نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کلیک کردن با موس

  1. #1

    کلیک کردن با موس

    چطور میشه با دستوارت وی بی مثلا بر روی گزینه start با موس کلیک کرد؟

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: کلیک کردن با موس

    سلام آقا مهدی کم پیدایی برادر.

    شما دقیقا برای start می خواین. یا جاهای دیگه هم ممکنه.

    برای این می پرسم چون خود start میشه باز کرد بدون کنترل موس. دستورشو اگه پیدا کردم میزارم.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3

    نقل قول: کلیک کردن با موس

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    سلام آقا مهدی کم پیدایی برادر.

    شما دقیقا برای start می خواین. یا جاهای دیگه هم ممکنه.

    برای این می پرسم چون خود start میشه باز کرد بدون کنترل موس. دستورشو اگه پیدا کردم میزارم.
    سلام مرسی
    نه فرقی نداره فقط خواستم مثال بزنم.مثلا تو مختصات x,y کلیک کنه

  4. #4

    نقل قول: کلیک کردن با موس

    دوستان با تشکر خودم پیداش کردم واسه شما هم میزارم

    Option Explicit

    Private Type POINTAPI
    x As Long
    y As Long
    End Type

    Private Declare Sub mouse_event Lib "user32" ( _
    ByVal dwFlags As Long, _
    ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, _
    ByVal cButtons As Long, _
    ByVal dwExtraInfo As Long)
    Private Const MOUSEEVENTF_ABSOLUTE = &H8000 ' absolute move
    Private Const MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = &H2 ' left button down
    Private Const MOUSEEVENTF_LEFTUP = &H4 ' left button up
    Private Const MOUSEEVENTF_MIDDLEDOWN = &H20 ' middle button down
    Private Const MOUSEEVENTF_MIDDLEUP = &H40 ' middle button up
    Private Const MOUSEEVENTF_MOVE = &H1 ' mouse move
    Private Const MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = &H8 ' right button down
    Private Const MOUSEEVENTF_RIGHTUP = &H10 ' right button up
    Private Declare Function GetCursorPos Lib "user32" (lpPoint As POINTAPI) As Long

    Public Property Get x() As Long
    Dim tP As POINTAPI
    GetCursorPos tP
    x = tP.x
    End Property
    Public Property Get y() As Long
    Dim tP As POINTAPI
    GetCursorPos tP
    y = tP.y
    End Property
    Public Property Let x(ByVal x As Long)
    MoveTo x, y ' y from property get
    End Property
    Public Property Let y(ByVal y As Long)
    MoveTo x, y ' x from property get
    End Property

    Public Sub MoveTo(ByVal x As Long, ByVal y As Long)
    Dim xl As Double
    Dim yl As Double
    Dim xMax As Long
    Dim yMax As Long

    ' mouse_event ABSOLUTE coords run from 0 to 65535:
    xMax = Screen.Width \ Screen.TwipsPerPixelX
    yMax = Screen.Height \ Screen.TwipsPerPixelY
    xl = x * 65535 / xMax
    yl = y * 65535 / yMax
    ' Move the mouse:
    mouse_event MOUSEEVENTF_MOVE Or MOUSEEVENTF_ABSOLUTE, xl, yl, 0, 0

    End Sub

    Public Sub Click(Optional ByVal eButton As MouseButtonConstants = vbLeftButton)
    Dim lFlagDown As Long
    Dim lFlagUp As Long
    Select Case eButton
    Case vbRightButton
    lFlagDown = MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN
    lFlagUp = MOUSEEVENTF_RIGHTUP
    Case vbMiddleButton
    lFlagDown = MOUSEEVENTF_MIDDLEDOWN
    lFlagUp = MOUSEEVENTF_MIDDLEUP
    Case Else
    lFlagDown = MOUSEEVENTF_LEFTDOWN
    lFlagUp = MOUSEEVENTF_LEFTUP
    End Select
    ' A click = down then up
    mouse_event lFlagDown Or MOUSEEVENTF_ABSOLUTE, 0, 0, 0, 0
    mouse_event lFlagUp Or MOUSEEVENTF_ABSOLUTE, 0, 0, 0, 0
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: کلیک کردن با موس

    دوستان برعكس اين سوال رو بلدن؟ يعني بشه تشخيص داد كاربر تو چه مختصاتي كليك كرده؟

  6. #6

    نقل قول: کلیک کردن با موس

    آره دیگه این که کاری نداره
    باید تشخیص بدی که کلیک شده یا نه؟
    زمانی که کلیک شده باید مکان موسو بگیری
    هر قسمتشو نداشتی بگو واست بزارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: کلیک کردن با موس

    همين تشخيص دادن كليك شده يا نه؟
    البته بايد بگم مي خوام اين كار مستقل از يه hWND خاص باشه

  8. #8

    نقل قول: کلیک کردن با موس

    بیا این یه نمونه واست پیدا کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: کلیک کردن با موس

    در ضمن واسه کلیک راست هم این خطو باید توی پروژه تغییر بدی

    If GetAsyncKeyState(2) = 0 Then

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •