نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: دستور distinct

  1. #1

    حذف رکورد تکراري با دستور distinct

    سلام

    من يک Table1 دارم که داراي دو فيلد شماره پرسنلي، و نام مي باشد و مي خواهم با استفاده از دستور Distinct رکوردهايي که شماره پرسنلي تکراري دارند را حذف کنم بطوريکه در نتيجه علاوه بر فيلد شماره پرسنلي، فيلد نام هم نمايش داده شود ولي وقتي از دستور Distinct استفاده مي کنم فقط فيلد شماره پرسنلي نمايش داده مي شود و فيلد نام در نتيجه نمايش داده نمي شود. لطفاً راهنمايي فرماييد.
    Select Distinct personeli
    from Table1
    آخرین ویرایش به وسیله imanch : چهارشنبه 13 شهریور 1387 در 14:25 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: دستور distinct

    سلام
    خوب شما در كد اشاره اي به فيلد نام نكرديد اگر بخواين نام هم نمايش داده بشه بايد اينطوري بنويسيد
    Select Distinct personeli ,name 
    from Table1;
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : چهارشنبه 13 شهریور 1387 در 16:12 عصر

  3. #3

    نقل قول: دستور distinct

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب شما در كد اشاره اي به فيلد نام نكرديد اگر بخواين نام هم نمايش داده بشه بايد اينطوري بنويسيد
    Select Distinct personeli ,name 
    from Table1;
    دوست عزيز من اينکارو انجام داده بودم ولي وقتي فيلد name رو به دستور distinct اضافه کني رکوردهاي تکراري فيلد personeli رو نشون ميده يعني رکوردهاي تکراري فيلد personeli حذف نمي شن. منتظر راهنمايي شما هستم.

  4. #4

    نقل قول: دستور distinct

    فلید personeli را گروپ کن و فیلد name ر ا first

  5. #5

    نقل قول: دستور distinct

    نقل قول نوشته شده توسط karmand مشاهده تاپیک
    فلید personeli را گروپ کن و فیلد name ر ا first
    دمت گرم جواب داد

  6. #6

    نقل قول: دستور distinct

    نقل قول نوشته شده توسط imanch مشاهده تاپیک
    دمت گرم جواب داد
    چه جوری جواب داد
    یه کم راهنمایی می کنید؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    81

    نقل قول: دستور distinct

    first کردن فیلد name یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    لطفا جواب بدید. با مثال؟
    کمک فوری...

  8. #8

    نقل قول: دستور distinct

    مشکل این کد چیه. این دستور برای حذف داده های تکراری داخل فایل اکسس می باشد که با وی بی نوشته شده.


    Adodc4.RecordSource = "SELECT DISTINCT fild FROM table"

  9. #9
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: دستور distinct

    سلام
    این کد برای کنترل ADODC در محیط VB نوشته شده است و درهمانجا کاربرد دارد . درمحیط اکسس چون بصورت تخصصی جهت کار بادیتا است خود فرمها کنترلهای مخصوص خودشان رادارند ومیتوانید براحتی باآن کارکنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: دستور distinct

    میتونید برای مشاهده داده تکراری از کوئری استفاده کنید
    http://www.kouhkanfamily.com/showthr...ull=1#post4429

  11. #11

    نقل قول: دستور distinct

    نقل قول نوشته شده توسط mehdikoki مشاهده تاپیک
    مشکل این کد چیه. این دستور برای حذف داده های تکراری داخل فایل اکسس می باشد که با وی بی نوشته شده.


    Adodc4.RecordSource = "SELECT DISTINCT fild FROM table"
    دوستان از این دستور میخام برای حذف داده های تکراری اکسس با ویژوال بیسیک استفاده کنم ولی کار نمیکنه.دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله mehdikoki : جمعه 06 بهمن 1391 در 18:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •