نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: datareader

  1. #1

    datareader

    سلام
    در یک اتصال وقتی یک datareader هنوز close نشده من نمی توانم executereader دیگر داشته باشم یعنی در یک زمان با دو queryمختلف(دوexecute reader) داشته باشم (error می دهد )آیا راهی برای این کار هست.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    اگه منظورتون اینه که میخواید دوتا کئوری رو همزمان اجرا کنید و نتایج هر دو رو بدست بیارید ، می تونید از متد NextResult دیتاریدر استفاده کنید :

    			dbCommand.CommandText = @"
    SELECT * FROM Table1
    SELECT * FROM Table2
    ";
    dbReader = dbCommand.ExecuteReader();

    //1th query result
    dbReader.Read();
    MessageBox.Show(dbReader["MyField"].To String());

    //2th query result
    dbReader.NextResult();
    dbReader.Read();
    MessageBox.Show(dbReader["MyField"].To String());

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    :shock:
    جالبه :idea:

  4. #4
    خِیلی جالب بود اصلا فکر نمی کردم همچین راهی وجود داشته باشه.
    تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    سلام

    با تشکر از راهنمایی هاتون گفته شما درست اما من در 1 جای برنامه خطوطی دارم مثل این قسمت

    if(mydatareader2.GetDecimal(2)==mydatareader1.GetD ecimal(0))
    {
    TreeView1.AddNode(System.Convert.ToString(mydatare ader2.GetDecimal(0),mydatareader2.GetString(1),"", "",false,"",TreeView1.NodeStyle);

    TreeView1.FindNode(System.Convert.ToString(mydatar eader1.GetDecimal(0))).AddNode(System.Convert.ToSt ring(mydatareader2.GetDecimal(0)),mydatareader2.Ge tString(1),"","",false,"",TreeView1.NodeStyle);


    یعنی گاهی اوقات می شود که مجبورم از هر دو تا datareader با هم استفاده کنم مثل این:

    if(mydatareader2.GetDecimal(2)==mydatareader1.GetD ecimal(0))

    خوب حالا چی کار کنم؟

    آیا اصلا شما پیشنهاد می کنید که من در این جاها ازdatareader استفاده کنم یا راه بهتری هم وجود دارد؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از DataReader
    نوشته شده توسط fatemeh rahimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 08:49 صبح
  2. خواندن چند رکورد با datareader
    نوشته شده توسط darya_22222 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 00:51 صبح
  3. Datareader مقداری را برنمی گرداند
    نوشته شده توسط hsadeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:30 عصر
  4. مشکل در پیاده سازیه حلقه while با کمک datareader
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 22 اردیبهشت 1386, 15:29 عصر
  5. استفاده از DataReader
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1383, 21:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •