نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: استفاده از دیو بجای تیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار paksar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    130

    استفاده از دیو بجای تیبل

    سلام

    دوستان میخواستم بدونم چرا سایت هایی که از دیو بجای تیبل استفاده میکنن مثل سایت
    radiozamaneh.com وقتی تو برنامه ای مثل فرونت پیج میخوای ویرایشش کنی در قسمت edit درهم و برهمه اما وقی preview رو میزنی درست میشه؟
    امکان داره با برنامه فرونت پیج نسازه و با دریو ویور درست باشه؟


    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    احتمالا این سایت دارای فایل های css هست و در fg لود نمیشن !!!
    ولی وقتی اون صفحه در مرورگر باز میشه ، فایل های css بطور خودکار لود میشن ...

  3. #3

    نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    راه حلی داره عزیزم که این مشکل به وجود نیاد

  4. #4

    نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    div سرعت دیده شدنش نسبت به table بسیار بالاست
    قاطی شدن هم به دلیل css میتونه باشه هم بدلیل اینکه تنظیمات div با عدده و محل نشان داده شده در محیط طراحی 100 درصد همون جائی نیست که تو اجرا می بینید.

  5. #5

    نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    بله همونطور كه دوستان گفتن ، در تكنيك طراحي بدون جدول CSS نقش بسيار برجسته اي داره .
    وقتي شما در محيط Design هستيد اين فايل هاي CSS به برنامه وارد نشدند و به همين خاطر كليه Div ها خواص و حالت هاي خودشون رو از دست مي دن اما در حال preview اين پنجره عينا يك مرورگره و فايل هاي CSS رو فراخواني مي كنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار paksar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    130

    نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    نقل قول نوشته شده توسط kassit مشاهده تاپیک
    وقتي شما در محيط Design هستيد اين فايل هاي CSS به برنامه وارد نشدند و به همين خاطر كليه Div ها خواص و حالت هاي خودشون رو از دست مي دن
    سلام
    ممنون از جواب شما !!!
    راستش یه سوال اینجا پیش میاد که طرفی که سایت رو طراحی میکنه آیا اون هم همین مشکلو داره یعنی فقط میتونه تو preview نتیجه کارش رو ببینه و اگه بخوات تو design یه تغییری بده بنظرم خیلی سخته یه راه حل بهتری نیست؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    بستگی به نرم افزاری داره که باهاش صفحه رو طراحی میکنه
    من خودم به شخصه از Visual Studio و َAptana Studio و ... استفاده میکنم ، تاحالا هم هیچ مشکلی نداشتم

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    نقل قول نوشته شده توسط paksar مشاهده تاپیک
    راستش یه سوال اینجا پیش میاد که طرفی که سایت رو طراحی میکنه آیا اون هم همین مشکلو داره یعنی فقط میتونه تو preview نتیجه کارش رو ببینه و اگه بخوات تو design یه تغییری بده بنظرم خیلی سخته یه راه حل بهتری نیست؟؟؟
    بله متاسفانه این مشکل وجود داره و البته طراحی بدون جدول اصولا به همین دلیل مشکل تره .
    البته باید بدونید که این نوع طراحی اساسا چون داینامیک تره باید هم این چنین مشکلاتی رو به همراه داشته باشه

    نقل قول نوشته شده توسط jaza_sa مشاهده تاپیک
    بستگی به نرم افزاری داره که باهاش صفحه رو طراحی میکنه
    من خودم به شخصه از Visual Studio و َAptana Studio و ... استفاده میکنم ، تاحالا هم هیچ مشکلی نداشتم
    ولی بنده در هر دوی نرم افزار های فوق همین مشکل رو می بینم و اصلا لزومی نداره که این مشکل رو نداشته باشن . خصوصا Aptana که از نظر Design Mode و Editor Mode هیچ تفاوتی با FrontPage و امثالهم نداره

    نقل قول نوشته شده توسط tarhebartar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بهش یه تگ base بده تا بهتر بیاد بالا
    تگ base چه ربطی به این مسئله داره دوست عزیز ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    اگر سایتی از فایل css استفاده کرده باشه وقتی که می خواهید این سایت رو در ادیتور ببینید با مشکل مواجه هستید برای حل این می تونید از روش زیر استفاده کنید!
    در قسمت هد صفحه کد زیر رو قرار بدید:

    <style type="text/css">

    محتوای فایل css

    </style>

    با این روش در ادیتور می تونید تنظیمات مربوط به css رو ببینید بعد از این که تغییرات رو اعمال کردید حالا می تونید این قسمتی رو که به شما گفتم رو دوباره به فایل css خود انتقال بدید و صفحه رو در مرورگرببینید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Wink نقل قول: استفاده از دیو بجای تیبل

    فکر میکنم عکس های ضمیمه رو بشه بعوان preview در نظر گرفت
    بعلاوه اینکه فایل css یک فایل جدا در کنار فایل index هست و در کد html فقط link مربطه برقرار شده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله jaza_sa : جمعه 05 مهر 1387 در 16:57 عصر دلیل: تکمیل جواب

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •