نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده ازADOConnection

  1. #1

    استفاده ازADOConnection

    سلام
    چطور می تونم با استفاده از یک ADOConnection در فرمم، در حین اجرای برنامه بین 2 تا بانک سویچ کنم؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده ازADOConnection

    AdoConnection شما به یک دیتابیس در سرور وصل میشه، شما نمی تونید به یک دیتابیس دیگه سوئیچ کنید، مگر اینکه Disconnect کنید، ConnectionString را تغییر بدید تا به دیتابیس دیگه ایی اشاره کنه، و بعد دوباره Connect بشید.
    یا اینکه از دو تا AdoConnection استفاده کنید؛ هر کدام به یک دیتابیس وصل باشند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    924

    نقل قول: استفاده ازADOConnection

    با سلام خدمت دوستان
    در رابطه با همین موضوع با کد مرحله اول زیر به بانک وصل شده نام شرکت مورد نظر را از دبی لوک آپ بدست می آورم.ولی مشکل اینه نمی دانم (مرحله دوم)چطور بانک قبلی را غیر فعال و بانک شرکت مورد نظر را فعال نمایم؟

    مرحله اول
    ConnectionString:='Provider=SQLOLEDB.1;'+
    'Integrated Security=SSPI;'+
    'Persist Security Info=False;'+
    'Initial Catalog='+strNamDatabes;




    strNamDatabesمرحله دوم بعد از تغییر نام بانک در متغیر
    DataAjarKhodro.conAjarKhodro.ConnectionObject:=nil ;
    DataAjarKhodro.conAjarKhodro.Connected:=false;
    DataAjarKhodro.conAjarKhodro.Close;
    Application.CreateForm(TDataAjarKhodro,DataAjarKho dro);
    DataAjarKhodro.conAjarKhodro.Connected:=true;



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    نقل قول: استفاده ازADOConnection

    سلام.
    اول اتصال ADOConnection رو False کن.
    بعد ConnectionString رو برای بانک دوم تنظیم کن.


    ADOConnection.Connected := False;
    ADOConnection.ConnectionString := '.....'

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •