نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات اضافه در نود یک treeview

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار aftabgardoon
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    Question ذخیره اطلاعات اضافه در نود یک treeview

    سلام
    من یک treeview دارم که اون رو توسط یکی از جدول های پایگاه داده پر کردم. به این صورت که text هر نود توسط ستونی از جدول به نام name پرشده. حالا می خوام primary key هر ردیف رو هم یه جوری همراه با name اش در treeview ذخیره کنم. می خواستم بدونم چطور می شه در هر نود علاوه بر text اش اطلاعات دیگری هم ذخیره کرد؟
    ممنون از راهنمایی تون.

  2. #2

    نقل قول: ذخیره اطلاعات اضافه در نود یک treeview

    میتونی از این کد استفاده کنی و به جای item1,item2 اطلاعاتت رو بریزی:

    treeView1.Nodes.Add(item1+
    " "+item2);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار aftabgardoon
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: ذخیره اطلاعات اضافه در نود یک treeview

    نقل قول نوشته شده توسط hojjat_gh مشاهده تاپیک
    میتونی از این کد استفاده کنی و به جای item1,item2 اطلاعاتت رو بریزی:

    treeView1.Nodes.Add(item1+" "+item2);
    مطلبی که وجود داره اینه که نمی خوام primary key به کاربر نمایش داده بشه. کاربر فقط باید name رو ببینه. لفا راهنمایی کنید چطور می شه اطلاعات اضافی رو در هر نود طوری ذخیره کرد که در صورت نیاز فقط برنامه نویس به اون دستزسی داشته باسه و کاربر اون رو نبینه!

  4. #4

    نقل قول: ذخیره اطلاعات اضافه در نود یک treeview

    من فکر نکنم این کار رو با تری ویو بتونی بکنی
    البته با گرید که میشه چون ستونهای اون خاصیت ویزیبل دارند ولی من دیدم که ایتم و نودهای تری ویو خاصیت ویزیبل ندارند
    پیشنهاد:به ازای هر نود یک متغیر استرینگ ایجاد کن و ای دی نود رو داخل اون متغیر بریز و بعد توسط متغیر هر بلایی میخوای به سر نود بیار!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •