نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل این عبارت SQL چیه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    مشکل این عبارت SQL چیه ؟

    سلام
    آقا مشکل این SQL که من نوشته ام چیه
    یک سری فیلد از چند تا جدول مشابه می گیره که بدون شرط گذاری مشکل نداره ولی وقتی قسمت شرط به اون اضافه میشه یه Error میده که
     Invalid field name.
    per_name.

    عبارت SQl :
     with Query1 do begin
    SQL.Clear;
    sql.Add(' select per_name , datet , shift , tedad_salem , tedad_karab , tozihat from pashesh ' +
    ' union all select per_name , datet , shift , tedad_salem , tedad_karab , tozihat from tamizkari ' +
    ' union all select per_name , datet , shift , tedad_salem , tedad_karab , tozihat from Testvoltazh1 ' +
    ' union all select per_name , datet , shift , tedad_salem , tedad_karab , tozihat from TestZarfiat1 ' +
    ' union all select per_name , datet , shift , tedad_salem , tedad_karab , tozihat from Lahimkari ' +
    ' union all select per_name , datet , shift , tedad_salem , tedad_karab , tozihat from Testvoltazh2 ' +
    ' union all select per_name , datet , shift , tedad_salem , tedad_karab , tozihat from TestZarfiat2 ' +
    ' union all select per_name , datet , shift , tedad_salem , tedad_karab , tozihat from Montazh ' +
    '');

    if Edit1.Text <> '' then
    SQL.Add('where (Testvoltazh1.per_name = ''' + ComboBox1.Text + ''' and ' +
    ' tamizkari.per_name = ''' + ComboBox1.Text + ''' and ' +
    ' Testvoltazh1.per_name = ''' + ComboBox1.Text + ''' and ' +
    ' TestZarfiat1.per_name = ''' + ComboBox1.Text + ''' and ' +
    ' Lahimkari.per_name = ''' + ComboBox1.Text + ''' and ' +
    ' Testvoltazh2.per_name = ''' + ComboBox1.Text + ''' and ' +
    ' TestZarfiat2.per_name = ''' + ComboBox1.Text + ''' and ' +
    ' Montazh.per_name = ''' + ComboBox1.Text + ''' )');
    ExecSQL;
    Active := true;
    end;


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    ببینید شما شرط ها رو در آخر نوشتید که این شرط ها میخواهد با آخرین select شما اعمال شود و چون اون جداول در select آخر وجود ندارد ایراد میگیرد شما هر شرط رو باید در select مربوط به خودش قرار بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ممنونم :flower:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •