نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    Post ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

    سلام
    یک سوال داشتم که هر چی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم

    من دارم روی یک برنامه کار می کنم که برای تکمیل قسمت اکانتینگش نیاز به ایجاد یوزر به صورت اتوماتیک دارم یعنی مثلا ادمین سایت بیاد و تو تکس باکس مربوط به تعداد یوزر 100 رو وارد کنه و یک استارت برای یوزر ها انتخاب کنه یعنی مثلا 3 حرف اول با ajx شروع بشه و برنامه از ajx1 تا ajx100 رو بسازه.
    اگر کسی ایم کار رو انجام داده سورس بزاره اگر هم که نه کمک کنید تا با هم ببریمش جلو

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

    سلام
      
    dim i
    for i=0 to txt_num.txt
    Dim rng As New RNGCryptoServiceProvider

    Dim buff(4) As Byte

    rng.GetBytes(buff)

    dim x= Convert.ToBase64String(buff)
    'این برای تولید حرف بود
    dim xxx=txtstart+x

    حالا xxx رو با دستور insert بفرست به بانک
    بای

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    سلام
      
    dim i
    for i=0 to txt_num.txt
    Dim rng As New RNGCryptoServiceProvider

    Dim buff(4) As Byte

    rng.GetBytes(buff)

    dim x= Convert.ToBase64String(buff)
    'این برای تولید حرف بود
    dim xxx=txtstart+x

    حالا xxx رو با دستور insert بفرست به بانک
    بای
    جالب بود فکر نمی کردم با یک حلقه حل بشه دستت درد نکنه تشکر ویژه

    یک تست می کنم دستت بازم درد نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

    بازم سلام
    آقا دستت درد نکنه جواب داد ولی این خیلی خیلی رندوم ایجاد می کنه

    username
    testkixLcOM=
    testgCTJe8s=
    testH/JjvPA=
    testlQtqKLc=
    testFfzY+NY=
    من نمی خوام حروف کوچک وبزرگ باشه و کاراکتر های وِیژه نمی خوام مثل مساولی و اسلش

    فقط حروف کوچک و عدد

    لطفا تو این هم کمک کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

    لطفا یکی کمک کنه

    فقط حروف کوچک و عدد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

    جایی گفته بودین که بعد از حروف ثابت بقیه اون رندوم باشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    نقل قول: ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

    بله این کار رو هم با استفاده از این
    dim xxx=txtstart+x
    دوست خوبمون اقا milade انجام دادن
    لطفا سریع تر خیلی بهش نیاز دارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: ایجاد اتوماتیک یوزر به تعداد زیاد

    با یه تابع replace هر چی رو می خوای پاک کن
    در مورد کوچکی همیه تابع هست که الان خاطرم نیست اون همه رو کوچیک می کنه
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •