نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مثال براي Winsock2005.DLL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Post مثال براي Winsock2005.DLL

    با سلام
    مثال براي برقراري ارتباط ميان دو برنامه از طريق Socket و فرستادن اطلاعات ميان آن دو برنامه
    برنامه ي كامپيوتر كلاينت :

    PublicClass Form1

    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    Winsock1.Connect(
    "127.0.0.1", 1000)
    EndSub

    PrivateSub Winsock1_Connected(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) Handles Winsock1.Connected
    MsgBox(
    "Connected")
    EndSub

    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Winsock1.Send(TextBox1.Text)
    EndSub

    PrivateSub Winsock1_ConnectionRequest(ByVal sender AsObject, ByVal e As Winsock2005DLL.WinsockClientReceivedEventArgs) Handles Winsock1.ConnectionRequest
    Winsock1.Accept(e.Client)
    EndSub

    PrivateSub Winsock1_DataArrival(ByVal sender AsObject, ByVal e As Winsock2005DLL.WinsockDataArrivalEventArgs) Handles Winsock1.DataArrival
    Dim s AsString = ""
    Winsock1.Get(s)
    MsgBox(s)
    EndSub

    End
    Class

    برنامه ي كامپيوتر سرور :

    PublicClass Form1

    PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load
    Winsock1.Listen(1000)
    EndSub

    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Winsock1.Send(TextBox1.Text)
    EndSub

    PrivateSub Winsock1_ConnectionRequest(ByVal sender AsObject, ByVal e As Winsock2005DLL.WinsockClientReceivedEventArgs) Handles Winsock1.ConnectionRequest
    Winsock1.Accept(e.Client)
    EndSub

    PrivateSub Winsock1_DataArrival(ByVal sender AsObject, ByVal e As Winsock2005DLL.WinsockDataArrivalEventArgs) Handles Winsock1.DataArrival
    Dim s AsString = ""
    Winsock1.Get(s)
    MsgBox(s)
    EndSub

    End
    Class

    به خاطر درخواست هاي زياد دوستان اين مثال رو توي يك تاپيك جديد انداختم اميدوارم به دردتون بخوره
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    سربداران
    پست
    143

    نقل قول: مثال براي Winsock2005.DLL

    با سلام آقاي سجادي ممنونم از زحماتتون.
    من مي خوام وقتي كه داده ها رو سرور دريافت كرد اونا رو به كلاينت ديگه اي بفرسته
    من ايجوري نوشتم .ولي خطا ميده كه نمي تونه بفرسته چون كانكت نيست
    PrivateSub Winsock1_DataArrival(ByVal sender AsObject, ByVal e As Winsock2005DLL.WinsockDataArrivalEventArgs) Handles Winsock1.DataArrival
    dim s as string
    (winsock1.get(s
    (winsock1.send(s
    end sub
    با تشكر

  3. #3

    نقل قول: مثال براي Winsock2005.DLL

    خوب آقای سجادی ، اگر سرور ما روی یک ایستگاه کاری دیگه با آی پی دیگه ای باشه ، اونوقت چه جوری بهش وصل می شین؟ می دونم که تو قسمت آپیشو وارد می کنیم ولی پیغام خطا می ده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •