نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چند مشکل در php , MySQL

  1. #1

    چند مشکل در php , MySQL

    بسمه تعالی
    باعرض سلام به همه عزیزان برنامه نویس
    اینجانب یک سایت با PHP , MYSQL طراحی نموده ام - چند مشکل وجود دارد لطف نمایید مرا راهنمایی کنید :

    1 - در روش POST برای فرستادن پارامترها ، بجای اجرای فرامین ، متن فایل PHP فایل فرا خوانده شده را می آورد.

    2 - در خارج از PHP Editor ، یعنی در Internet Explorer با اجرای فایل index.php به ویرایشگر می رود. بعبارتی در IE قابل اجرا نیست .

    3 - در Access توسط MyODBC به فایلهای MySQL دسترسی پیدا نموده ام .مشکل اینجاست که بعضی از جداول را می توان ویرایش کرد ، بعضی دیگر را خیر .

    پیشاپیش از راهنمایی تان سپاسگزارم.
    mbazeli

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،

    ۱- :o جالبه!!! وب سرورتون چیه؟؟ کی نصب و تنظیمش کرده؟؟
    ۲- احتمالا فایل PHP رو مستقیم باز می کنید، آدرس شما در IE باید چیزی شبیه این آدرس باشد -> http://localhost/index.php
    ۳- من با اکسس و myODBC کار نکردم، شرمنده.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    وب سرورتون اشتباه تنظیم شده.
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  4. #4
    با تشکر

    1 - کلیه تنظیمات php , mysql ،iis را با استفاده از مقاله نصب 2 همین سایت و با همکاری یکی دیگر از دوستان و در ویندوز xp 2004 ، نصب کرده ام.ظاهرا هیچ اشکالی در نصب وجود ندارد.
    2 - نخیر ، آدرس فایل را بدین صورت e:\MySite\index.php در قسمت آدرس IE تایپ و کلید Go را کلیک میکنم.
    3 - پس شما با چه ابزاری رکوردهای جداول MySQL را ایجاد ،حذف و ویرایش میکنید و چگونه ساختار آنرا چاپ میکنید.( البته غیر از Command Prompt و اجرای فرامین سطری MySQL)

    باز هم متشکرم.

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    ۱- این مشکل به هر حال به وب سرور بر می گرده، من الان هیچ ایده خاصی براش ندارم (لطفا اول قسمت دوم رو رفع کنید، احتمالا این مشکل هم رفع می شه)
    ۲- همونطور که گفتم شما باید آدرس رو چیزی شبیه http://127.0.0.1/index.php یا http://localhost/index.php بزنید. فایل ها در به طور پیش فرض باید در شاخه X:/inetpub/wwwroot باشند (X درایو ویندوز شماست)
    ۳- من با MySQLFront یا نرم افزار های GUI مشابه.

    موفق باشید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6
    شما یک اسکریپت ساده رو تست کن ببین جواب میده.مثلا phpinfo()
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  7. #7
    بسمه تعالی
    با سلام

    با تشکر فراوان از راهنمایی راهگشا و ارزنده ،
    باطلاع میرسانم با اجرای بند 2 ، مشکل دوم حل شد.
    ولی مشکل اول هنوز به قوت خود باقی است ، این بار متن php را نمی آورد بلکه خطا می دهد.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    خطا را اینجا پست کنید ببینیم چیه.

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •