نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از Com Dll ها در MFC

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار (هیچکس)
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ( صفر و یک )
    پست
    60

    Lightbulb استفاده از Com Dll ها در MFC

    سلام...!
    من یه Dll با VB6 طراحی کردم. میخواستم ببینم که چه طوری می تونم از اون داخل یه برنامه MFC استفاده کنم.
    ممنون.
    موفق باشید...

  2. #2

    نقل قول: استفاده از Com Dll ها در MFC

    اگر dll های معمولی هستند می توانید از این مقاله استفاده کنید:
    http://www.flipcode.com/archives/Int...ic_And_C.shtml

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Com Dll ها در MFC

    در صورتی که dll با Delphi باشه و پارامتر های اون هم مشخص باشه،میشه از این آموزش استفاده کرد؟
    ممنون میشم یه توضیح کلی بدید.

  4. #4

    نقل قول: استفاده از Com Dll ها در MFC

    نقل قول نوشته شده توسط [REVEX] مشاهده تاپیک
    در صورتی که dll با Delphi باشه و پارامتر های اون هم مشخص باشه،میشه از این آموزش استفاده کرد؟
    ممنون میشم یه توضیح کلی بدید.
    با dll های معمولی که توسط زبان های مختلف می سازید (همان مقاله) تضمینی وجود ندارد که کاملا درست کار کند.
    برای اینکه کتابخانه های شما با اکثر زبان ها قابل استفاده باشد می توانید از COM استفاده کنید که هم نوشتن آن سخت است هم استفاده از آن و محدود به ویندوز هم می شوید.

  5. #5

    نقل قول: استفاده از Com Dll ها در MFC

    با تشکر
    قکر کنم من منظور رو بد رسوندم.
    یه DLL هست که با Delphi 7 نوشته شده و نویسنده توضیحات و پارمتر های اون رو گذاشته.
    حالا من قصد دارم اون Dll رو تو VC++‎6 استفاده کنم.
    روش استفاده در VC رو میشه توضیح بدید؟

  6. #6

    نقل قول: استفاده از Com Dll ها در MFC

    نقل قول نوشته شده توسط [REVEX] مشاهده تاپیک
    با تشکر
    قکر کنم من منظور رو بد رسوندم.
    یه DLL هست که با Delphi 7 نوشته شده و نویسنده توضیحات و پارمتر های اون رو گذاشته.
    حالا من قصد دارم اون Dll رو تو VC++‎6 استفاده کنم.
    روش استفاده در VC رو میشه توضیح بدید؟
    دقیقا جواب همین مطلب را توضیح دادم! دوباره بخوانید:
    با dll های معمولی که توسط زبان های مختلف می سازید (همان مقاله) تضمینی وجود ندارد که کاملا درست کار کند.
    برای اینکه کتابخانه های شما با اکثر زبان ها قابل استفاده باشد می توانید از COM استفاده کنید که هم نوشتن آن سخت است هم استفاده از آن و محدود به ویندوز هم می شوید.
    ترجمه مجدد آن می شود تضمینی نیست که dll نوشته شده در دلفی با ++C کاملا سازگار باشد.

    به همان شکل ذکر شده در مقاله عمل کنید، مثلا:


    typedef void ( *funcName )( */parameters here/* );
    funcName FuncAddress;

    HINSTANCE hDLL = LoadLibrary("Yourdll.dll");

    if (hDLL != NULL)
    {
    FuncAddress = (funcName )GetProcAddress((HMODULE)hDLL, "DLLFunc1");

    if ( !FuncAddress )
    {
    // handle the error FreeLibrary(hDLL);
    return SOME_ERROR_CODE;
    }
    else
    // something else
    }

  7. #7

    نقل قول: استفاده از Com Dll ها در MFC

    با تشکر ، با کد زیر حل شد.

    #include "stdafx.h"
    #include "windows.h"
    #include "stdio.h"
    #include "conio.h"

    int main(int argc, char* argv[])
    {
    HINSTANCE LoadMe;
    LoadMe = LoadLibrary("Project1.dll");
    typedef unsigned char (__stdcall *CreateFn)();
    CreateFn LibMEP;
    unsigned char x;
    LibMEP = (CreateFn)GetProcAddress(LoadMe, "func");
    x = LibMEP();
    getch();
    return 0;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •