نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

  1. #1

    گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    لطفا راهنمائی کنید چه جوری textbox1 روی کریستال رو با textbox1 روی فرم اصلی برابر کنم توی vb با این کد با datarepotrt راحت انجام میشد:
    DataReport1.Sections("Section3").Controls("Label1"  ).Caption = Form1.Label1.Caption

  2. #2

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    میتونی تکست اون تکست باکس رو در یک متغیر عمومی که در ماژول تعریف شده بریزی و در فرم گزارش گیری ازش استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    شما بايد به اين صورت عمل كني
    اول يه متغير از نوع گزارشت تعريف مي كني به اين صورت

    Dim rpt As New kolRpt

    براي اينكه مقداري رو از برنامه به گزارش بفرستيد بايد در گزارش فيلدي از نوع پارامتر ايجاد كنيد در قسمت field explorer و Parameter كليك راست ميكنيد و New رو مي زنيد يا به هر شكل ديگه يه پارامتر ايجاد مي كنيد
    و بعد پارامتري رو كه ايجاد كردي به اين صورت مقدار دهي مي كني

    rpt.SetParameterValue("date_farsi", مقدار(

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط MORTEZA66 مشاهده تاپیک
    شما بايد به اين صورت عمل كني
    اول يه متغير از نوع گزارشت تعريف مي كني به اين صورت

    Dim rpt As New kolRpt

    براي اينكه مقداري رو از برنامه به گزارش بفرستيد بايد در گزارش فيلدي از نوع پارامتر ايجاد كنيد در قسمت field explorer و Parameter كليك راست ميكنيد و New رو مي زنيد يا به هر شكل ديگه يه پارامتر ايجاد مي كنيد
    و بعد پارامتري رو كه ايجاد كردي به اين صورت مقدار دهي مي كني

    rpt.SetParameterValue("date_farsi", مقدار(
    سلام ...

    این کدی که نوشتین موقع اجرا پنجره ای باز میشه و میخواد که مقدار پارامتر رو دستی وارد کنیم و مقداری رو که تو کد نوشتیم نمیگیره ...
    چطور کاری کنیم که این پنجره نیاد و مستقیم توی گزارش درج کنه ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    لازم نیست که Parameter بسازید
    یک تکس باکس از قسمت tools بزارید رو فرم و به جای نام فیلد در دستور بالا از نام تکست باکس استفاده کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    Dim report As CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportClass
    report = New rpacard
    DirectCast(DirectCast(report, rpacard).Section2.ReportObjects.Item("text5"), CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.TextObject) .Text = GetSetting("taxi", "setting", "taxiname", "")
    report.SetDataSource(ds)
    CrystalReportViewer1.ReportSource = report




    اینم کد کاملش
    rpacard نام ریپورت هست که با پسوند rpt ذخیره شده
    text5 نام text object توی ریپورت هست
    و جلوی = هم مقار مورد نظر برای نمایش در فرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    با کد هم نشد ....
    یعنی هیچ راهی نیست که یه متنی رو مستقیم توی گزارش نوشت ...؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    اول تو فرمت یه Parameter تعریف کن مثلا fnamee
    بعد تو کد برنامه میتونی هر متنی که تو fname.Text هست تو فرمت به همین راحتی انتقال بدی
     
    Frm_Rep_View.Rep_Doc1.SetParameterValue("fnamee", fname.Text)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    سلام ...
    توکد آقا سامان نکته ای بود که مشکل منو حل کرد ...
    مشکل این بود که متغیر Rpt رو که آقا مرتضی تعریف کردن رو بایستی از نوع RepotDocument تعریف کرد...
    بعد با دستور SetParameterValue اونو به گزارش پاس داد ...

    Dim rpt As New CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocum ent
    rpt.SetParameterValue("txtDate",form1.txtshamsidat e.text)


    ممنون

  10. #10

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    من دو تا گزارش نوشتم که هر دو درست کار میکنند(سنگین هم هستند)
    حالا این دو تا باید تو یه صفحه باشند.چی کار باید بکنم.!!!!
    select شو نوشتم 15 خط شده و یا کم میزنه رکورد ها رو یا زیاد وقتی با هم یه گزارشش میکنم
    نظر شما چه؟

  11. #11

    نقل قول: گرفتن مقدار برای یک کنترل روی گزارش کریستال ریپورت

    کسی نمی تونه کمک کنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •