نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص اجرای نخستین بار برنامه در هر روز

  1. #1

    تشخیص اجرای نخستین بار برنامه در هر روز

    می‌خوام اگر کاربر برای بار اول در روز برنامه رو اجرا می‌کنه (بر فرض)یک پیغام خوش آمد بهش نشون بدم. اما این پیغام در هر بار اجرای برنامه نشان داده نشه فقط بار اول در هر روز یعنی حتی اگر برای بار اول این پیغام رو دید و کامپیوتر رو رستارت کرد دیگه این پیغام رو نشون نده و نمایش پیغام بمونه تا روز بعد...
    چیکار باید بکنم؟؟ نیاز به کد دارم.
    آخرین ویرایش به وسیله mehr83 : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 01:25 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: تشخیص اجرای نخستین بار برنامه در هر روز

    کار سختی نیست.
    این کار رو میتوانی با استفاده از دو متد SaveSetting و GetSetting انجام بدی . به این شکل که با هر بار بسته شدن برنامت تاریخ جاری سیستم رو Save کنی.
      SaveSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Chek", "Date", Date.Today)

    و با هر بار لود شدن برنامت تاریخ جاری رو با تاریخ ذخیره شده مقایسه کنی و اگه متفاوت بود پیغامت رو نشون بده.
            Dim D As Date = GetSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Chek", "Date", "")
    If D <> Date.Today Then
    MessageBox.Show("Your text here")
    End If

  3. #3

    نقل قول: تشخیص اجرای نخستین بار برنامه در هر روز

    حالا تاریخ که با کد زیر ذخیره شده رو چطوری حذف کنم
    SaveSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Chek", "Date", Date.Today)
    یعنی منظورم اینه که کلا فرمت بشه مثل حالتی که چیری در خود برنامه ذخیره نشده باشه
    آخرین ویرایش به وسیله mehr83 : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 01:26 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: تشخیص اجرای نخستین بار برنامه در هر روز

    سلام...
    DeleteSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Chek", "Date")

    البته اون کد اولی یه شرط هم می خواد
    If IsDate(GetSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "Chek", "Date", )) Then
    .
    .
    .
    endif

  5. #5

    نقل قول: تشخیص اجرای نخستین بار برنامه در هر روز

    بعد از این که این کار رو کردم بیچاره شدم کلا برنامم بهم ریخته
    وقتی Data Sourc برنامه را Configer dataset می کنم جدول ها و ویو‌های برنامم رو تو قسمت Show Datasource نشون میده اما این تغییرات بر روی خاصیت‌ها اعمال نمیشه . یعنی وقتی یک جدول جدید رو از این طریق به دیتاست پروژم اضافه می‌کنم تو قسمت Show DataSource نشون میده اما مثلا تو خاصیت بایندینگ Textbox‌یا DataGrid View نشون نمیده. چظوری میتونم ریستش کنم؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehr83 : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 01:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •