نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

  1. #1

    كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    به ياد او::

    من يك تصوير رو به صورت كد نويسي به صفحه اظافه ميكنم.
    خوب تصوير به اين صورت اظافه ميشه اما نميدونم چرا نميتونم اون رو به كمك موس انتخاب كنم.حتي وقتي select all ميكنم بازم انتخاب نميشه .

    درواقع من ميخوام مثل وورد وقتي كه روي عكس كليك كردم انتخاب بشه و بتونم اندازه اون رو با درگ كردن تغيير بدم و اصلا بتونم مكان عكس رو در جاهاي مختلف صفحه تغيير بدم.

  2. #2

    نقل قول: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    به ياد او::

    كسي جوابي براي اين سوال نداره ؟؟

    اصلا من اگه بخوام تصوير رو به وسيله openfile dialog اظافه كنم چي ؟در اين صورت بايد از چه كدي استفاده كنم؟

  3. #3

    نقل قول: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    به ياد او::

    كسي تا حالا اين كار رو نكرده ؟!

  4. #4

    نقل قول: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    شما تو زمان run time این کار ور نمی تونی بکنی یا تو زمان design mode ؟

  5. #5

    نقل قول: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    به ياد او::

    مگه ميشه يه همچين چيزي ؟!

    ببينيد من ميخوام مثل وورد به برنامه خودم تصوير اظافه كنم (به تعداد نا معدود) و سايز هر كدوم از اونها رو بتونم تغيير بدم و يا اينكه تصويرم رو مثل متن در ريچ تكست باكس جابه جا كنم.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Saeed_script
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    نقل قول: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    اگر در زمان اجرا می خواهید این کار را بکنید ، خوب خصوصیات Location , Size ، تصویرتون را تغییر بدهید و
    اگر در زمان design هستید به راحتی picture box خالی را تغییر دهید !!!

  7. #7
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    برای اضافه کردن تصویر میتونی این کار رو بکنی.(شاید راه دیگه ای هم باشه).....

    OpenFileDialog dialog = new OpenFileDialog();

    if (dialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    Clipboard.SetImage(Image.FromFile(dialog.FileName) );
    richTextBox1.Paste();
    }

    برای جابجا کردن تصویر یا هرچیز دیگه درون اون

    richTextBox1.EnableAutoDragDrop = true;
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  8. #8

    نقل قول: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    به ياد او::

    من كاري رو كه آقاي sajjadlove گفته بودند رو انجام دادم و به نتيجه هم رسيدم اما با چند تا مشكل جديد مواجه شدم::

    1:ميخوام يك منوي راست كليك ايجاد كنم(راهش رو بلدم) و اين منو رو به همه تصاويري كه به فرم اظافه ميشن نسبت بدم يعني وقتي كه كاربر روي تصوير كليك راست كرد منوي مورد نظر براي تغيير خصوصيات تصوير نمايش داده بشه و نيز اين منوي راست كليك كه براي تصوير هست با منوي راست كليكي كه بعدا براي ريچ تكست باكس اظافه ميكنم متفاوت باشه.

    2:چطور ميتونم مكان x و y و پهنا و ارتفاع عكسي رو كه فوكوس روي اون قرار داره رو به دست بيارم؟(اين عكس در ريچ تكست باكس هست.)

    3:در ضمن من وقتي اندازه تصوير رو تغيير ميدم كيفيتش به هم ميخوره و كمي تار ميشه اما در برنامه هاي نمونه كه ديدم اين مورد اتفاق نمي افته ؟!

  9. #9
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: كار با تصوير در ريچ تكست باكس

    جواب سوال اولت

    private void richTextBox1_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == MouseButtons.Right)
    {
    if (richTextBox1.SelectionType == RichTextBoxSelectionTypes.Object)
    {
    contextMenuStrip1.Show(richTextBox1, e.Location);
    }
    }
    }

    جواب سوالهای بعدیت هم هنوز من امتحان نکردم.شاید کس دیگه ای باشه که در این موارد کار کرده باشه.....
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •