بنده اولین کتابی که از جناب جعفرنژاد خوندم 6..7 سال پیش بود. کتاب آموزش برنامه نویسی به زبان های C و ++C. ایراد های بسیار زیادی داشت...
- مطالبش منسجم نبودند و ترتیب آموزش مطالب بسیار بد و گمراه کننده بود.
- در مورد هیچ مبحثی کامل بحث نشده بود و به نوعی انگار ناخنکی به هر موضوعی زده شده بود فقط.
- بسیاری از مفاهیم بنیادی شی گرایی، کاملا اشتباه توضیح داده شده بود. (مخصوصا polymorphism)
- فکر کنم نزدیک به 60% نمونه کدهاش، اجرا نمی شدند و حتی خطاهای منطقی داشتند (که به اشتباه چاپی هم نمیتونه ربط داشته باشه)
- در نمونه کدها از یک سری دستوراتی استفاده شده بود که بعدا در هیچ جای کتاب در موردش توضیح داده نشده بود و فقط مایه سردرگمی خواننده بود.
- و n تا ایراد دیگه که یادم نمونده بعد این همه مدت...
از این رو بود که بنده از همون ابتدا کتاب های ایشون رو گذاشتم اونور خط قرمز.
این دلایل من بود و برای خودم محترمه و دلایل شما هم برای خوندن کتابهای ایشون برای بنده محترمه و فقط تجاربم رو در اختیارتون قرار دادم.
تصمیم گیرنده نهایی مسلما خودتون خواهید بود.
موفق باشید
پ.ن
آخه کجای دنیا همه چیزای مربوط به یک زبون رو میزارن تو یه کتاب؟ به قول یکی از دوستان، کتابهای این آقا مثل یه بیت شعر میمونه که شاعر به زور همه آرایه های ادبی رو چپونده توش!
برادر جعفرنژاد، اگر واقعا استادی در این زمینه ها، خوب بیا و برای هر زمینه اون زبان یک کتاب جدا تحریر کن تا هم همه ببینن که چقدر استادی و هم اینکه فروشت بیشتر باشه و پول بیشتری کاسب شی، هم اینکه اشخاصی مثل من گم نشیم تو کتابات! اگر هم استاد نیستی، خوب مرد مومن برو بچسب به زندگیت که صوابش بسی بیشتر از تحریر(!) فله ایه کتابه...!