فایل در برنامه

    اینکه چطوری عکس رو به عنوان Resources به پروژه اضافه کنی توی (https://barnamenevis.org/showthread.php?t=120668) جواب دادم.اما اینکه بخوای اون رو نمایش بدی....

    System.Reflection.Assembly a = Assembly.GetExecutingAssembly();
    Stream s = a.GetManifestResourceStream("Embedded_Access.top2. jpg");
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(s);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: قرار دادن فایل در برنامه

    دوست عزیز ارور میده و عکس نمایش داده نمیشه

  6. #6
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: قرار دادن فایل در برنامه

    build action فایل مورد نظرت رو ست کردی؟
    اینجا رو ببین
    https://barnamenevis.org/showpo...30&postcount=7
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •