نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

  1. #1

    كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام
    مي خواستم بدونم كتاب "آموزش گام به گام C#‎.net" براي جعفر نژادقمي بهتره يا جان شارپ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام
    جعفر نژاد قمی فقط تمرینهای خوبی داره اون هم فقط چند فصلش ولی به پولش نمی ارزه.حوصله آدم و هم سر می بره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار corona
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    188

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    اگه حال و حوصله pdf خوندن و پای کامپیوتر نشستن رو داشته باشی من Viasual C#‎ how to program دیتل رو بهت توصیه می کنم که واقعا عالی هستش . البته کتابش هم توی بازار موجود هستش ولی خوب یکم قیمتش بالاست .

  4. #4

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام ، اگه به مفاهیم اولیه تسلط دارید ، از یک ایبوک انگلیسی مناسب و مرجع (که تو این سایت معرفی

    شده) استفاده کنید ، بنظر من کتاب فارسی ، جامع و کاملی در این زمینه موجود نیست !!!

    در ضمن کتابای جعفرنژاد قمی از بارعلمی بسیار ضعیفی که دارد ، به هیچ وجه توصیه نمیشود ، کتاب دیتل از اون

    بهتره !!!!

  5. #5

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    جان شارپ رو من اون اول كه مي خواستم سي # رو شروع كنم گرفتم ... سي # 2003 رو گفته و اصلا كامل نيست ....
    به نظر من هيچ كدوم بدرد نمي خورن ...
    اگه ebook بخوني خوبيش اينه كه مي توني كد ها رو كپي پيست كني و در حين خوندن تمرين هم بكني وب گردي كني و... :دي
    در ضمن ebook هم خرجش كمتره ~=0 هم جامع تره فقط مسئله خسته كنندگيشه

  6. #6

  7. #7

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام
    من الان خودم كتاب آقاي هاشميان رو دارم و مي خونم
    ولي ebook نمي خوام
    راستي كتاب beginning C#‎ 2008 خوبه(ebook مي باشد)؟

  8. #8

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    يك ebook و يك كتاب معمولي انگليسي هم معرفي كنيد(ترجيحا با لينك)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار najafzade
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    جنگلهای آمازون
    پست
    209

    آموزش سی شارپ در 950 صفحه

    سلام
    با اجازه اساتید محترم
    در این لینک : http://gooliof.persianblog.ir/post/740 یک کتاب آموزشی C#‎ در حدود 950 صفحه به زبان فارسی وجود دارد.

    د در این لینک للللییییییییییییننننننننک ککککککککککککک هم یک سری Sample های بسیار جالب برای برنامه نویسان قرار داده شده است.

    امید است به کار آید.

  10. #10

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام
    دوست عزيز
    به نظر من تمام كتابهاي جعفرنژاد ارزش خواندن را داشته باشه
    اگه خواستي كتاب جعفرنژاد رو انتخاب كن.
    --------------------
    سلام
    به نظر من كتابهاي جعفرن‍ژاد ارزش خواندن را داشته باشد.
    آخرین ویرایش به وسیله دانشجو67 : سه شنبه 09 شهریور 1389 در 09:06 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط seyyedalith مشاهده تاپیک
    سلام
    مي خواستم بدونم كتاب "آموزش گام به گام C#‎‎.net" براي جعفر نژادقمي بهتره يا جان شارپ؟
    سلام دوست عزیز تقریبا تمام این کتابها و ایبوکهای دوستان را من مطالعه کردم و به نظرم برای شروع بهترین کتاب کتاب جعفر نژاد یا ایبوک هاشمیان است کا بسیار خوب توضیح دادند ودر مورد نظر دوستمون عرض کنم اصلا هم اینجوری نیست بار علمی کتاب جعفر نژاد بسیار بالا است
    این کتاب برگرفته از کتابهای دیتیل ،جان شارپ ،مایکروسافت و... می باشد مهمترین خصوصیت دیگر آن که ترجمه نیست چون اون کتابها ترجمه شدند منظورشان را خوب نمی رسونند.اگر هم دنبال مرجع کامل کامل می گردید که نیست یعنی در 1000 صفحه یا 2000 صفحه نمی شه کامل تو ضیح داد و باید به صورت مجزا کتاب بخرید مثلا برای بخش ADO.NET می تونید از کتاب گام به گام با ADo.NET انتشارات ناقوس استفاده کنید یا ....

    و یه چیز مهم دیگه اینکه اگر 100 کتاب هم بخرید و بخواهید با خوندن برنامه نویس شوید در واقع غیر ممکن است و باید تا می تونید تمرین و تمرین کنید و اگرم به مشکل برخوردید از راهنمای خود ویژوال یا اینترنت کمک بگیرید .

    امیدوارم که در این زمینه موفق باشید.

  12. #12

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    بنظر من ( و خیلی از صاحبنظران) کتابای جعفرنژاد واسه یاد گرفتن جدول ضرب افتضاحه ، چه برسه
    به برنامه نویسی !






  13. #13
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    بنظر من ( و خیلی از صاحبنظران) کتابای جعفرنژاد واسه یاد گرفتن جدول ضرب افتضاحه ، چه برسه
    به برنامه نویسی !
    سلام .
    در این که شما استاد بنده هستید و نظرتون محترم هیچ شکی نیست . من هم نظر خودم را بیان کردم و تجربه ای که از خواندن کتابهای مختلف بدست آوردم کتابای جعفر نژاد در واقع برای یادگیری جدول ضرب نیستند پس با شما در این مورد هم عقیدم وبرای یادگیری جدول ضرب افتضاحه . ولی در مورد برنامه نویسی منابع و کتابهای متعددی در این زمینه وجود دارد که می تونید استفاده کنید و لی حسن کتابهای جعفر نژاد سادگی و سلیس بودن آنهاست طوری که برای افراد مبتدی بسیار عالی می باشد.مثلا در کتاب دیتیل سورسهای تکرای و بحث های سنگین زیاده که باعث سردگمی برنامه نویس میشه مثلا برای قرار دادن دکمه روی فرم تمام مراحل به صورت کد نویسی است مثل اندازه ،تعیین مکان،نام و....... و نزدیک 7 یا 8 فصل اول هم به صورت کنسولی تو ضیح داده شده .ولی زمانی که از کتاب قمی استفاده میشه از کار کردن با سی شارپ برنامه نویس لذت می بره.

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرآفتاب
    پست
    81

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام به نظر من کتابهای لاتین بهره وری بهتری نسبت به کتابهای فارسی داره تا جایی که مقدور کتاب مرجع بخونید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام من کتاب جعفر نژاد رو خوندم واصلاجاالب نبود!!!
    تازه قیمتشم بالاست
    بشین همون کتاب هاشمیان و چندتایی انگلیسی هست اونارو بخون ایشالا به کارت میاد

  16. #16
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    بنظر من ( و خیلی از صاحبنظران) کتابای جعفرنژاد واسه یاد گرفتن جدول ضرب افتضاحه ، چه برسه
    به برنامه نویسی !

    منم بعنوان یک تازه کار میگم دقیقا حق با شماست

    کتاب سیستم عامل ایشون دقیقا رمان تعریف کرد.

    بعد از خوندنش سیستم عامل رو دیگه ول کردم

    زبان سی شارپش رو هم خوندم. اصلا در حد زیر خط فقره کتابش

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  17. #17
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    من جعفر نژاد قمی نخوندم . اما کتاب سیشارپ 2008 رو که ترجمه احمد پهلوان تفتی و خواهران سرخیلی هست خوندم میتونم بگم افتضاح هست . نه خود کتاب ! ترجمش .
    به نظر من سرفصلهارو در بیارید و در اینترنت سرچ کنید . کاری که من خودم انجام میدم . هرچی در مورد رابطها خوندم چیزی حالیم نشد از کتابها . اما وقتی یه سرچ زدم دیدم خوب گفتن . هرچقدر در مورد دلگیت ها و یا همون عامل ها خوندم چیزی نفهمیدم اما وقتی سرچ کردم مطالب جا افتاد . متأسفانه مترجم های ما قبل از یادگیری انگلیسی باید اول برنامه نویس زبانی باشن که میخوان در موردش ترجمه کنن . اگه وضع ترجمه به همین صورت پیش بره آینده تیره و تاری در انتظار کتب برنامه نویسی فارسی خواهد بود .
    من هم کتاب جناب هاشمیان و مقالات موجود در همین سایت رو برای شروع پیشنهاد میدم . چون ایشون از خودشون نوشتن و ترجمه نیست.
    اگر هم مدیران اجازه بدن و جزو warez به حساب نیاد میتونم کتاب مرجع کامل C#‎‎ 2008 نوشته اون پنج نفر رو برای دانلود بذارم . ولی انگلیسیه .

  18. #18

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    دوست عزیز javad_r_85 ، ببینید ، من با مدرک حرف میزنم ! شما برید کتاب C#‎‎‎ قمی رو نگاه کنید
    (یه کتاب سبز رنگ بود ، 2 سال پیش که خریدم) ، آقا خودش اعلام میکنه که مثلا سعی کرده تمام مباحث
    C#‎‎‎ رو پوشش بده ، در صورتیکه مباحث رو آنچنان فشرده کرده که که دیگه از حد MP3 گذشته اون ور ...
    کتاب C#‎‎‎ انتشارات Wrox با اون عظمتش هنوز در نسخه beginning اش بعد هزار و خورده ای صفحه میگه هنوز
    ما نتونستیم C#‎‎‎ رو جامع بحث کنیم و هنوز جا هست واسه یادگیری ! حالا این آقای جعفرنژاد میاد با این
    کتاب ... خودش ، میگه تمام مباحث رو پوشش داده !
    ثانیا یه نکته کنکوری که اینجا هست اینه که : معمولا اگه پشت جلد کتابای این آقا رو نگاه کنید ، ماشاالله
    بزنم به تخته ، حدودا 20 - 30 کتاب برنامه نویسی که ایشون نوشتن ، هست ، از جمله :
    C++‎‎‎,C#‎‎‎,Java,Delphi,PHP,Data Structures & Algorithms,VB,Perl,Ruby ,... و حالا بگیر برو تا تهش ،
    آخه هر منطقی اینو میگه که : یه آدم مگه تو چند تا زبون برنامه نویسی میتونه مخ باشه ، دیگه شما از
    دیتل که بالاتر نیستی ؟! این خودش بالاترین مدرک واسه کنار گذاشتن کتابای ایشونه !
    مثلا شما کتاب الگوریتم ایشون رو با کتاب الگوریتم کورمن (CLRS) مقایسه کنید ، اصلا دنیاشون فرق داره ،
    مثل اینکه کورمن یه چیز میگه و جعفر نژاد یه چیز دیگه !






  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار hasan1896
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    40

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    ببین دوست عزیز اگه بخای توی دنیای برنامه نویسی چیزی یاد بگیری کتابهای جعفرنژاد رو بیخیال شو چون هم خیلی سطح پایینه هم خیلی مطلبی برای گفتن ندارند گرچه ساده و قابل فهم میگه ولی به نظر من بهترین کتابها برای یادگیری برنامه نویسی در هر زمینه ای کتابهای انتشارات Wrox هستند. اگه یه خورده انگلیسی بلد باشی به راحتی میتونی کتابها رو بخونی

  20. #20

    Smile نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط javad_r_85 مشاهده تاپیک
    سلام .
    در این که شما استاد بنده هستید و نظرتون محترم هیچ شکی نیست . من هم نظر خودم را بیان کردم و تجربه ای که از خواندن کتابهای مختلف بدست آوردم کتابای جعفر نژاد در واقع برای یادگیری جدول ضرب نیستند پس با شما در این مورد هم عقیدم وبرای یادگیری جدول ضرب افتضاحه . ولی در مورد برنامه نویسی منابع و کتابهای متعددی در این زمینه وجود دارد که می تونید استفاده کنید و لی حسن کتابهای جعفر نژاد سادگی و سلیس بودن آنهاست طوری که برای افراد مبتدی بسیار عالی می باشد.مثلا در کتاب دیتیل سورسهای تکرای و بحث های سنگین زیاده که باعث سردگمی برنامه نویس میشه مثلا برای قرار دادن دکمه روی فرم تمام مراحل به صورت کد نویسی است مثل اندازه ،تعیین مکان،نام و....... و نزدیک 7 یا 8 فصل اول هم به صورت کنسولی تو ضیح داده شده .ولی زمانی که از کتاب قمی استفاده میشه از کار کردن با سی شارپ برنامه نویس لذت می بره.

    دوست عزیز اون مطالبی که گفتی:
    فقط در کتابهای
    C,Pascal,C++‎
    جعفر نژاد صدق میکنه و واقعا پر محتوای هستند. نه کتابهای جدیدی که داره به اسم اون چاپ میشه!!!!!!




  21. #21
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    میتونی بری انتشارت مجتمع فنی کتابهای mcts که اولش فاندیشن هست که بصورت مقدماتی و با کنسول آشنا میشی و .. و بعد کتابهای سطح اپلیکیشن که همون نوشتن برنامه ویندوزی و ارتباط با پایگاه داده وغیره . . . یاد میگیری.
    ولی این کتابها زبان اصلیه شاید اولش یکم سخت باشه ولی بعدا" راه میفتی !!!!!! قیمت هر کتابش حدود 20 هزار تومنه!!!!
    مزیت این کار اینه که هم از پایه شروع میکنی و هم اصولی برنامه نویسی رو یاد میگیری!!!!!
    ولی اول برای شروع لازمه که یکم اطلاعات فارسی راجب دات نت داشت باشی که میتونی از کتابهایی که نوشته شده اند استفاده کنی!!!!
    در پناه حق

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام .
    نظرات تمام دوستان را محترم می شمارم وهیچ جسارتی نمیکنم در واقع این هایی که فرمودید تجربه کردید . فقط من چن نکته را متذکر می شم .من کتابهای زیر را مطالعه کردم و حتی دوستانی که این کتابها را همزمان مطالعه کردن با من هم عقیده بودن
    آموزش گام به گام C#‎ جعفر نژاد (ویراست سوم)
    چگونه با سی شارپ برنامه بنویسیم (دیتیل) انتشارات ناقوس
    مرجع کامل C#‎ 2005 انتشارات ساحر
    ایبوک هاشمیان
    ایبوک اسلام زاده

    و صحبتی که من اینجا کردم رو هوا نبوده یعنی مطالعه کردم شاید چندین بار، مثلا دیتیل را چند بار خوندم ولی خدایی زیاد نفهمیدم یا انتشاررات ساحر که اینقدر بحثای تخصصی و سنگینه که آدم زده می شه از برنامه نویسی من نمیگم این کسانی که کتابها را نوشتن بد تو ضیح دادن در واقع همه مطلع هستند که مثلا دیتیل بزرگترین برنامه نویسه و کتابهای آن همواره مشهور بوده و هست و خواهد بود این اشکال بر می گرده به ترجمه نه اصل کتاب
    در مورد آقای قمی ایشون پسر خاله من نیست که ازش تعریف کنم آقای قمی هم مترجم و هم برنامه نویسه مثل آقای مهردادتوانا یا سعید هراتیان که کتابهای ساحر رو ترجمه کردندولی آقای قمی برداشت های خودش را نوشته .در این کتاب من مشاهده کردم که یه جاهایش شبیه کتاب دیتیل هست و تو ضیحاتی که خودش به اونها اضافه کرده .
    و زمانی که اینها را با هم مقایسه میکنم میبینم جعفر نژاد با نثری ساده و سلیس خیلی خوب تو ضیح داده .
    من هم با دوستان موافقم که وضعیت کتاب در ایرا ن زیاد جالب نیست در واقع همه ترجمه هستند مثلا الان چن وقته در حال خوندن کتاب ASP.NET انتشارات ساحرم ولی هیچ پیشرفتی نداشتم این کتاب ترجمه کتابی از انتشارات WROX می باشد .
    به شما هم توصیه میکنم زمانی که این کتابها را همزمان با هم خوندید انتقاد کنید در مورد کتاب سی یا سیستم عامل یا ... قمی بنده نظری ندارم چون نخوندم و مقایسه نکردم با بقیه کتابها .
    در مورد کتابهای مرجع خوندن من هم موافقم با دوستان ولی به نظرم باید زبان قوی داشته باشید و اینکه پیشرفت برنامه نویس لاک پشتیه.
    حالا از اینها که بگذریم بهترین مرجع فیلم های آموزشی می باشد در زیر لینک فیلم های آموزشی سی شارپ کیانیان را گذاشتم برای دوستانی که می خواهند استفاده کنند بسیار خوب تو ضیح داده فقط کافیه یکشو دانلود کنید خودون متوجه می شید

    ورود به سایت برای دانلود

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک



    دوست عزیز اون مطالبی که گفتی:
    فقط در کتابهای
    C,Pascal,C++‎‎
    جعفر نژاد صدق میکنه و واقعا پر محتوای هستند. نه کتابهای جدیدی که داره به اسم اون چاپ میشه!!!!!!



    این سه تا کتابی که عرض کردیدبنظرمن فقط C خوب باشه.
    C++‎ اون که خیلی محتوی گیج کننده ای داشت واسم
    pascal هم جالب نبود بجاش پاسکال انتشارات امیرکبیر رو خوندم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    دوستان عزيز من با همه شما موافقم ولي قبول داريد كه فقط كتاب كمك نمي كنه بايد تمرين بسيار داشت !
    تا تمرين نكنيد مشكلات كار پيدا نمي شه !
    ولي من خودم شخصا كتاب آقاي هاشميان رو خوندم و حتي اون رو چاپ كردم خيلي مفاهيمش روان و ساده بيان شده !
    من كتاب آقاي هاشميان و بعد از آن آقاي اسلام احمد زاده رو قبول دارم و به دوستان پيشنهاد ميكنم بخوننش !

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    من میگم شما از کتاب محمد هاشمیان استفاده کن ولی اصلا مرجع کاملی نیست !!! مثلا شی گرایی رو خیلی خیلی کم توضیح داده و بهتره که قسمت شی گرایی رو از یه جا دیگه یاد بگیری مثه اینجا البته اگه شی گرایی رو بلد نیستی ...
    و همین طور در خوندن مقالات در سایت های مثه codeproject و c-sharpcorner اینا ... هم باید کوشا باشی !!!!
    سوال داری بیا اینجا بپرس و خودت تمرین کن و همین طور به سوالات دیگران جواب بده

    در مورد کتاب های زبان اصلی هم پیشنهاد من کتابهای انتشارات Wrox و Apress هست ...
    اگه که با سی شارپ آشنایی قبلی دارین از کتاب Pro C#‎ 2008 انتشارات Apress استفاده کنید ...

    موفق باشید ...

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    به نظر من اگه میخواید و این همت رو دارید که یه روز یه IT Man حرفه ای بشید ، حتما و حتما در درجه اول زبانتو ن رو تقویت کنین ودر درجه دوم فقط منابع معتبر زبان اصلی رو بخونید

    وقتی تو ترجمه های فارسی کلمه ای مثل Hub رو ناف ترجمه میکنن در حالیکه یه network device هست ، خودتون تا آخرش بخونید !

    همیشه پاتون رو رو زمین سفت و مطمئن بذارید اگه میخواید به مقصد برسین

    اگه میخواید کتابهای محاوره ای عالی بخونید من سری Head First از انتشارات O'Reilly رو بهتون توصیه میکنم

    کتابهای انتشارات Wrox ، Apress هم عالی هستن

  27. #27

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    کتاب انتشارات ساحر هم حرف نداره

  28. #28
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    در مورد آقای قمی ایشون پسر خاله من نیست که ازش تعریف کنم آقای قمی هم مترجم و هم برنامه نویسه مثل آقای مهردادتوانا یا سعید هراتیان که کتابهای ساحر رو ترجمه کردندولی آقای قمی برداشت های خودش را نوشته .در این کتاب من مشاهده کردم که یه جاهایش شبیه کتاب دیتیل هست و تو ضیحاتی که خودش به اونها اضافه کرده .
    و زمانی که اینها را با هم مقایسه میکنم میبینم جعفر نژاد با نثری ساده و سلیس خیلی خوب تو ضیح داده .
    امیدوارم که بعدا پشیمون نشین.
    بر اساس تجربه می گم که بعد از مدتی مجبور خواهید شد کلی وقت صرف کنید تا برداشت های اشتباهی که از مطالب داشتید رو اصلاح کنید.

  29. #29

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    حالا بهترین کتاب فارسی چیه؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Amir Oveisi مشاهده تاپیک
    امیدوارم که بعدا پشیمون نشین.
    بر اساس تجربه می گم که بعد از مدتی مجبور خواهید شد کلی وقت صرف کنید تا برداشت های اشتباهی که از مطالب داشتید رو اصلاح کنید.

    دوست عزیز الان بعدا هست من که تازه کار نیستم نزدیک یک سال پیش این کتابها رو خوندم و الانم اگر به مشکلی بر می خورم به همین کتاب مراجعه میکنم .کلی گویی نکنید بفرمایید کدوم قسمت اشتباه توضیح داده من اگر میگم دیتیل 8 فصل اول اون به صورت کنسولی هست یا وارد جزییات خیلی می شه مثلا حتی قرار دادن یه دکمه را با کد انجام میده در واقع از ویزار استفاده نمیکنه تمام را با مدرک میگم و کلی گویی هم نمی کنم شما بهتره بفرمایید کدوم بخش کتاب تو ضیحات اشتباه اومده تا من هم قانع شم.

  31. #31
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    Exclamation نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط javad_r_85 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز الان بعدا هست من که تازه کار نیستم نزدیک یک سال پیش این کتابها رو خوندم و الانم اگر به مشکلی بر می خورم به همین کتاب مراجعه میکنم .کلی گویی نکنید بفرمایید کدوم قسمت اشتباه توضیح داده من اگر میگم دیتیل 8 فصل اول اون به صورت کنسولی هست یا وارد جزییات خیلی می شه مثلا حتی قرار دادن یه دکمه را با کد انجام میده در واقع از ویزار استفاده نمیکنه تمام را با مدرک میگم و کلی گویی هم نمی کنم شما بهتره بفرمایید کدوم بخش کتاب تو ضیحات اشتباه اومده تا من هم قانع شم.
    بنده اولین کتابی که از جناب جعفرنژاد خوندم 6..7 سال پیش بود. کتاب آموزش برنامه نویسی به زبان های C و ++C. ایراد های بسیار زیادی داشت...

    1. مطالبش منسجم نبودند و ترتیب آموزش مطالب بسیار بد و گمراه کننده بود.
    2. در مورد هیچ مبحثی کامل بحث نشده بود و به نوعی انگار ناخنکی به هر موضوعی زده شده بود فقط.
    3. بسیاری از مفاهیم بنیادی شی گرایی، کاملا اشتباه توضیح داده شده بود. (مخصوصا polymorphism)
    4. فکر کنم نزدیک به 60% نمونه کدهاش، اجرا نمی شدند و حتی خطاهای منطقی داشتند (که به اشتباه چاپی هم نمیتونه ربط داشته باشه)
    5. در نمونه کدها از یک سری دستوراتی استفاده شده بود که بعدا در هیچ جای کتاب در موردش توضیح داده نشده بود و فقط مایه سردرگمی خواننده بود.
    6. و n تا ایراد دیگه که یادم نمونده بعد این همه مدت...


    از این رو بود که بنده از همون ابتدا کتاب های ایشون رو گذاشتم اونور خط قرمز.
    این دلایل من بود و برای خودم محترمه و دلایل شما هم برای خوندن کتابهای ایشون برای بنده محترمه و فقط تجاربم رو در اختیارتون قرار دادم.
    تصمیم گیرنده نهایی مسلما خودتون خواهید بود.

    موفق باشید

    پ.ن
    آخه کجای دنیا همه چیزای مربوط به یک زبون رو میزارن تو یه کتاب؟ به قول یکی از دوستان، کتابهای این آقا مثل یه بیت شعر میمونه که شاعر به زور همه آرایه های ادبی رو چپونده توش!
    برادر جعفرنژاد، اگر واقعا استادی در این زمینه ها، خوب بیا و برای هر زمینه اون زبان یک کتاب جدا تحریر کن تا هم همه ببینن که چقدر استادی و هم اینکه فروشت بیشتر باشه و پول بیشتری کاسب شی، هم اینکه اشخاصی مثل من گم نشیم تو کتابات! اگر هم استاد نیستی، خوب مرد مومن برو بچسب به زندگیت که صوابش بسی بیشتر از تحریر(!) فله ایه کتابه...!

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار daivid_ d31r1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم اما شهر من هم کاشان نیست
    پست
    112

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام دوستان
    یه استادی دارم به آقای "نژاد قمی" میگه قحط رجال!!
    ببخشیدا منم خودندمش ولی مثل اینه که ببرت تو یه جنگل و بعدش ولت کنه بره

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    به نظر بنده کتابهای جعفرنژاد تو افتضاحی تکه و میتونه مقام اول رو کسب کنه.
    احتمالا هر روز صبح هر موقع از خواب بیدار میشده اون چیزی رو که تو خواب دیده می فرسته انتشارات...

  34. #34

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام

    به نظر من اگر در مرحله صفر كسي بخواد شروع كنه جعفرنژاد بد نيست. خوب نيست اما بد هم نيست. اگر هزينه كتاب سنگين هست اين بر مي گرده به پول كاغذ و تعداد صفحات.
    اما اگر نظر من رو بخوايد براي شروع يه جعفرنژاد تو كتابخونتون داشته باشيد.
    http://itcom.pnuab.ac.ir/news-41-1-%...%85%DB%8C.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله اوبالیت به بو : شنبه 13 شهریور 1389 در 09:45 صبح

  35. #35

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط seyyedalith مشاهده تاپیک
    سلام
    مي خواستم بدونم كتاب "آموزش گام به گام C#‎‎.net" براي جعفر نژادقمي بهتره يا جان شارپ؟
    کتاب جعفر نژاد رو به هیچ عنوان نخرید اصلا به درد نمی خوره
    همه چیزش ابتدایی هستش
    یه کنترل(کنترل پیشرفته) رو فقط در حد کاربرد توضیح داده
    خودش گفته کاربردی توضیح داده شده و به درد بازار کار میخوره ولی اصلا اینطوری نیست
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi5106 مشاهده تاپیک
    به نظر بنده کتابهای جعفرنژاد تو افتضاحی تکه و میتونه مقام اول رو کسب کنه.
    احتمالا هر روز صبح هر موقع از خواب بیدار میشده اون چیزی رو که تو خواب دیده می فرسته انتشارات...
    خب در واقع جعفرنژاد یک تیم ترجمه داره.
    خودش هیچ کاری نمی کنه به اصطلاح مدیریت میکنه
    یه خونه سه یا چهار طبقه در آمل داره که همه مترجمانش اونجا هستن و کار ترجمه رو انجام میدن
    خب یه چیز رو که نباید ازش بگذریم اینه که کتاب C خیلی خیلی عالی هستش
    من این کتابشو می پسندم
    ولی ساختمان داده هاش و چند تا کتاب دیگه رو که ازش خوندم خوب نبود.
    آخرین ویرایش به وسیله bee_sanandaj : شنبه 13 شهریور 1389 در 10:12 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط obalitjoOon مشاهده تاپیک
    به نظر من اگر در مرحله صفر كسي بخواد شروع كنه جعفرنژاد بد نيست. خوب نيست اما بد هم نيست.
    اما اگر نظر من رو بخوايد براي شروع يه جعفرنژاد تو كتابخونتون داشته باشيد.
    خشت اول را چون نهد معمار کج - تا ثریا میرود دیوار کج !

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    دوستان عزيز حالا جناب آقاي جعفر نژاد قمي يك اشتباهي كرد كتاب چاپ كرد شما به بزرگيه خودتون ببخشيد !
    ايشون كلي وقت گذاشتن روي كتاب حالا كتابشون زيقي از آب در اومد ، گناه داره اينقدر ازش بد ميگيد !
    ميره معتاد ميشه اونوقت تقصير شماست !

  38. #38

    نقل قول: كتاب جعفر نژاد قمي يا جان شارپ

    سلام دوستان
    این بحث ها دیگه تکراری خیلی در موردش بحث شده
    مثلا این یکی :
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=211768
    و .....................

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •