نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در ارسال $post

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    Question مشکل در ارسال $post

    سلام اساتیدیه کمکی بکنبن ثواب داره
    if ($username == '' or $password == '') { 
    echo "please field the items";

    } else {
    $res = mysql_query("select * from $_post[username] where username= '$_post[username]' and password= '$_post[password]' ");
    if (mysql_num_rows($res) > 0) {

    $row = mysql_fetch_assoc($res);
    echo("welcome")} else {
    header("location:admin.htm");
    }
    }

    ولی هیچی به دیتا بیس ارسال نمیشه
    یعنی اصلا تو کل صفحه ها این مشکل هست که اتگار $post همیشه خالیه
    $post و تو متغیر هم ریختم امتحان کردم ولی بازم فرقی نکرد!!!!!
    یه سوال دیگه هم داشتم
    چجوری میتونم یه عدد اعشاری با بیشتر از دو رقم اعشارو گرد کنم به 2 رقم
    اگه کسی تابع و میدونه بگه
    لطفا کمک کنید
    اجرتون با آقا

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال $post

    برای استفاده از متغیر های داخل آرایه ی $_POST باید از کوتیشن استفاده کنی به این شکل

    $_POST['username']

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    نقل قول: مشکل در ارسال $post

    مطمئنی که هر User یه جدول برا خودش داره؟

    select * from $_post[username] where username= '$_post[username]' and password= '$_post[password]'

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: مشکل در ارسال $post

    نقل قول نوشته شده توسط Lagon666 مشاهده تاپیک
    مطمئنی که هر User یه جدول برا خودش داره؟

    select * from $_post[username] where username= '$_post[username]' and password= '$_post[password]'
    بله
    دقیقا همین طوره
    برای هر دانش آموز یک جدول گذاشتم به اسم یوزرش

    اگر موقع کوئری گرفتن از کوتیشن استفاده کنم که syntax error میده
    کمک کنییید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    نقل قول: مشکل در ارسال $post

    بهتره که برای username و password یه مقدار اختصاص داده بشه.

    فکر کنم درست شده باشه.

    if($username=='' or $password==''){
    echo "please field the items";
    }else{
    $res=mysql_query("SELECT * FROM '".$_POST['username']."' WHERE username='".$_POST['username']."' AND password='".$_POST['password']."'");
    if(mysql_num_rows($res)>0){
    $row=mysql_fetch_assoc($res);
    echo("welcome")
    }else{
    header("location:admin.htm");
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    Thumbs up نقل قول: مشکل در ارسال $post

    نقل قول نوشته شده توسط Lagon666 مشاهده تاپیک
    بهتره که برای username و password یه مقدار اختصاص داده بشه.

    فکر کنم درست شده باشه.

    if($username=='' or $password==''){
    echo "please field the items";
    }else{
    $res=mysql_query("SELECT * FROM '".$_POST['username']."' WHERE username='".$_POST['username']."' AND password='".$_POST['password']."'");
    if(mysql_num_rows($res)>0){
    $row=mysql_fetch_assoc($res);
    echo("welcome")
    }else{
    header("location:admin.htm");
    }
    }
    درست شد دستت درد نکنه
    فقط میشه راجب این
     '".$_POST['username']."' 

    یه ذره زیر دیپلم توضیح بدی منم بفهمم چی شد که درست شد؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    نقل قول: مشکل در ارسال $post

    قرار دادن مقدار در متن (در PHP):

    $data="Hello! ".$user;
    // OR
    $data="Welcome ".$user." to our website";


    البته باید گفت که اینطوری هم میشه:

    $data="Welcome $user to our website";


    اما وقتی کروشه بیاد تو کار (مثل آرایه ها و متد ها و ...) باید از روش اول استفاده کنی.

    اون کوتیشین ها هم که گذاشتم برای اینه که مثلا وقتی توی User یه نفر فاصله بود، دستور MySQL با مشکل مواجه نشه.

    البته اطلاعات من این هارو میگه. شاید از نظر برخی نادرست باشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    Thumbs up نقل قول: مشکل در ارسال $post

    هااااا دستت درد نکنه
    خیلی خوب توضیح دادی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •