نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل ارتباط با ADO.net در crystal report viewer

  1. #1

    مشکل ارتباط با ADO.net در crystal report viewer

    با سلام .
    من یک فرم با crystal report viewer طراحی کردم که دیتا سورس آبجکتهام از طریق ADO.net هست . ولی زمانی که برنامه رو اجرا می کنم هیچ اطلاعاتی رو نشون نمی ده . در حالیکه من همین فرم رو زمانی که با ODBC می نویسم مشکلی نداره.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,809

    نقل قول: مشکل ارتباط با ADO.net در crystal report viewer

    دیتاست رو قبلا پر کردی ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل ارتباط با ADO.net در crystal report viewer

    من یک فرم با crystal report viewer طراحی کردم که دیتا سورس آبجکتهام از طریق ADO.net هست . ولی زمانی که برنامه رو اجرا می کنم هیچ اطلاعاتی رو نشون نمی ده .
    این بخش از کدتونو بزارید تا ببینیم و بگیم که احتمالا مشکل از کجاست . اینجوری بهتر می تونید جواب بگیرید
    موفق باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  4. #4

    نقل قول: مشکل ارتباط با ADO.net در crystal report viewer

    بله من دیتاست رو پر می کنم . من از این دیتاست در پروژه استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم . من برای این کار از کد استفاده نکردم از ویزارد استفاده می کنم . از قسمت Database Expert مطابق شکل زیر عمل می کنم :



    سپس بعد از انتخاب دیتاست موجود در برنامه . در قسمت Database Field هر کدام از ستونهای جدول را که در صفحه قرار می دهم به غیر header آن قادر به نمایش اطلاعات نیست. من از طریق ODBC به همین بانک وصل شدم و هیچ مشکلی نداشت. از راه OLEDB هم رفتم ولی نشد .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل ارتباط با ADO.net در crystal report viewer

    مشکل حل شد. من قبلا فقط دیتاست رو پر می کردم ولی جواب نمی داد ولی حالا از کد زیر استفاده کردم :

    Dataset_TableAdapter.Adapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM Tbl1";
    Dataset_TableAdapter.Fill(Dataset1.tbl1);
    CrytalReport1.SetDataSource(Dataset1);

    در کد جدید دیتاسورس کریستال ریپورت نیز مشخص شد.
    راستی چرا اینطوره ؟ اگر کسی واقعا اطلاع نداشته باشه و بخواد با ویزارد کار کنه چی؟؟؟
    جالب اینه که طی 2 نسخه 2005 و 2008 این مشکل رفع نشده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •