نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن فیلد قیمت به دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    Question اضافه کردن فیلد قیمت به دیتابیس

    با سلام من تو برنامه ام چند تا فیلد قیمت دارم که از نوع decimal انتخاب کردم برای ذخیره در بانک از کد

    cmd.Parameters.Add("ghemat_metr", SqlDbType.Decimal).Value =Convert.ToDecimal (textBox6.Text);

    استفاده کردم که موقع اجرا وقتی textboxرو پر میکنم مقدارش در بانک ذخیره می شه ومشکلی نداره اما وقتی textbox رو خالی می گذارم error می ده
    Input string was not in a correct format.


    در ضمن من برنامه اقای razavi-university (money textbox) رو هم دانلود کردم اما نمی دونم چجوری باید از ش استفاده کنم . لطفا بهم کمک کنین..

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن فیلد قیمت به دیتابیس

    سلام
    اگه شما بخواهيد از TextBox معمولي استفاده كنيد چاره اي نداري مگه اينكه از try استفاده كنيد يعني يه چنين كدي بنويسيد

    try
    {
    cmd.Parameters.Add(
    "ghemat_metr", SqlDbType.Decimal).Value = Convert.ToDecimal(textBox6.Text);
    }
    catch
    {
    cmd.Parameters.Add(
    "ghemat_metr", SqlDbType.Decimal).Value = 0;
    }

    اگه TextBox هيچ مقداري نداشته باشه catch اجرا مي شه و مقدار صفر مي گيره
    يا اينكه يه كنترل براي خودتون طراحي كنيد كه به جز عدد چيز ديگري نگيره و اگه خالي موند خودش صفر برگردونه

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن فیلد قیمت به دیتابیس

    و یا

    String strValue=(TextBox6.Text=="")?0:TextBox6.Text;
    cmd.Parametrs.Add("ghemat_metr" , SqlDbType.Decimal).Value=Convert.ToDecimal(strValu e);

    پیشنهاد می کنم برای مقادیر پولی از Money استفاده کنید
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    corniche street
    پست
    102

    نقل قول: اضافه کردن فیلد قیمت به دیتابیس

    چرا Money?

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: اضافه کردن فیلد قیمت به دیتابیس

    از همتون ممنونم مشکلم حل شده .
    اقای Razavi-univesity من خواستم از نوع money استفاده کنم خیلی هم search کردم تو همین فروم و تو خیلی از پست ها بچه ها پیشنهاد کردن که از decimal استفاده کنم .
    البته برنامه money textbox شما ر و هم دانلود کر دم که نتونستم ازش استفاده کنم .اگر امکان داره لطف کنید بگید چجوری باید ازش استفاده کنم . سعی کردم با شما ارتباط برقرار کنم اما نشد . ببخشید دیگه تازه کارم .. ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •