نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پخش صوت از فیلد باینری گرفته شده از دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pesare_ariyayi
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ملودی شهر باران
    پست
    108

    پخش صوت از فیلد باینری گرفته شده از دیتابیس

    سلام
    من یک ستون در دیتابیس دارم که از نوع باینری هست و توش صوت ذخیره می کنم.
    صوت رو از یکی از فیلدهای این ستون می گیرم, و اون رو در متغیری از نوع byte[] ذخیره می کنم. می خوام بدونم قطعه کدی وجود داره که بتونه با گرفتن این متغیر از من اون صوت رو پخش کنه؟ اگر هم قبل از دادن این متغیر به اون کلاس من باید این متغیر رو به نوع دیگری تبدیل کنم هیچ ایرادی نداره.

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: پخش صوت از فیلد باینری گرفته شده از دیتابیس

    می تونی از api ی به نام winmm.dll استفاده کنی

    [DllImport("winmm.dll")]
    public static extern long PlaySound(byte[] buffer, IntPtr hMode, int dwFlag);
    برای فراخوانی

    PlaySound(wav, IntPtr.Zero, 1 | 4);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •