صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 63

نام تاپیک: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    با سلام

    برنامه ای که vC++‎ نوشته ام برنامه ای برای محاسبه اوقات شرعی برای مرکز استانهای کشور(بعلاوه شهر خودم !!) و همچنین محاسبه تاریخ قمری میباشد.
    ضمنا با کار کردن بر روی آن میشه کاری کرد که با گرفتن طول و عرض جغرافیایی یک منطقه اوقات شرعی رو محاسبه کنه.
    قسمت محاسبه اوقات شرعی در حقیقت کدی هست که من از زبان javascript به C++‎ برگردوندمش . و کدش به زبانهای دیگه (مثل vb.net) هم در بخشهای دیگر سایت موجود بود. ولی خوب تبدیلش هم خیلی وقتمو گرفت.
    دقت محاسبه تا حداکثر 10 دقیقه خطا داره (البته تا جایی که من دیدم) و به قولی رعایت احتیاط واجبه . و برای بعضی از روزها هم عالی جواب میده . اگه کسی دقیقا بدونه که بعضی از ثوابتی که در این برنامه هستن چطور محاسبه شدن و از کجا اومدن شاید بتونه اونا رو برای هر سال محاسبه کنه و دقت برنامه رو بالاتر هم ببره.
    چهار تا cobobox برای انتخاب شهر،ماه، زمان،و روز وجود داره .در دو قسمت Longitude و latitude طول و عرض جغرافیایی شهر مورد نظر نمایش داده میشود و بعد از فشردن دکمه Azan Time زمان اذان محاسبه میشه .در ضمن یک cheek box هم وجود داره که با انتخاب اون میتونید ساعت تابستانی رو هم منظور کنید (جلو و عقب رفتن یکساعته برای هر 6 ماه که برای 6 ماه اول یک ساعت به آن اضافه میکند) .
    در ضمن برنامه تاریخ میلادی سیستم رو هم به قمری تبدیل میکنه که یکسری کلاس و تابع رو برای این کار نوشتم و بازه عملیاتی اون از سال 2005 تا 2025 میلادی است .و تاریخ قمری رو در بالای دیالوگ نمایش میده.
    البته قبول دارم که کدهای برنامه کمی گیج کننده هستند و متاسفانه از متغیرهای عمومی نسبتا زیادی هم استفاده شده اما خوشبختانه عملکردش بد نیست .ضمنا برنامه رو با ویژوال سی 2008 نوشتم و کدهاش رو برای دانلود در زیر قرار میدم .
    امیدوارم اگه دوستان در مورد نحوه عملکرد و محاسبه اوقات شرعی و اون ثوابتی که در موردش بحث شد اطلاعاتی دارند من رو بی اطلاع نگذارند.







    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله A_Salimi : یک شنبه 24 شهریور 1387 در 10:07 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    پازل

    یکی از برنامه هایی که نوشته ام بازی پازل است که در آن کاربر بایستی یکسری مهره را که(از 1 تا 19 ) بصورت نامنظم چیده شده اند را به ترتیب بچیند تا برنامه به او پیغام دهد.
    در این برنامه 19 دکمه وجود دارند که مثل دکمه های بازی واقعی عمل میکنند یعنی اگر مهره فضایی برای حرکت داشته باشد به آن سمت حرکت میکند و در غیر اینصورت خیر.
    برای این برنامه چند تابع عمده نوشتم :

    تابع CanMove() که تشخیص میدهد یک مهره میتواند حرکت کند یا نه ؟ اگر مهره بتواند حرکت کند تابع TRUE و در غیر اینصورت FALSE برمیگرداند.

    تابع MoveDir() که در صورتی که بتواند مهره ای حرکت کند بر اساس جهت حرکت (U برای بالا ، D برای پایین ، R برای راست ، و L را برای چپ )را برمی گرداند.

    تابع IsWin() که تشخیص میدهد آیا بازیکن برده است یا نه ؟

    تابع counter() که تعداد حرکات بازیکن تا پیروزی را میشمرد.

    تنها ایرادی که برنامه فعلا دارد این است که در اجرای اولیه برنامه تمام مهره ها در جای خودشان قرار دارند.و شما برای بازی خودتان باید آنها را دستی بهم بزنید.که سعی میکنم آن را در پست بعدی برطرف کنم.
    در هر حال از شما دوستان هم میخواهم که در مورد کدها نظر دهید و اگر کد بهینه تری به نظرتان رسید من رو بی اطلاع نذارید.
    ضمنا اگه دوستان هم برنامه ای نوشتند که کاربردی است لطفا در این تایپیک مطرح کنند.و یا اگر از سایتی برنامه ای رو (با ذکر منبع ) قرار میدن توضیحات کامل را بیان کنند.در هر حال خیلی دوست دارم در این بخش هم مثل بخش C#‎ برنامه های کوچک و کاربردی توسط دوستان و علاقه مندان به اشتراک گذاشته شود.


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله A_Salimi : دوشنبه 01 مهر 1387 در 23:41 عصر

  3. #3

    کنترل سرعت mouse

    این یکی از برنامه های کوچک و بسیار ساده ای هست که چند سال قبل نوشتم، اما مورد تقاضای بسیاری از کلوپ های بازی، گیم نت ها و کافی نت هاست که به خاطر استفاده از نرم افزارهایی مانند cafe station دسترسی کاربران به control panel بسته می شود.
    لذا با استفاده از این برنامه شما می توانید سرعت mouse خود را بدون نیاز به کنترل پنل تغییر دهید.

    نمونه عکس:



    با توجه به اینکه افراد زیادی درخواست این برنامه را داشتند، در دونسخه می توانند آن را از لینک های ضمیمه دریافت کنند:

    1- نسخه open source که در آخرین به روز رسانی توسط کامپایلر Visual C++‎2010 و به شیوه win32 نوشته شده است.

    2- فایل اجرایی آماده استفاده با نام MouseSpeed 1.1

    ویرایش/به روز رسانی: فایل اجرایی این برنامه نیازمند نصب کتابخانه خاصی نیست و به شکل static لینک شده است.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : یک شنبه 15 خرداد 1390 در 23:22 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    دکمه غیر قابل کلیک

    برنامه ای رو که در زیر آوردم یکی از برنامه های کوچکی است که از codeproject دانلود کردم .این برنامه که توسط آقای Chris Maunder نوشته شده است در حقیقت دکمه ای است که هر زمان که شما سعی می کنید نشانگر موس را به آن نزدیک کنید و یا روی آن کلیک کنید از دستتان فرار می کند !

    البته شاید چنین برنامه ای کاربرد خاصی نداشته باشد اما در هر حال می تواند به یادگیری بیشتر در فهم توابع MFC کمکمان کند.

    در این برنامه از پیامهای موس استفاده شده است ضمن اینکه m_nJumpDistance فاصله به پیکسل است که با نزدیک شدن موس به دکمه يكبار آن را به سمتي مي كشاند .
    ضمن اینکه استفاده از PreSubclassWindow هم مانع میششود تا کاربر با دکمه tab بتواند به دکمه دسترسی داشته باشد.

    تصویری از محیط برنامه :




    لینک مقاله
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    Function Calculator

    با توجه به اینکه این برنامه پروژه دانشجویی برخی از دانشگاه ها هست و من هم تجربه بدی از انتشار سورس کدهای چنین برنامه های دانشجویی دارم، فقط فایل اجرایی برنامه قرار داده شده است.
    لذا هدف تنها ارائه یک برنامه کاربردی نوشته شده با ++VC است که می توانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید.

    امکانات:
    - امکان استفاده از اکثر توابع ریاضی از لگاریتم و توان و جز صحیح گرفته تا sinh ، arctan و غیره
    - امکان نمایش خروجی به صورت استاندارد و علمی
    - نمایش خطا با جزییات
    - اولویت بندی با پرانتز می باشد
    - امکان اضافه کردن متغیر های جدید برای معادلات چند مجهولی (اشکال زدایی در بخش Add variable ناکامل است)

    نمونه:
    sin( x^3 ) + log (x, 5) /2
    نمونه عکس:


    فایل اجرایی ضمیمه شد.
    نکته: فایل اجرایی این برنامه نیازمند نصب کردن Microsoft Visual C++‎ 2005 SP1 Redistributable Package x86 به حجم 2.6MB که قابل دانلود از سایت مایکروسافت است(کلیک کنید).
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    قرار دادن تصویر در درایوها

    برنامه ای را که در زیر آورده ام برنامه ای جالب و کاربردی است که توسط آن شما قادر خواهید بود تا عکسی را در زمینه یکی از درایوهایتان قرار دهید .ایده نوشتن این برنامه دقیقا زمانی به ذهنم رسید که من در بحث ترفند های ویندوز در یکی از مجلات روش انجام این کار را مطالعه کردم که روشی ساده است و شما پس از کار کردن با برنامه به آن پی خواهید برد!
    در زیر تصویری از درایو E من که شامل عکسی در پس زمینه (که بوسیله این برنامه ایجاد شده ) را مشاهده میکنید :





    و همچنین عکسی از محیط خود برنامه :





    روش استفاده از برنامه :

    1-توسط دکمه Select Picture عکس مورد نظرتان را انتخاب نمایید.
    2-توسط دکمه Select Path درایو مورد نظرتان را انتخاب نمایید .
    نکته :فقط خود درایو را انتخاب نمایید چون این برنامه برای پوشه ها و زیر شاخه های آن درایو قادر به قرار دادن تصویر نمی باشد.مثلا فقط درایو D:\\ را انتخاب نمایید و نه D:\\New Folder
    3-دکمه Background Picture را فشار دهید .
    4-حالا به درایو مورد نظر بروید و عکس را در پس زمینه مشاهده کنید!

    فایل اجرایی برنامه را در زیرمی توانید دانلود نمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله A_Salimi : پنج شنبه 11 مهر 1387 در 03:23 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    تغيير دسکتاپ

    امروز تصميم گرفتم تا يکي ديگر از پروژه هايي را که با MFC ايجاد کردم رو براي شما قرار بدم.

    اين برنامه که اسمش را Desktop Changer گذاشتم قادر است تا تمامي عکسهاي انتخاب شده توسط شما را که پسوند *.jpg دارند و در يک فولدر از کامپيوتر شما ذخيره شده اند را در فواصل زماني معين به عنوان عکس دسکتاپ شما قرار دهد.

    عکسي از محيط برنامه :



    روش استفاده :

    1-با کليک بر روي دکمه Select picture path پوشه اي را که حاوي عکس است را انتخاب نماييد. با اين کار اسامي تمام عکسها در ليست قرار مي گيرد.
    2-زمان را که برحسب دقيقه است را توسط spin ي که وجود دارد تعيين کنيد.
    3-اگر مي خواهيد عکسها در زمانهاي معين در دسکتاپ قرار گيرند دکمه Set Timer را فشار دهيد.
    نکته 1 :براي از کار انداختن تايمر دکمه Unset Timer را فشار دهيد.
    نکته 2:اگر عکس خاصي را مد نظر داريد آن را از ليست انتخاب نماييد و دکمه Manual change wallpapers را فشار دهيد.
    نکته 3: براي خارج شدن از برنامه با انتخاب Exit از منويي که با کليک راست روي آيکن Tray ايجاد ميشود ،خارج شويد.
    نکته 4:براي استفاده از برنامه در هر کامپيوتري نياز به نصب هيچ فايل اضافه اي نداريد و فقط Setup را اجرا کنيد.
    4-لذت ببريد !!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    بالون بسازیم !

    همونطوری که میدونید بالون ها نوعی جعبه پیغام هستند که برای نمایش پیغامی به کاربر به کار میروند و در برنامه های مختلفی مثل JetAudio، هشدار Windows Update و. . .به کار میروند .

    از اونجایی که علاقه عجیبی به این بالونها دارم (البته دلیلش رو نمیدونم) برنامه ای نوشتم که دقیقا کارش اینه که بالون تولید میکنه .
    در شکل های زیر محیط برنامه و بالون تولید شده توسط اون رو مشاهده میکنید :







    طریقه استفاده :

    1-در کادر ویرایشی اول عنوان پیام را بنویسید.
    2-در کادر ویرایشی دوم پیغام را بنویسید.
    3-توسط combo نوع بالون را انتخاب کنید.
    4-توسط دکمه show بالون را نمایش دهید.
    4-توسط دکمه Hide بالون را محو کنید.
    5-لذت ببرید!!!؟؟؟

    کدهای برنامه را دانلود کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    بازم اینها بزارین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    ساختن و تغییر فونت

    در این پست قصد دارم برنامه ای که یکی از تمرینات کتاب جعفر نژاد قمی است و برای ایجاد فونت های گوناگون و با رنگها و حالات متفاوت به کار میرود را قرار دهم .البته باید توجه داشته باشید که بعد از اجرای برنامه ای که در آن کتاب آمده بود ، برنامه به هیچ وجه کار نکرد و جواب نگرفت ! در هر حال من تقریبا 20خطی کد زدم تا اینکه در نهایت توانستم از برنامه جواب بگیرم . در ضمن قسمت color در آن کتاب وجود نداشت که آن را هم اضافه نمودم.

    عکسی از محیط برنامه :





    در ضمن کار کردن با برنامه خیلی راحت است و نیازی به توضیح اضافه ندارد.
    در زیر کدها و فایل اجرایی را می توانید دریافت نمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله A_Salimi : شنبه 18 آبان 1387 در 22:24 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    آقایون یکی بگه من چطور میتونم کد این برنامه ها رو با ویوژال ++C ببینم کدوم فایل اصلیه
    من روی هر فایل که کلیک میکنم فقط همون فایل باز میشه
    نمیتونم کل پروژه رو با هم باز کنم و کدها رو ببینم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    فقط در پست های1و2و3و4و8و10 به ترتیب فایل های azan.rar ، Puzzle.rar ،Mouse speed 1.02
    source.zip ، trick_button.zip ،Ballon.rar وChange font Source code.rar حاوی سورس کد هستندکه شما میتوانید از طریق vc آنها را مشاهده نمایید .البته اگر هدفتان فقط دیدن کد (و نه ویرایش آن ) است میتوانید توسط یک ویرایشگر متن (مثلا notpad++ ) فایلهایی با نام CprojectnameDlg (در مورد برنامه هایی که من قرار داده ام ) را مشاهده نمایید که projectname در حقیقت نام همان پروژه است.

  13. #13

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    برای باز کردن پروژه ها باید بر روی فایل های .sln یا .vcproj کلیک کنید، دقت کنید که برخی پروژه ها در نسخه vC++‎2008 هستند و فقط در آن کامپایلر می توانید آن ها را باز کنید.

    برای جلوگیری از ابهام بهتر هست کسانی که اینجا برنامه می گذارند در کنار آن نسخه کامپایلر خود را نیز ذکر کنند.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    برنامه پست 6 این بار با سه ایده جدید :

    اگر به پست شماره 6 سری بزنید و به خاطر داشته باشید خواهید دید که آن برنامه قادر بود تا عکسهایی را در پس زمینه درایوهای کامپیوتر به نمایش دهد.

    در این پست برنامه ای را که همین عمل را با قابلیتهای جدیدتری انجام می دهد را قرار داده ام.
    قابلیت های جدید برنامه :

    1-استفاده از Drag & Drop به جای انتخاب مسیر عکس: یعنی اینکه شما قادر خواهید بود تا عکسهایی را که میخواهید در پس زمینه درایو خاصی قرار گیرند را ابتدا با انتخاب درایو از combobox و سپس کشیدن و رها کردن در دیالوگ ، در پس زمینه درایومورد نظر قرار دهید.

    2-حساسیت به افزوده شدن درایو خاص (مثل Flash memory) :

    در زمان اجرا بودن برنامه اگر یک حافظه جانبی (که یک درایو را در My computer ایجاد میکند) را اضافه نمایید ، ابتدا پنجره برنامه فلاش می زند و سپس سوالی از کاربر می پرسد با این مضمون که آیا میخواهید عکسی را در پس زمینه درایو جدید قرار دهید ؟ اگر شما به این درخواست پاسخ مثبت بدهید برنامه از شما خواهد خواست که عکس مورد نظر را در برنامه drag کنید .(شما احتیاجی به انتخاب درایو ندارید بلکه برنامه آن را به صورت خودکار تشخیص می دهد).

    3-تولید خودکار فایل ini :

    در برنامه قبلی بایستی حتما فایل Desktop.ini در کنار فایل اجرایی می بود ولی در این برنامه این فایل به صورت خودکار تولید و نوشته می شود.

    عکسی از محیط برنامه :



    نکاتی راجع به برنامه :

    1-لیست باکس لیست همه درایوهای هارد دیسک و removable را نمایش میدهد اما combo درایوهایی را به نمایش می گذارد که قابلیت پذیرفتن عکس در پس زمینه را دارند و شما از طریق آن درایو مورد نظرتان را انتخاب می نمایید.

    2-برنامه در محیط ویندوز xp قابلیت قرار دادن تصاویر را دارد. (و برای ویستا بعید میدانم امکان پذیر باشد!!)

    3-عکسهایی با فرمت jpg را در برنامه درگ کنید.

    نکته :کل برنامه هایی که من آپلود میکنم با vc2008 کامپایل شده است.

    فایل اجرایی را دانلود نمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله A_Salimi : جمعه 22 آذر 1387 در 19:07 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    برنامه Paint

    برنامه زیر در حقیقت برنامه نقاشی یا همان Paint (البته با امکانات محدود ) است که آن را با MFC و البته با کمک از چند کتاب در این زمینه نوشتم .ویژگی این برنامه تک سندی این است که می تواند با حرکت موس خطوطی را با رنگ مورد نظر ما رسم نماید و در نهایت اگر مایل باشید آن را با پسوند dvp ذخیره می نماید.

    تصویری از محیط برنامه


    کد و فایل اجرایی برنامه را در زیر دانلود نمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله A_Salimi : سه شنبه 10 دی 1387 در 00:44 صبح

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    تغییر رنگ نوار کنترل پیشرفت

    مدت نسبتا زیادیه که به دلیل مشغله های شغلی متاسفانه نمی تونم زیاد در این فروم فعالیت کنم .
    برای اینکه این تایپیک فعالیتش متوقف نشه و فعال باشه تصمیم گرفتم یک برنامه ساده (که از codeproject دریافت کردم ) رو آپلود کنم.

    این برنامه قادره تا رنگ یک نوار کنترل پیشرفت را با انتخابی که شما دارید تغییر بده .



    امیدوارم بقیه دوستان هم چند تا برنامه اینجا آپلود کنند.

    لینک مقاله
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    نقل قول نوشته شده توسط A_Salimi مشاهده تاپیک
    امیدوارم بقیه دوستان هم چند تا برنامه اینجا آپلود کنند.
    این برنامه کوچک است ولی شاید خیلی کاربردی نباشد.هم چنین به VC++‎ نیز خیلی مربوط نیست ولی از Windows SDK استفاده می کند. تصویر این برنامه را که می بینید در جشن تولد 22 سالگی Windows کامپایل کردم! اما متعلق به Charles Petzold است که آن را برای اجرا در اولین نسخه ویندوز نوشته است. ویندوز 1 در 1985 معرفی شد. در آن زمان برای ویندوز 1و 2 برنامه های کاربردی زیادی از طرف سازندگان نوشته نشد و بیشتر سازندگان محصولات خود را برای DOS تطبیق می دادند و ویندوز های 1و 2 فقط به عنوان یک پوسته ی پنجره ای برای DOS نگریسته می شدند تا زمان ویندوز نسخه 3 که همه چیز را تغییر داد و DOS را کنار زد.

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    با سلام خدمت برنامه نويسان عزيز
    اين برنامه به منظور آشنايي شما عزيزان باsystem tary نوشته شده است.
    شامل ايجاد ايكن انيميشني- منو و ...
    [IMG]file:///G:\Visual Studio 2008\Projects\System Tray\demo.bmp[/IMG]
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    يك task manager ,
    و يك برنامه براي مشاهده ي اطلاعات درايو ها ( Console)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    بازی فکر و بکر

    بازی فکر و بکر یک بازی کاملا جذاب و سرگرم کننده است که برای پیروزی در آن بایستی به درستی فکر خود را به کار گیرید. علاقه زیاد من به این بازی باعث شد تا نسخه کامپیوتری آن را تهیه نمایم.

    روش بازی :

    رایانه شما به صورت تصادفی 4 رنگ را انتخاب می کند که شما آنها را نمیدانید.بعد از آن نوبت شماست که با فکر خود و سعی و خطا رنگهای انتخابی کامپیوتر را تشخیص دهید.

    اما از کجا بفهمیم که کدام رنگهای شما صحیح هستند؟

    بازی تا 10 مرحله به شما فرصت بازی میدهد ، در هر مرحله با انتخاب رنگهای شما (که نباید مشابه هم باشند) در پنل روبرو دو کادر ویرایشی وجود دارد که کادر بالایی نمایش دهنده انتخاب های شماست که در انتخاب کامپیوتر شما وجود دارند و از لحاظ ترتیب قرارگیری هم صحیح هستند و کادر پایینی انتخاب های شماست که در انتخاب کامپیوتر شما وجود دارند و از لحاظ ترتیب قرارگیری صحیح نیستند. و شما از این اعداد کمک می گیرید تا به حدس کامپیوتر دست یابید و برنده شوید.

    عکسی از محیط برنامه


    این برنامه با ویژوال 6 کامپایل شده است.

    فایل اجرایی را دانلود کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله A_Salimi : چهارشنبه 12 فروردین 1388 در 02:17 صبح

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    TaskManager

    برنامه زير يک TaskManager ساده است که با MFC طراحي شده است.
    اين برنامه کليه process هاي ويندوز را نمايش مي دهد اما Referesh نمي شود يعني اگر بعد از اجرا اين برنامه برنامه اي اجرا شود در ليست نمايش داده نمي شود.
    ضمنا شما قادر خواهيد بود تا پروسه انتخابي خود را kill کنيد و با انتخاب و فشار دکمه kill selected process
    آن را ببنديد.

    برنامه باvc6نوشته و کامپایل شده است
    کد و فایل اجرایی را دانلود کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    برنامه فکر و بکر که در دو پست قبل آپلود کردم دارای ایراد ها و کمبود هایی بود که در این پست برطرف شدند:

    1-استفاده از رنگ در combobox ها برای راحتتر شدن بازی

    2-اگر در 10 مرحله موفق به برد نشوید کامپیوتر رنگهای انتخابی خود را بیان خواهد کرد.

    3-تغییر در الگوریتم نحوه انتخاب رنگها

    به خاطر اینکه این برنامه گاهی به عنوان پروژه دانشجویی مطرح میگردد لذا کدها را آپلود نکردم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    Mp3 Lister

    برنامه زير که در حقيقت يک جستجوگر قدرتمند است ، پس از اجرا با سرعت بالايي فايل هاي mp3 را در رايانه شما جستجو خواهد کرد و آنها را در يک ليست قرار داده و به شما قابليت ويرايش مشخصاتي نظير Title ، Artist و... را خواهد داد.

    اين برنامه توسط Rail Jon Rogut نوشته شده و آن را از سايت http://home.earthlink.net داناود کرده ام.

    تصویری از محیط برنامه :



    کد و فایل اجرایی را می توانید در زیر دانلود تمایید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24

    Thumbs up نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    این برنامه یک جستجوگر فایل است .بدین صوررت که آدرس پوشه ی مورد نظر را گرفته و تمام محتویات آن را در یک فایل دلخواه می نویسد.(فایلها و فولدر ها)

    الگوریتم مورد استفاده ی این منحصر به فرد است و می توان برای نوشتن انواع برنامه های جستجو(مانند google desktopوجستجوی ویندوز و...) استفاده کرد..


    موفق و پیروز باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    بازي jawbreaker

    برنامه اي که نوشته امJawbreaker نام دارد که يک بازي جذاب است و شما در آن بايستي با کليک روي مهره هاي همرنگ که در کنار هم قرار گرفته اند آنها را پاک کنيد .هر قدر که مهره هاي همرنگ بيشتر باشند امتياز بيشتري به شما تعلق خواهد گرفت.(توان دوم تعداد مهره هاي انتخاب شده به امتياز قبلي اضافه خواهد شد)

    براي اطلاعات بيشتر به لينک هاي زير مراجعه کنيد:
    نمونه اي از بازي

    لينکي براي دانلود برنامه (نمونه خارجي)

    قوانين بازي

    تصوير محيط برنامه :


    چند نکته :
    1-به همان دلايل قبلي فقط فايل اجرايي را آپلود کردم.
    2-باري تا 90 درصد درست کار مي کند .اما خطاهايي هم دارد
    3-با يک بار کليک مهره هاي همسان مشخص مي شوند و با دابل کليک پاک مي شوند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    خوندن سکتور

    این برنامه سکتورای هارد رو نمایش می ده
    البته اولین برنامه ای هست که نوشتم با vc
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار Jenab4372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    41
    پست
    47

    نرم افزار مهتاب تهيه شده با MFC تقديم به دوستان



    نرم افزار مهتاب


    در طراحي نرم افزار مهتاب از زبان ++C و توابع MFC استفاده كرده ام بنابراين با حداقل نياز به منابع سيستمي و بدون نياز به نصب هيچ نرم افزار جانبي ديگري مانند NET Framework. از بيشترين سرعت ممكن و حداكثر كارايي برخوردار است و اجراي آن هيچ تاثيري در سرعت سيستم شما نخواهد داشت.

    پس از نصب در هر بار اجراي ويندوز نرم افزار خودكار اجرا شده و آيكون آن به شكل زير در سيستم تراي ويندوز(بغل ساعت) ظاهر مي شود، براي نمايش پنجره برنامه بر روي آيكون آن كليك چپ ماوس را فشار دهيد يا با راست كليك از منوي جهنده گزينه نمايش پنجره را انتخاب كنيد.



    نرم افزار مهتاب داراي سه بخش اصلي به صورت زير است كه هركدام به صورت مستقل از يكديگر هستند و قابليت غير فعال كردن آنها توسط كار وجود دارد.



    A. بخش نمايش ساعت در كنار ويندوز كه در صورت فعال بودن تاريخ ميلادي سيستم را به شمسي تبديل و در كنار ساعت ويندوز نمايش مي دهد، همچنين كاربر مي تواند شكل نمايش تاريخ را تغيير دهد.
    B. بخش تغيير خودكار عكس پس زمينه كه به فواصل زماني معيين شده توسط كاربر عكسهاي موجود در پوشه منتخب را يك به يك به عنوان عكس پس زمينه ويندوز نمايش مي دهد(فقط فرمتهاي JPG GIF BMP PNG توسط نرم افزار ست مي شوند).
    C. بخش محافظ درايوهاي خارجي كه از ويروسي شدن سيتم شما توسط فلش، مموري، هارد اكسترنال و ... جلوگيري ميكند.

    توضيحات بخش C
    چنانچه قسمت جستجو و پاكسازي خودكار فايلهاي اتوران توسط كابر تيك خورده باشد در صورت افزودن يك درايو خارجي مانند فلش نرم افزار به صورت خودكار به دنبال فايل اتوران با نام Autorun.inf در آن مي گردد و در صورت يافتن آنرا حذف و با يك بالون به كابر نمايش مي دهد.

    همچنين در صورت فعال بودن قسمت جستجوي خودكار ويروسهاي شبه پوشه تمامي فايلها و فولدر هاي داخلي درايو افزوده شده به سيستم چك مي شوند و چنانچه ويروسهايي كه خود را به صورت پوشه در مي آوردن و فولدر اصلي را مخفي مي كنند در آنها يافت شود با يك هشدار فقط تعداد آنها را به كابر اطلاع مي دهند، ولي چنانچه كابر گزينه حذف خودكار را انتخاب كرده باشد نرم افزار فورا موارد مشكوك را پاك ميكند (همچنين پوشه هاي مخفي شده به اين صورت توسط ويروس از حالت مخفي خارج مي شوند).

    نكته: اما با اينكه نرم افزار يك قسمت خودكار براي تست درايو هاي خارجي دارد ممكن است به هر دليل كابر قسمت جستجوي خودكار را غير فعال كند يا جستجوي خودكار را كافي ندانسته و براي اطمينان بيشتر بخواهد دوبار درايوها را براي نبود ويروس چك كند كه براي انجام اينكار مي تواند از دو روش زير اقدام كرد.

    1- انتخاب گزينه پاكسازي درايوها از منوي جهنده با راست كليك كردن بر روي آيكون نرم افزار در سيستم تراي.



    2- انتخاب دكمه پاكسازي درايوها از پنجره اصلي برنامه(براي نمايش پنجره بر روي آيكون سيستم تراي برنامه كليد چپ ماوس را فشار دهيد).


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Jenab4372 : یک شنبه 26 مهر 1388 در 14:52 عصر دلیل: اصلاح فايل نصب

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    با سلام

    می خواستم در مورد برنامه ای که آپلود کردید چند تا نکته را خاطر نشان کنم.

    1-در مورد انتخاب فولدر برای تغییر عکس دسکتاپ بهتر است به جای file browser از folder browser استفاده کنید.
    2-برای کار قسمتهای متفاوت بهتر بود به جای قرار دادن همه در یک دیالوگ از tab control استفاده نمایید.
    3-در قسمت محافظ درایو های خارجی در صورت پیدا نکردن ویروس بهتر است پیغامی مثلا مثل موردی یافت نشد داده شود.
    4-در هنگام خروج کلمه مطمئن به صورت مطمعن تایپ شده است که بایستی اصلاح گردد.
    5-خیلی خوشحال می شوم اگر در مورد الگوریتم یافتن ویروسها توضیحاتی داده شود.

    موفق باشید.

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار Jenab4372
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    41
    پست
    47

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    نقل قول نوشته شده توسط A_Salimi مشاهده تاپیک
    با سلام

    می خواستم در مورد برنامه ای که آپلود کردید چند تا نکته را خاطر نشان کنم.

    1-در مورد انتخاب فولدر برای تغییر عکس دسکتاپ بهتر است به جای file browser از folder browser استفاده کنید.
    2-برای کار قسمتهای متفاوت بهتر بود به جای قرار دادن همه در یک دیالوگ از tab control استفاده نمایید.
    3-در قسمت محافظ درایو های خارجی در صورت پیدا نکردن ویروس بهتر است پیغامی مثلا مثل موردی یافت نشد داده شود.
    4-در هنگام خروج کلمه مطمئن به صورت مطمعن تایپ شده است که بایستی اصلاح گردد.
    5-خیلی خوشحال می شوم اگر در مورد الگوریتم یافتن ویروسها توضیحاتی داده شود.

    موفق باشید.
    در مورد شماره 1 و 2 شما بلد نبودم چون در مورد ويندوز هنوز خيلي بي تجربه هستم و اين اولين پروژه ام هست، فقط ده سال پيش TurboC كار مي كردم.

    در مورد شماره 3 اول اينجوري بود ولي برش داشتم چون قرار نيست كه با هر بار اضافه كردن فلش كابر حواسش پرت بشه، بعدشم اين نرم افزار 99.9 درصد پيامهاش درسته يعني اگر ويرس پيدا كنه كه پاك ميكنه و اگرم نتونه پاك كنه هشدار ميده كه نتونسه در غير اين صورتم كه نيازي به پرت كردن حواس كابر نيست.

    در مورد شماره 4 اصلاح شد

    در مورد شماره 5:
    يك بار به هنگام شروع برنامه و بعد هر يك ثانيه يك بار تعداد درايوها چك ميشن و اگه افزايش پيدا كنن تمامي درايواهي REMOVABLE رو براي موارد مشكوك چك كميكنه. شما خودتون با ساختن يك فايل با نام autorun.inf و ست كردن خاصيت read_only قسمت پاكسازي اتوران را تست كنيد.
    لطفا سطح امنيتي نرم افزار رو خودتون چك كنيد.

    روش كار:
    اول اينكه اگه يك فايل با نام Autorun.inf در ريشه DRIVE_REMOVABLE پيدا كنه پاكش ميكنه.(فقط اگر فايل باشد نه فولدر)
    دوم بعضي ويروسها فولدرها رو مخفي ميكنند و يك فايل اجرايي به همون نام با آيكون فولدر در مسير ايجاد ميكنند كه كابر با فولدر اشتباه ميگيره و اونها رو اجرا ميكنه.

    يك تابع ساختم كه مثلا مسير ريشه درايو H رو ميگيره اون رو چك ميكنه و اگر پوشه پيدا كنه مسير رو به پوشه داخلي تغيير ميده و دوباره خودش رو فرا ميخونه تا به اين ترتيب تمامي فايلها و پوشه هاي داخلي رو چك كنه.

    روش تشخيص:
    در مسير به دنبال تمامي فايلهاي exe ميگرده و در صورت پيدا كردن قسمت نام فايل اجرايي را جدا كرده و به دنبال يك پوشه با همين نام در مسير ميگرده و اگر پيدا بشه اون فايل اجرايي حذف ميشه و فولدر پيدا شده از حالت مخفي خارج ميشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Jenab4372 : یک شنبه 26 مهر 1388 در 13:39 عصر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    مشاهده تصاویر

    سلام

    برنامه ای که آپلود کردم یک Picture viewer خیلی ساده است که عکسهای با فرمت jpg را نشان می دهد.
    انشالله در هفته های آینده برنامه هایی رو می ذارم که فایل با سایر فرمت ها (مثل png و یا bmp) را نمایش دهد.
    در زیر می تونید کدها را دانلود کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31

    MathParser

    کد پارسر ریاضی بصورت managed شامل یک کلاس که عبارت های ریاضی رو محاسبه می کند
    - کد بصورت managed شده بوده و به راحتی می توانید عملگر های تعریف شده ی خود را بصورت object به آن اضافه کنید
    - امکان استفاده از متغیر در ورودی ، مثلا عبارتی به شکل
    2X+4*_X1
    - ساده سازی عبارت ها مثلا
    X+2*3 -> X+6
    جهت افزایش سرعت در فرا خوانی های بعدی برای مقادیر مختلف متغیر ها

    لطفا اگر پیشنهادی دارید بیان کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mrbm_2007 : دوشنبه 03 خرداد 1389 در 05:32 صبح

  32. #32

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    برنامه ای که و احد پولی را گرفته و کشورهایی را که از این واحد پول استفاده می کنند نمایش میدهد و برعکس یعنی نام کشوری را می گیرد و واحد پول آن را مینویسد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadmo مشاهده تاپیک
    برنامه ای که و احد پولی را گرفته و کشورهایی را که از این واحد پول استفاده می کنند نمایش میدهد و برعکس یعنی نام کشوری را می گیرد و واحد پول آن را مینویسد
    لطفا برنامه را بصورت relese شده در سایت آپلود نمایید.برنامه قابل اجرا نیست.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    سلام به همه دوستان
    اين تاپيك رو كهنگاه مي كردم متوجه شدم
    دوستان يك در ميان سورس برنامه هاشان رو گذاشتند
    لطف كنند وفقط سروس بزارند چون همه ما كامپايلرش را داريم
    ممنون

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار irGeek
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    eclipse
    پست
    123

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    سلام
    سورس برنامه Wallpaper Change .
    من خودم اينها را ننوشتم وهمونجوري كه بدستم رسيد براتون اپ ميكنم
    اميدوارم مفيد باشه
    دومي
    http://sourceforge.net/projects/wpch...ad:قهقهه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #36

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    آقا نیاز به مشورت برای انجام پروژه دارم

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار hoax3r
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    سلام

    یه برنامه ساده نوشتم که یه دایرکتوری رو میتونه مانیتور کنه و تغییرات رو نشون بده
    کافیه مسیر پوشه رو بدین و دکمه Start Monitor رو بزنین

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار hoax3r
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    یه برنامه ساده نوشتم مثل قبلی با کامپایلر Visual C++‎‎‎‎ 2010 و بصورت Win32 API نوشته شده
    کارش اینه که یه رشته میگیره مقادیر HASH اش به صورت MD5 و SHA و ... رو نمایش میده
    هدف از این برنامه نشون دادن API هایی است که در ویندوز برای این کار وجود داره
    در فایل ضمینه فایل اجرایی + سورس است

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #39

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    این برنامه برای گرفتن مشخصات نمایشی سیستم استفاده می شود
    در ضمن می توان آن مشخصات را تغییر داد.


    راضی نیستم اگه دانلود کنی و نظر ندی!(تشکر نکنی هم مهم نیست)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. #40

    نقل قول: برنامه های کوچک وکاربردی نوشته شده با ++vc

    این برنامه تمامی مشخصات سیستم کاربر را با استفاده از WMI و API ها به دست آورده و نشان می دهد.
    هدف آموزش روش کار با WMI است





    راضی نیستم اگه دانلود کنی و نظر ندی!(تشکر نکنی هم مهم نیست)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •