نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آیا FiledType برای nvarchar در دلفی وجود دارد؟

  1. #1

    آیا FiledType برای nvarchar در دلفی وجود دارد؟

    باسلام
    در دلفی FiledType هایی مثل ftString یا ftInteger وجود داره....از اونجایی که دیتابیس من در MSSQL درست شده و DataType برخی از فیلدهای جدول من از نوع nvarchar هست چجوری می تونم این FiledType هارو در دلفی داشته باشم.؟....
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: آیا FiledType برای nvarchar در دلفی وجود دارد؟

    سلام
    نوع String
    خواستن ، توانتستن است !!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: آیا FiledType برای nvarchar در دلفی وجود دارد؟

    این فیلد ها به صورت WIDESTRING شناخته می شوند

  4. #4

    نقل قول: آیا FiledType برای nvarchar در دلفی وجود دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط amin_alexi مشاهده تاپیک
    سلام
    نوع String
    با سلام....
    نه دوست عزيز ديتا تايپ nvarchar در MSSQL از نوع يونيکدهست نه String




    i:=ord(ADOTable1.Fields[0].DataType);


    مقادير برگشتي از ord(ADOTable1.Fields[0].DataType); مقادير عدديست که با توجه به اين مقادير مي توان فهميد که نوع DataType هر فيلد چه مقداريست.
    مثلا براي nvarchar ,ncharمقدار 24 و براي int مقدار 3 وبراي real مقدار 6 برگشت داده مي شود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •