نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کاربرد متد CreateControl

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    کاربرد متد CreateControl

    یه جایی خوندم متد CreateControl باعث ایجاد کنترل جدیدی میشود. اگر بخواهیم یک کنترل TextBox در Form ایجاد کنیم دستورش چجوری میشه؟
    میدونم که میتوان با استفاده از Toolbar یک textBox اضافه کرد. فقط میخواستم بدانم این متد در چه جایی کاربرد داره؟

  2. #2
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: کاربرد متد CreateControl

    اگر بخواهیم یک کنترل TextBox در Form ایجاد کنیم دستورش چجوری میشه؟
    TextBox myTextBox = new TextBox();
    this.Controls.Add(myTextBox);


    کاربرد متد CreateControl متفاوته. ابنجا رو بخونید.

    موفق باشید
    jooje

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    Question نقل قول: کاربرد متد CreateControl

    برای ایجاد یک فرم میشه نوشت



    Form Form2;
    Form2.ActiveForm.CreateControl();


    میشه چنین دستوری برای ایجاد بقیه ی کنترلها هم نوشت؟

  4. #4
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: کاربرد متد CreateControl

    1- این کد کامپایل نخواهد شد چون FORM2‌ را new نکردید.
    2- زمانی که FORM2 را تعریف کرده و new بکنید در واقع آن را ایجاد کرده اید و برای ایجاد بقیه کنترل ها نیز همین کار رو اینجام بدید. یعنی یک object از اون کنترل تعریف کرده و new‌بکنید. با این کار یک کنترل ایجاد کرده اید.
    3- متد CreateControl برای ایجاد یک Window Handle برای یک کنترل استفاده میشود. برای مشاهده مثالی از کاربرد Handle اینجا رو ببینید.

    موفق باشید
    jooje

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •