نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

  1. #1

    ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    سلام ...
    دو تا مشکل دارم ... ممنون میشم کمکم کنید
    1...من میخوام برنامه ای بنویسم که تو اون برنامه چند تا textbox وجود داره و وقتی کاربر روی یک دکمه کلیک کرد برنامه outlook باز بشه و مقادیر موجود تو textbox ها به outlook پاس داده بشن طوری که مقدار هر تکست باکس تو یه سطر outlook قرار بگیره و کاربر با زدن دکمه send تو outlook ایمیل رو ارسال کنه ... البته میخوام آدرس کامپیوتری تو شبکه که قرار ایمیل رو بگیره هم بعد از کلیک روی دکمه
    (تو برنامه ای که خودم مینویسم) وارد شده باشه
    2... اگه بخوام بدون واسطه (بدون برنامه outlook) ایمیل رو واسه یه کامپیوتر تو شبکه ارسال کنم چی؟
    مرسی از توجهتون

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه


    Process.Start("mailto:xxx@yyy.com", "");
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    برای ارسال e-Mail بدون outlook هم :
    http://www.dotnetspider.com/resource...sing-SMTP.aspx
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد
    پست
    368

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه


  5. #5

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    ممنون از کمکتون ... کدهای زیر به دردم میخوره ولی فقط یه مشکل ... من میخوام مثلا وقتی یه متنی از
    تکست باکس 1 به قسمت body فرستاده میشه ، قبل از اینکه محتوای تکست باکس 2 تو ادامه متنهای body
    قرار بگیره ، قبلش یه اینتر زده بشه که محتوای تکست باکس 2 به یه خط پایین تر منتقل بشه(تو قسمت body)
    بازم ممنون

    private static void SendMail(String mailto,String cc,String subject,String body)
    {

    String command = String.Format("mailto:{0}?cc={1}&subject={2}&body= {3}", mailto, cc, subject, body);
    System.Diagnostics.Process.Start(command);
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SendMail("rkiani88@yahoo.com","rkiani88@hotmail.co m",
    "this a sample subject for sample mail",
    "Hi All, this is a sample code for sending parameters to outlook exprees");
    }

  6. #6

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    کسی نمیتونه کمک کنه ؟؟؟؟

  7. #7
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    فکز می کنم دنبال کاراکتر Carriage return/Line Feed هستید. در اینصورت :
    String.NewLine یا "n\" و یا char(10) + char(13)
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  8. #8

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    وقتی از این استفاده میکنم

    textBox1.Text + "\n" + textBox2.Text

    وقتی outlook بازمیشه ، "n\" حذف میشه و متن دوباره به هم میچسبه...از string.newline باید چه جوری استفاده کنم (چون وقتی string رو مینویسم و . رو میزنم اصلا newline به من نمیده) یا از char(10) که گفتید باید چه جوری بین 2 تا string استفاده کنم...
    راستی وقتی فارسی رو به outlook ارسال میکنم به جای کلمه ها ؟ قرار میده
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Himalaya : دوشنبه 01 مهر 1387 در 13:43 عصر

  9. #9
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    این هم یک مثال که کار می کند.

    namespace ConsoleApplication1
    {
    classProgram
    {
    staticvoid Main(string[] args)
    {
    string s1 = "Line 1";
    string s2 = "Line 2";
    Console.WriteLine(s1 + Environment.NewLine + s2);
    Console.WriteLine(s1 + "\n" + s2);
    Console.WriteLine(s1 + (char)13 + (char)10 + s2);
    Console.ReadLine();
    }
    }
    }
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  10. #10

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    درسته همه اینها تو خود برنامه کار میکنه ولی مشکل من وقتیه که s1 و s2 پاس داده میشن به outlook
    اصلا بزارید یه جور دیگه موضوع رو براتون بگم ... فرض کنید ما 2 تا کامپیوتر تو شبکه داریم که میخوایم بدون outlook و از طریق مثلا net.mail از یک کامپیوتر1 به کامپیوتر2 ایمیل بزنیم ... این کامپیوترها به اینترنت هم وصل نیستن و فقط از طریق شبکه داخلی به هم وصل هستن... من تو خیلی از برنامه هایی که با #c و برای فرستادن ایمیل نوشته شده ، عبارتی مثل

    SmtpServer.Host = smtp.gmail.com;
    SmtpServer.Port = 587;

    زیاد دیدم ... حالا میخوام یه لطفی به من بکنید و بگید به جای قسمتهایی که قرمزشون کردم چه مشخصاتی
    از کامپیوتر 1 یا 2 رو باید بنویسم ... ممنون

  11. #11
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: ارسال ایمیل به یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه

    Host را نام کامپیوتر بصورت کامل (FQN = Fully qualified Name) یا ای پی Mail server تان قرار دهید.
    Port نیز شماره پورت میل سرورتان است که بطور پیش فرض 25 است

    فکر می کنم شما در راه اندازی و پیکر بندی میل سرور مشکل دارید.
    http://www.ilopia.com/Articles/Windo...ailServer.aspx
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •