نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

  1. #1

    Question اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    سلام دوستان ، من برای گرفتن عکس از صفحه نمایش ، بوسیله کدی که در همین سایت

    موجود بود (با کمی تغییرات) ، برنامه ای نوشتم ، ولی در موقع عکس گرفتن نمی خواهم

    از خود فرم برنامه من (برنامه ای که عکس میگیرد) عکس گرفته شود ؟؟؟ راهکار شما عزیزان

    در این مورد چیست؟؟؟

  2. #2

    Question نقل قول: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    دوستان ، چه راهی به نظرتون مناسب میباشد ؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    نقل قول: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    خوب پنجرتو Minimize کن بعد عکس بگیر

  4. #4

    Post نقل قول: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    نقل قول نوشته شده توسط molana alavi مشاهده تاپیک
    خوب پنجرتو Minimize کن بعد عکس بگیر
    ============================

    دوست عزیز ، شما دقت نکردی !!! جریان یه چیز دیگه است !!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Question نقل قول: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    ============================

    دوست عزیز ، شما دقت نکردی !!! جریان یه چیز دیگه است !!!
    میشه بیشر راجع به جریان توضیح بدید ؟

  6. #6
    کاربر جدید آواتار AHMADABDALI
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    11

    نقل قول: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    با با باحال بود

  7. #7

    نقل قول: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    خوب دوست من بیشتر توضیح بده

  8. #8

    نقل قول: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    دوستاني كه با برنامه هاي مخصوص اين كار كاركرده باشند ، منظور منو ، خوب مي فهمند ، مثل برنامه

    Camtasia Studio و ... !!! در واقع عكس گرفتن فقط از صفحه نمايش (Desktop ) انجام ميشه و عكس خود

    برنامه گرفته نميشود !!! منتظر راهنمايي شما عزيزان هستم !!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: اشکال در مورد گرفتن عکس از صفحه نمایش

    this.Hide();
    Bitmap screen = new Bitmap(Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width,
    Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(screen))
    {
    g.CopyFromScreen(0, 0, 0, 0, screen.Size);
    }
    this.Show();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •