نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گذاشتن پسورد برای ورود به برنامه

  1. #1

    گذاشتن پسورد برای ورود به برنامه

    مثلاً من توی درایو C یک فایل txt به نام test دارم ( C:\test.txt ) که توش نوشته 123456

    حالا می خوام واسه برنامم پسورد ورودی بزارم و می خوام برنامم پسورد از فایل تکست

    ( C:\test.txt ) بگیره ( یعنی اگه پسوردی که به برنامه بده = باشه با کلمه داخل فایل وارد

    برنامه بشه اگه هم نه یه اررور بده که پسورد اشتباه )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid_d_0101
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    شرکت هیولاها
    سن
    34
    پست
    693

    نقل قول: گذاشتن پسورد برای ورود به برنامه

    اول سرچ کنید زود تر به جواب میرسید
    سرچ کنید خواندن از فایل txt
    https://barnamenevis.org/showth...B%8C%D9%84+txt

    https://barnamenevis.org/showth...B%8C%D9%84+txt

    https://barnamenevis.org/showth...B%8C%D9%84+txt

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: گذاشتن پسورد برای ورود به برنامه

    با richtextbox میشه این کارو کرد

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    با richtextbox میشه این کارو کرد
    وواسه کدوم کار؟

    نقل قول نوشته شده توسط shoush_m مشاهده تاپیک
    مثلاً من توی درایو C یک فایل txt به نام test دارم ( C:\test.txt ) که توش نوشته 123456

    حالا می خوام واسه برنامم پسورد ورودی بزارم و می خوام برنامم پسورد از فایل تکست

    ( C:\test.txt ) بگیره ( یعنی اگه پسوردی که به برنامه بده = باشه با کلمه داخل فایل وارد

    برنامه بشه اگه هم نه یه اررور بده که پسورد اشتباه )


    این روش اصلا صحیح نیست
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : پنج شنبه 28 شهریور 1387 در 22:45 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: گذاشتن پسورد برای ورود به برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط sohrab o مشاهده تاپیک
    این روش اصلا صحیح نیست

    دوست عزیز اگر یه الگوریتم بنویسی و رمز داخل اون فایل رو کد کنی فکر کنم مقداری به این روش امنیت می دی . ولی در کل اصلا روش خوبی نیست .



    باتشکر احسان

  6. #6

    نقل قول: گذاشتن پسورد برای ورود به برنامه

    دوست عزیز این که روش رمز گذاری نشد . 1 - این روش اصلا امنیت ندارد 2 - با حذف فایل کسی اصلا وارد برنامه دیگر نمی تواند بشود 3 - همه میتوانند آن را بخوانند 4 - رمز به سادگی قابل تغییر است .
    حداقل بهتر است رمزها به صورت رمز شده با روش Md5 در بان اطلاعاتی ذخیره شوند . تا خود رمز مشخص نباشد در صورت تمایل بگوئید تا راهنمائی کنم

  7. #7
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: گذاشتن پسورد برای ورود به برنامه

    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •