نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نشون دادن متغير زمان

  1. #1

    نشون دادن متغير زمان

    سلام
    تو كتاب آقاي هاشميان گفته كه بايد يك متغير زمان رو براي نشون دادن حتما به رشته تبديل كرد ولي من بدون تبديل نشونش دادم!!!
    لطفا بگين قضيه چيه!!!
    (ص:86)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    میشه کدتونو بذارید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    سلام
    بیشتر توضیح بده
    فکر کنم منظورش اینه که یک متغییر datetime رو مثلا اگر بخواهی با messagebox نشون بدی باید به string تبدیل کنی
    و این درسته
    مثالت رو بگو

  4. #4

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    من مي گم مگه اين برنامه مشكلي داره:
    datetime ali;
    ali = datetime.now
    messagebox.show("ali" + ali)k


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    نقل قول نوشته شده توسط seyyedalith مشاهده تاپیک
    من مي گم مگه اين برنامه مشكلي داره:
    datetime ali;
    ali = datetime.now
    messagebox.show("ali" + ali)k

    بله
    باید اینطوری باشه:
    messagebox.show("ali"+ali.toString());
    چون messagbox فقط پارامتر های رشته ای قبول میکنه

  6. #6

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    پس اگه مشكلي داره چرا براي من اجرا ميشه و كار مي كنه؟!؟!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    آقای هاشمیان اشتباه کرده.همیشه که نویسنده ها راست نمیگن!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    ربطی به نویسنده نداره
    این بدیحی و جای بحث نداره که messagebx پارامتر از نوعه رشته میگیره و اگر رشته نباشه و مثلا datetime باشه ارور زیر میاد :
    Error    2    Argument '1': cannot convert from 'System.DateTime' to 'string
    '

  9. #9

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    يك نكته مهم بود كه هيچ كي بهش توجه نكرد:
    من نوشتم :
    datetime ali;
    ali = datetime.now
    messagebox.show("ali" + ali)k

    و در اينجا وقتي يك رشته را به وسيله "+" به يك غير رشته جمع كني غير رشته به رشته تبديل مي شود

    ولي اگر مي نوشتيم:
    datetime ali;
    ali = datetime.now
    messagebox.show( ali)k
    ارور مي داد


  10. #10

    Smile نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    دوست عزیز ، بهتره که ما همیشه قوانین رو رعایت کنیم ، و برنامه نویس مجرب ، به

    برنامه نویسی گفته میشه که این قوانین رو رعایت کنه !!!


    موفق و پیروز باشید !!!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: نشون دادن متغير زمان

    hatman ghblesh yk reshteh bodeh msleh "clock"+datetime.now

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •