نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لطفا یکی درباره Manegemnt به من یه توضیحی بده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    Smile لطفا یکی درباره Manegemnt به من یه توضیحی بده

    سلام خدمت همه دوستان عزیزم.:قلب:
    ببخشید من چند جا دیدم که بر روی manegemnt که از رفرنس به برنامه اضافه میکنیم کارای خاصی انجام میدن. مثلا دستور Select براش مینویسن :متعجب:که نمونش رو گذاشتم.
    میخواستم بدونم آیا این manegemnt یه جدول هست؟؟:متفکر:و کلا چه اطلاعاتی داخل اون وجود داره؟؟:متفکر:
    و از کجا میشه منابع داخل اون رو مشاهده کرد و یا اطلاعاتی در باره اونهای بدست آورد؟؟:تشویق:
    مثلا کد زیر:
    ManagementObjectSearcher searcher =new ManagementObjectSearcher("root\\CIMV2", "SELECT * FROM Win32_Product WHERE InstallState = 5");

  2. #2

    نقل قول: لطفا یکی درباره Manegemnt به من یه توضیحی بده

    سلام دوست عزیز،
    این Assembly برای بهره گیری از WMI(Windows Management Instrumentation) استفاده میشود ، جهت اطلاع بیشتر :

    CsharpHelp - WMI made easy for C#‎
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: لطفا یکی درباره Manegemnt به من یه توضیحی بده

    منون از لطفتون اقای مداح
    معذرت میخوام اینو میگم اما من زبانم خیلی خوب نیست(افتضاهه)، جایی مرجع فارسی سراغ ندارید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •