نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جلوگیری از ورودی های تکراری

  1. #1

    Tick جلوگیری از ورودی های تکراری

    با سلام خدمت دوستان
    چه طور میتوان از ورود فیلدهای تکراری در دیتابیس جلوگیری کرد مثلا وقتی که میخواهیم از ورود کسانی که نام کاربری انها مشابه افرادی که قبلا در دیتابیس است جلوگیری کنیم
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

    $a=odbc_result($res,'username');
    if ($a==$_POST['t9']){
    echo "äÇã ˜ÇÑÈÑí ÔãÇ Ê˜ÑÇÑí ÇÓÊ";
    }

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری

    ببین
    اول باید یه کوئری بنویسی که مقدار مساوی فلان وروردی رو توی دیتا بیس بگرد و نشان بده
    اگر باشه نشون میده و اگر نباشه ارور میده
    میتونی شرط بزاری اگر ارور داد فلان کار اگر نداد مثلا بگو کاربر قبلا ثبت شده
    بای

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری

    همونجور که aghasina گفته:


    $username="username";
    $result=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE user='$username'"){
    if($row=mysql_fetch_array($result)){
    echo "This user already exists in database";
    }else{
    echo "This user not exists in database";
    }

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری

    ممنون لز لین که کوئری رو نوشتی

  5. #5

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری

    واقعا ممنونم از لطفتون
    من با روش odbc به db وصل میشم میخام بدونم ایا اون اسکریپتی رو که بالا نوشتم درست هست یا نه؟اگه نه که اگه زحمت ویرایشش رو بکشید ازتون یک دنیا ممنون میشم
    باز هم ازتون ممنونم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری


  7. #7

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری

    سلام
    می خواستم بدونم چگونه می توان تعداد کاربران آن لاین رو نمایش داد

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط azi1362 مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم بدونم چگونه می توان تعداد کاربران آن لاین رو نمایش داد
    اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداره ها!
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=120402

  9. #9

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری


    با سلام
    مشکل من حل شد من این اسکریپت رو خودم نوشتم و به جواب رسیدم
    با تشکر از همه دوستان


    <?php
    $conn=odbc_connect("test","","");
    $name=$_GET['txt'];
    $username=$_GET['un'];
    if (isset($_GET['txt'])){
    $qu="select * from tblTest where username like '".$_GET['un']."'";
    $res=odbc_do($conn,$qu);
    $a=odbc_result($res,'username');
    if ($a == $_GET['un']){
    echo "Duplicate Data";
    }
    else
    {
    $query="insert into tblTest(name,username)"."values ('$name','$username')";
    $res=odbc_do($conn,$query);
    if (odbc_num_rows($res) >= 1){
    echo "user has benn registered";
    }
    }
    odbc_close($conn);
    }

    ?>

  10. #10

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری

    کد شما خوبه ولی ممکنه بعضی جاها درست کار نکنه چراکه از like استفاده کردید! برای اینکه ببینید username ها match میشن از = استفاده کنید بهتره!

  11. #11
    کاربر جدید آواتار BOBZzZ
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تورنتو
    پست
    19

    نقل قول: جلوگیری از ورودی های تکراری

    سلام
    من هر کاری میکنم نمیتونم کاری کنم که آیدیهای زیر بعد از آیدی ABC ثبت نشوند:
    aBc
    ABc
    AbC
    abC
    ,...

    لطفا یک نفر کمک کنه

  12. #12

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 06:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •