نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    لطفا اگه کسی مثالی کامل درباره login و logout بوسیله سیشن ها داره ارائه کنه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amircoco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    39

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    اگه جستجو کنی کلی مثال گیرت میاد

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    این درست کار می کنه ولی چرا از cookie استفاده نمیکنی؟
    <?php
    //need this to get session variables
    session_start();
    //Solution for -Page has Expired- error
    header("Cache-Control: ");
    header("pragma: ");
    //Check if session is ok or not
    if (!$PHPSESSID) {
    session_register("username");
    } else if (!$visitors) {
    session_register("username");
    }
    //is login button pressed
    if($login){
    if($loginname){
    if($password){
    if($loginname=="test" && $password=="test"){
    $username="Test User";
    /* If you like jump to another page uncomment this and change www.intelligentnetworks.
    com
    * to point where you like it
    *
    header(\"Location: http://www.intelligent-networks.com/\");
    exit;
    * */
    } else {
    $msg="Wrong username or password";
    $username="";
    }
    }else {
    $msg="Password missing";
    $username="";
    }
    } else {
    $msg="Username missing!";
    $username="";
    }
    }
    //*If logout unset all session variables
    if($logout){
    $username="";
    }
    ?>
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <form name="logaction" method="post">
    <?php
    if(!$username){
    http://www.iranphp.net 3
    ?>
    Username<br>
    <input type="text" name="loginname" size="10">
    <br>
    Password<br>
    <input type="password" name="password" size="10">
    <br>
    <input type="submit" name="login" value="Login">
    <br><br>
    Try <br>
    username:test<br>
    password:test<br>
    <?php
    //display login messages
    echo "<br>".$msg."<br>\n";
    } else {
    //display user name
    echo "User:".$username."<br>\n";
    ?>
    <input type="submit" name="logout" value="Logout">
    <!--
    Enter here data here
    -->
    <?php
    }
    ?>
    </form>
    </body>
    </html>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها


    //*If logout unset all session variables
    if($logout){
    $username="";
    }
    ?>

    Session ها از بین نمیرن
    برای از بین بردن سیشن ها باید از تابع unset() استفاده بشه بعدشم نیازی نیست شما از یه متغیر جدید استفاده کنی و دیگه این که Session_Register هم استفاده نکن چون Global ها هم باید روشن باشن و گرنه کار نمیکنن .
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    مثال ساده :

    بعد از چک کردن یوزر و پسورد ( با فرض اینکه درست بوده و نام کاربری در متغییر username$ هست )
    login :


    session_start();
    $_SESSION['username']=$username;


    logout :


    session_start();
    session_unset('username');

  6. #6

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    من میتونم واست یه مثال کامل بدم از login و logout.
    اگه مشکلت حل نشده واسم یه پیغام بده که بذارم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    هنوز می گم با cookie خیلی بهتره
    login:
    setcookie("cookiename",$username,"time of cookie per second");

    loguot:
    setcookie("cookiename","");

  8. #8

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    هنوز می گم با cookie خیلی بهتره
    چرا شما می گی cookie بهتره دلیلت چیه ؟
    اگه من می گم session بخاطر اینه که کوکی در اختیار کاربره و احتمال هک شدنش بیشتره .

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    وقتی سایتی در حد یاهو از cookie استفاده می کنه نمی شه گفت امنیتش کمه تازه cookie عین username ,password می مونه پس اگه کسی بتونه با cookie هک کنه انگار username password کل سایتو هک کرده پس اگه cookie هم نباشه میتونه اون کارو کنه.

  10. #10

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    به نظر من هم Sessionبهتره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    اگه من می گم session بخاطر اینه که کوکی در اختیار کاربره و احتمال هک شدنش بیشتره .
    خوب آره احتمال هک شدن هرچیزی هست ولی سخت و آسونش رو باید در نظر گرفت

    وقتی سایتی در حد یاهو از cookie استفاده می کنه نمی شه گفت امنیتش کمه تازه cookie عین username ,password می مونه پس اگه کسی بتونه با cookie هک کنه انگار username password کل سایتو هک کرده پس اگه cookie هم نباشه میتونه اون کارو کنه.
    من یکی که باهاش مشکل دارم یعنی ببینید شما می آیید هنگام ورود به سایت ( لاگین ) مشخصات لازم رو در کوکی می نویسید بعد یه تاریخ انقضاء هم بهش می دید بعد یکی از کاربران شما در کافینت از سایت شما استفاده می کنه و بعد می ره غافل از این که کوکی هنوز در سیستم باقی مانده است خوب حالا یه کاربر دیگه می آد و تمام کوکی ها رو بر می داره می بره خونشون بعد به راحتی می تونه به سایت وارد بشه بدون هیچ مشکلی ( امتحان نکردم ها !!! )

    اما سیشن فرق می کنه کاربران نمی تونند از سیشن ها کپی بگیرند و اصلا هیچ دسترسی به کوکی ندارند ( در حالت عادی ) پس امنیتش خیلی خیلی بیشتر از کوکی نباشه کمتر نیست !

    به عنوان مثال این انجمن ها از کوکی استفاده می کنند حالا شما یه امتحانی کن و از تمام کوکی ها یک کپی بگیر و بعد کوکی ها رو حذف کن بعد بیا سایت رو ببین باید یوزر و پس رو وارد کنی حالا دوباره کوکی ها رو سرجاشون کپی کن دیگه هیچ یوزری و پسی از شما پرسیده نمی شه ! (باز هم می گم من امتحان نکردم ولی از نظر تئوری باید جواب بده )

    به نظر من هم Sessionبهتره
    نظر که نه حتما سیشن بهتر از کوکی برای شما کار خواهد کرد ولی باید یه چیزهایی رو در نظر گرفت مثلا نمی دونم کجا بود که دیدم نوشته بود چطوری می شه سیشن رو دور زد (فکر کنم تو یکی از این انجمن ها بود ) یعنی اگه کاربری بیاد سیشن رو دور بزنه چی !!! نمی دونم این حرف دور زدن سیشن درست بود یا نه ولی باید تمام جوانب کار رو در نظر گرفت!

    شما می تونید از چند گزینه همزمان استفاده کنید یعنی هم از کوکی استفاده کنید هم از سیشن هم از یه راههای دیگه مانند ذخیره ورود و خروج کاربران در یک جدول و کنترل مداوم آنها ( درباره این چیزی نمی دونم )

  12. #12

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    وقتی سایتی در حد یاهو از cookie استفاده می کنه نمی شه گفت امنیتش کمه تازه cookie عین username ,password می مونه پس اگه کسی بتونه با cookie هک کنه انگار username password کل سایتو هک کرده پس اگه cookie هم نباشه میتونه اون کارو کنه.
    تا اونجا که من می دونم یاهو از کوکی برای یادآوری مراجعات بعدی کاربر استفاده می کنه که راه دیگه ای هم جز کوکی ندارد

    من یکی که باهاش مشکل دارم یعنی ببینید شما می آیید هنگام ورود به سایت ( لاگین ) مشخصات لازم رو در کوکی می نویسید بعد یه تاریخ انقضاء هم بهش می دید بعد یکی از کاربران شما در کافینت از سایت شما استفاده می کنه و بعد می ره غافل از این که کوکی هنوز در سیستم باقی مانده است خوب حالا یه کاربر دیگه می آد و تمام کوکی ها رو بر می داره می بره خونشون بعد به راحتی می تونه به سایت وارد بشه بدون هیچ مشکلی ( امتحان نکردم ها !!! )
    برای همین هم هست که اگه برید کافی نت و همه کوکی ها رو هم کپی کنید و ببرید به سیستم خودتون نمی تونید برید تو email طرف .

  13. #13

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    نقل قول نوشته شده توسط mhmmdshirazi مشاهده تاپیک
    هنوز می گم با cookie خیلی بهتره
    login:
    setcookie("cookiename",$username,"time of cookie per second");
    loguot:
    setcookie("cookiename","");
    کوکی و سشن دو چیز مجزا از همدیگه هست
    البته کدی که در بالا قرار گرفته شده که لاگین کردن با ادمین هم مثل آب خوردن هست کافیه که web developer فایرفاکس رو نصب کنید یا با یک کد ساده php کوکی رو ارسال کنید.
    باید دید که قراره که در کوکی چی ذخیره بشه. چیزی که در کوکی ذخیره میشه باید چیزی باشه که اگر تغییر پیدا کرد مشکلی پیش نیاد. مثلا آی دی سشن.
    ذخیره username و password در کوکی بزرگترین اشتباه هست. چون هکر می تونه اون رو بدزده. شاید شما بگید که خوب وقتی که کاربر خروج رو می زنه اینها پاک میشه. اما کاربرها زیاد عادت ندارند روی خروج کلیک کنند تازه امنیت کامپیوتر کاربر که دست شما نیست و مطمئن باشید هکر فقط از مرورگر می تونه حمله کنه. البته حملات XSS هم که بماند

    سشن به دلیل اینکه روی سرور ذخیره میشه امکان تغییرش صفر هست (از طرف کاربر) که البته باید نکات امنیتی رو هم رعایت کرد

  14. #14

    نقل قول: در خواست مثالی کامل برای login و logout توسط session ها

    من صفحه دوم رو تازه خوندم
    باید خدمت دوستان (همونطور که توی پست قبلی گفتم) بگم که سشن و کوکی دو چیز متفاوت از همدیگه هستند.
    اون چیزی که یاهو ذخیره می کنه درسته که برای لاگین کردن هست اما خود اطلاعات لاگین نیست سشن آیدی هست (البته کسی دقیق نمی دونه که چی هست به هر حال یاهو یا گوگل رمزنگاری های خاص خودشون رو دارند)
    اما سشن هم میاد از کوکی استفاده می کنه. شما وقتی که کوکی رو می بینید نوشته PHPSESSIONID= یه همچین چیزی که مربوط به سشن php هست که session آیدی هست.
    شما اطلاعات رو داخل سشن بریزید بعد از گزینه های مرورگرتون کوکی رو پاک کنید می بینید که سشن هم از بین رفته
    طریقه دور زدن session هم درست نیست بگیم در وارد نفوذ به session هست که از طریق دزدیدن session id هست. البته به ترفندهایی میشه جلوش رو گرفت. که توی خیلی از سایتها توضیحش داده شده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •