نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه توي يه تابع آرايه برگردونيم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    Question چگونه توي يه تابع آرايه برگردونيم ؟

    سلام
    فرض كنيد يه تابع داريم .

    حالا ميخواهم مقدار برگشتي آن از نوع آرايه باشه . و در هر كدام از خانه هاي آن يك مقدار باشه .


    بعد چه طوري براي فراخاني آن به هر كدام از انديس هاي آرايه دسترسي داشته باشيم و آن را در Label نشون بديم

    ممنون

  2. #2

    Smile نقل قول: چگونه توي يه تابع آرايه برگردونيم ؟

    سلام ، یک مثال ساده در این مورد :


    public int[] Number(int n)
    {
    int[] a = new int[n];
    for (int i = 0; i < n; i++)
    a[i] = i + 1;
    return a;
    }


    نحوه استفاده :


    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int[] a = new int[5];
    a = Number(5);
    foreach (int i in a)
    listBox1.Items.Add(i.ToString());
    }


    توضیح : تابع مربوطه یک عدد گرفته ، اعداد 1 تا آن عدد را در آرایه جدید قرار داده ، و آن آرایه را بر می گرداند !!!!


    موفق و پیروز باشید !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •