صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 162

نام تاپیک: AVR

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    AVR

    هر کی سوالی در مورد avr داره بپرسه جواب می دم.

  2. #2

    نقل قول: AVR

    سلام. من برنامه صفحه کلیدی که با میکرو ای وی آر باشه و با زبان سی باشه میخوام که روی ال سی دی گرافیکی نشان بده .می توانید کمکم کنید ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: AVR

    بیشتر توضیح بده درست منظورتو نفهمیدم.

  4. #4

    نقل قول: AVR

    سلام.سوالمو بهتر مطرح می کنم.یک برنامه می خوام به زبان CیاC++‎برای میکروی AVR.میکرو به یک lcd گرافیکی مدل ts12864A-2 (که از تراشه ی ks0108استفاده می کنه)و هم چنین یک صفحه کلید 4×4 وصل است.می خوام هر کلیدی که زده شد روی lcdنمایش بده.مثلا اگه کلید 6 را زدیم عدد 6 را نمایش بده.لطفا کمکم کنید.ممنونم

  5. #5

    نقل قول: AVR

    ای بابا هیچ کس نیست جواب منو بده؟ من عجله دارم.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: AVR

    ببین از نظر سخت افزاری که مشکلی نداری اما من باز توضیح می دم اولا که بهتره از Lcd معمولی استفاده کنی چون تو lcd گرافیکی کار با text سخته اما من هردو حالتشو توضیح می دم فقط الان یه مشکل دیگه هست اونم اینه که از چه ادیتوری واسه پروگرم کردن استفاده می کنی.

  7. #7

    نقل قول: AVR

    از پروگرامر stk400استفاده می کنم.استاد مجبورم کرده از این lcd استفاده کنم.مرسی که می خواین کمکم کنید.

  8. #8

    نقل قول: AVR

    سلام.من خیلی عجله دارم. از لحاظ سخت افزار هم مشکل ندارم.حتی می دونم چه طور روی lcd هم نشون بدم. فقط یه برنامه می خوام که هر کلیدی را زدیم تشخیص دهد و مثلا اگر کلید 8 را زدیم وارد یک تابعی بشود به نام key 8. کارهایی که قراره توی تابع انجام بشه را خودم بلدم.فقط تشخیص فشردگی کلید و این که کدوم کلید فشرده شده را نمی دونم.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: AVR

    ببین کی برد حالت ماتریس داره ینی تو هر دکمه رو که فشار می دی اون سطر و سطون به هم وصل می شن.
    پس اگه از کی برد 4*4 استفاده می کنی باید چهار تا سیم مربوط به سطر یا سطون رو پول دان کنی(با یه مقاومت کم به GRD وصل کنی) تا نویز نگیره بعد دونه دونه به اون چهار تا پایه دیگه ولتاژ می دی با میکرو و اون چهار تای دیگه رو هم چک می کنی به همین راحتی.
    مثلا تو سطون رو پول دان می کنی و به سطر ولتاژ میدی (اونی رو که پول دان کردی چک می کنی) مثلا وقی به سطر دو ولتاژ دادی اگه سطون 3 دارای ولتاژ باشه یعنی دکمه 8 فشار داده شده.
    من خودم با codevisionavr کار می کنم و تا بحال با stk400ا کار نکردم اما اگه الگوریتمو متوجه نشدی برنامشم می نویسم ببینی چطوریه.

  10. #10

    نقل قول: AVR

    سلام.آقا ما جواب نخواستیم. این توضیحاتو خودم بلدم. بابا مثلا مهندس کامپیوترم.من برنامه را می خواستم که انگار شما فقط دارید منو می پیچونید.تازه امروز بالاخره جواب گرفتم . خداحافظ

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    30
    پست
    80

    نقل قول: AVR

    اینم برنامه.
    مثلا ردیف افقی رو پول دان کردی
    و همه رو 4تای پول دان شوده روی پرت b0-b3 و 4تای دیگه رو روی b4-b7 گذاشتی.

    PORTB.4=1;
    if(PINB.1==1)
    {
    lcd_putchar('1');
    }
    if(PINB.2==1)
    {
    lcd_putchar('2');
    }
    if(PINB.3==1)
    {
    lcd_putchar('3');
    }
    if(PINB.4==1)
    {
    lcd_putchar('a');
    }
    PORTB.5=1;
    if(PINB.1==1)
    {
    lcd_putchar('4');
    }
    if(PINB.2==1)
    {
    lcd_putchar('5');
    }
    if(PINB.3==1)
    {
    lcd_putchar('6');
    }
    if(PINB.4==1)
    {
    lcd_putchar('b');
    }
    PORTB.6=1;
    if(PINB.1==1)
    {
    lcd_putchar('7');
    }
    if(PINB.2==1)
    {
    lcd_putchar('8');
    }
    if(PINB.3==1)
    {
    lcd_putchar('9');
    }
    if(PINB.4==1)
    {
    lcd_putchar('c');
    }
    PORTB.7=1;
    if(PINB.1==1)
    {
    lcd_putchar('d');
    }
    if(PINB.2==1)
    {
    lcd_putchar('e');
    }
    if(PINB.3==1)
    {
    lcd_putchar('f');
    }
    if(PINB.4==1)
    {
    lcd_putchar('g');
    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: AVR

    با سلام خدمت دوست عزيز.
    من مبتدي نيستم ( به عنوان مثال اين برنامه اي كه دوستمان در خواست كرده بودند را من قبلا نوشته بودم.) ولي مي خواهم براي ادامه كارم در اين رشته دست به كار شوم و اطلاعات خود را در زمينه ي كمي و كيفي افزايش دهم .
    مي شود يك كتاب مناسب به من معرفي كنيد( كه حاوي مطالب سطح بالاتر و مثال هاي متنوع و مفيد تر باشد).
    اين مورد شايان ذكر است كه من در مورد AVR مي خواهم.
    با تشكر .
    خدانگهدار.

  13. #13

    نقل قول: AVR

    سلام از راستش من یه برنامه فلاشر با c نوشتم که روی پورت a یه برنامه و روی پورت b و d یه برنامه دیگه اجرا میکنه ولی مشکل اینجاست که برنامه هر دو پورت رو همزمان اجرا نمیکنه میتونید در این مورد کمکم کنید برنامش چطوری میشه ممنون میشم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    Cool نقل قول: AVR

    اگه از سری ATmega استفاده میکنی مدل mega128 میتونه سیستم عامل های ساده رو اجرا کنه تا بتونی تو سیستم پردازش موازی رو داشته باشی

    البته تو سری های 8 بیت من فقط mega 128 رو دیدم که بتونه OS اجرا کنه بقیه رو نمی دونم

    ولی سری ها 16 و 32 بیتی رو به راحتی میتونی روش سیستم عامل نصب کنی حتی لینوکس و ویندوز


    البته نظر شخصی من اینه که با یکم تلاش و اضافه کردن امکانات جانبی شاید بتونی نسخه uclinux رو هم تو mega128 اجرا کنی !

  15. #15

    نقل قول: AVR

    یعنی با mega16 نمیشه این کارو انجام داد راستش من تازه واردم و زیاد نمیتونم برنامه های سخت رو بنویسم میتونید یکم واضح تر توضیح بدید که در نهایت با این ای سی میتونم یا نه میخوام اگه لطف کنید من رو تو نوشتن برنامه یاری کنید ممنون میشم

  16. #16

    نقل قول: AVR

    منظورتون از لوازم جانبی چیه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط r-electronic مشاهده تاپیک
    یعنی با mega16 نمیشه این کارو انجام داد راستش من تازه واردم و زیاد نمیتونم برنامه های سخت رو بنویسم میتونید یکم واضح تر توضیح بدید که در نهایت با این ای سی میتونم یا نه میخوام اگه لطف کنید من رو تو نوشتن برنامه یاری کنید ممنون میشم
    با سلام.
    نه بامگا 16 نمی شه.مگا 16 یک سری امکانات در اختیار افراد قرار می دهد ولی فقط برای شروع کار خوب است.
    هر آی سی را بهر کاری ساخته اند.شما می توانید به بروشور این محصول رجوع کنید تا بهتر بتوانید آی سی مورد استفاده را پیدا کنید.
    البته اگر شما بیشتر توضیح می دادید که دقیقا چه کار انجام می دید ، می شد راهنمایی بیشتری انجام داد.
    موفق باشید.

  18. #18

    نقل قول: AVR

    میتونین بگین باید چکار کنم و با چه ای سی این کارو انجام بدم ببینین من میخوام برنامه ای بنویسم که روی پورت A میکرو یکسری led چشمک بزنه و روی پورت B و D میکرو یکسری دیگه LED با یه برنامه دیگه چشمک بزنه یه برنامه فلاشر ولی میخوام این دو برنامه مختلف روی این دو پورت بصورت همزمان اجرا بشه یعنی دو پورت مستقل از هم کارکنن حالا میتونین راهنمایی کنین با چه ای سی و برنامش چطوری میشه

  19. #19

    نقل قول: AVR

    یه سوال دیگه هم داشتم چطور میشه یه باتری بک آپ رو به atmega16 وصل کرد کسی نقشه ای در این مورد داره یعنی باید به کدوم پایه ها وصل کرد طریقه وصل کردنش چطوریه

  20. #20

    نقل قول: AVR

    اینم برنامه :
    #include <mega16.h>
    #include <delay.h>
    #define B PORTB
    #define D PORTD
    #define A PORTA
    char i;
    char x;
    char z;
    void main(void)
    {
    PORTA=0x00;
    DDRA=0x0F;
    PORTB=0x00;
    DDRB=0xff;
    PORTD=0x00;
    DDRD=0xFf;

    while (1)
    {
    i=0x55; //1
    B=i;
    D=i;
    delay_ms(50);
    B=B<<1;
    D=D<<1;
    delay_ms(50);
    x=0X0F; //2
    A=x;
    delay_ms(50);
    x=0X00;
    A=x;
    delay_ms(50);
    }
    }

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: AVR

    با سلام.
    دوست من ، در اینجا خیلی برنامه مهم نیست.چون در هر صورت برنامه قابل تغییر است.در اینجا فقط مدار و توانایی آی سی است که غیر قابل تغییر است.
    آی سی ای که دوست خوبم آقای کرنل پیشنهاد دادند برای این کار باید مناسب باشد.ولی بااین وجود در بعضی موارد شاهد آن خواهیم بود که همه چیز آنطور که ما می خواهیم پیش نمی رود.

    منظور شما از باتری بک آپ چیست؟
    اگر منظور شما باتری پشتیبان است (که احتمالا هم همین است ) ، باید از طریق یک رله به مصرف کننده وصل شود و سپس کنترل آن رله را به آی سی بدهید.این روشی است که همواره جواب می دهد ولی روش های دیگر ی وجود دارد که از این روش بسیار ساده تر بوده ولی مختص شرایط خاص هستند.
    دلیل شکم بر نام باتری این است که ، مداری که شما از آن صحبت کرده اید نیازی به باتری بک آپ ندارد.مگر منظور شما غیر از این باشد.
    باز هم اگر موردی هست سوال کن ولی سعی کن آن را در یک پست جدید مطرح کنی.
    البته از این پس برای سوال خود توضیحات دقیق تر و با ذکر مشخصات سوال بفرمایید.چون همانطور که می دانید دانش الکترونیک مبتنی بر مشاهده و بررسی دقیق است که بدون شرح جزئیات این مهم تحقق نمی یابد.

    خدانگهدار.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    Cool نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط r-electronic مشاهده تاپیک
    منظورتون از لوازم جانبی چیه
    یعنی یه SD memory و LCD +... هر چی دلت خواست به سیستمت اضافه کن تا بتونی OS رو اجرا کنی

    * حافظه داخلی میکرو برای ذخیره OS خیلی کمه ! * برای مثال نسخه UCLinux یه فایل HEX به عنوان کرنل داره که تقریبا 16MB حجم داره !

  23. #23

    نقل قول: AVR

    کسی نیست یه جواب به ما بده

  24. #24

    نقل قول: AVR

    کسی نیست یه جواب به ما بده

  25. #25

    نقل قول: AVR

    ببینین من یک برنامه ساعت با mega16دارم که باتری پشتیبان نداره و هر وقت تغذیه قطع میشه ساعت از اول شروع به کار میکنه میخوام زمان دقیق رو تا وصل مجدد تغذیه حفظ کنه

  26. #26

    نقل قول: AVR

    در مورد سوال دیگم میتونین بگین باید چکار کنم و با چه ای سی این کارو انجام بدم ببینین من میخوام برنامه ای بنویسم که روی پورت A میکرو یکسری led چشمک بزنه و روی پورت B و D میکرو یکسری دیگه LED با یه برنامه دیگه چشمک بزنه یه برنامه فلاشر ولی میخوام این دو برنامه مختلف روی این دو پورت بصورت همزمان اجرا بشه یعنی دو پورت مستقل از هم کارکنن حالا میتونین راهنمایی کنین با چه ای سی و برنامش چطوری میشه
    اینم برنامه :
    #include <mega16.h>
    #include <delay.h>
    #define B PORTB
    #define D PORTD
    #define A PORTA
    char i;
    char x;
    char z;
    void main(void)
    {
    PORTA=0x00;
    DDRA=0x0F;
    PORTB=0x00;
    DDRB=0xff;
    PORTD=0x00;
    DDRD=0xFf;

    while (1)
    {
    i=0x55; //1
    B=i;
    D=i;
    delay_ms(50);
    B=B<<1;
    D=D<<1;
    delay_ms(50);
    x=0X0F; //2
    A=x;
    delay_ms(50);
    x=0X00;
    A=x;
    delay_ms(50);
    }
    }

  27. #27

    نقل قول: AVR

    بابا تورو خدا به ما هم کمک کنید برنامش چطوری میشه عجله دارم این با برنامه رو هم براتون گذاشتم میتونید راهنمایی کنید چطور میشه برنامه روی پورت a و پورت b هر دو همرمان و مستقل اجرا بشه

  28. #28

    نقل قول: AVR

    بابا یعنی یه نفر نیست این برنامه رو بلد باشه کسی از این موضوع سر در نمیاره

  29. #29

    نقل قول: AVR

    دو تا راه داری یا برای برنامه ساعت از یه iC real time clock استفاده کن مثل ds1307 اینا خودشون باتری بک آپ قبول میکنه و ساعت همیشه درسته یا نه اگه میخوای برای خود میکرو باتری بک آپ بذاری باید یه مدار باشه احتمالا با یه رله و مدار شارژ باتری

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144

    نقل قول: AVR

    یک سوال
    من تاحالا با اتمل کار نکردم

    فقط هم س بلدم
    چه نو AtMel برای اولین بر کار با AVR پیشنهاد می‌کنید (مدل)
    که هم با س کار کنه و هم نه زیاد گنده باشه که زیاد بشه

    و در ادامه چجوری می‌شه programmer برای آور سخت به که اکثرشون بخوره و ساختنش اسون باشه
    چون اینجا programmer خیلی‌ گرونه...

    و در ادامه من پرت USB فقط توی پک‌ام دارم و serial ندارم
    اینو در ادامهٔ حرف programer میگم، که یه پرگرممری باشه که با USB بشه وصل کر

  31. #31

    نقل قول: AVR

    در مورد مدار فلاشرم که برنامشم گذاشتم میتونی بهب کمک کنی

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144

    نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط r-electronic مشاهده تاپیک
    در مورد مدار فلاشرم که برنامشم گذاشتم میتونی بهب کمک کنی
    می‌شه بهتر توضیح بدید؟
    منظور که خوده برنامه نیست بلکه programmer است که کد رو توی Atmel بریزم از طریقه USB

  33. #33

    نقل قول: AVR

    میتونین بگین باید چکار کنم و با چه ای سی این کارو انجام بدم ببینین من میخوام برنامه ای بنویسم که روی پورت A میکرو یکسری led چشمک بزنه و روی پورت B و D میکرو یکسری دیگه LED با یه برنامه دیگه چشمک بزنه یه برنامه فلاشر ولی میخوام این دو برنامه مختلف روی این دو پورت بصورت همزمان اجرا بشه یعنی دو پورت مستقل از هم کارکنن حالا میتونین راهنمایی کنین با چه ای سی و برنامش چطوری میشه
    اینم برنامه :
    #include <mega16.h>
    #include <delay.h>
    #define B PORTB
    #define D PORTD
    #define A PORTA
    char i;
    char x;
    char z;
    void main(void)
    {
    PORTA=0x00;
    DDRA=0x0F;
    PORTB=0x00;
    DDRB=0xff;
    PORTD=0x00;
    DDRD=0xFf;

    while (1)
    {
    i=0x55; //1
    B=i;
    D=i;
    delay_ms(50);
    B=B<<1;
    D=D<<1;
    delay_ms(50);
    x=0X0F; //2
    A=x;
    delay_ms(50);
    x=0X00;
    A=x;
    delay_ms(50);
    }
    }

  34. #34

    نقل قول: AVR

    اتفاقا منظورم خود برنامس

  35. #35

    Talking نقل قول: AVR

    با سلام
    من به طور اتفاقی این تاپیک رو دیدم . بعد دیدم r-electronic یه سوال نسبتا ساده مطرح کرده و حدود 2 ماهه کسی جواب نداده! برای همین هم عضو شدم تا بتونم کمک کنم.
    امیدوارم که r-electronic بی خیال نشده باشه!
    اول یه سوال میکنم تا موضوع مورد نظر شما ، برای من روشنتر بشه:
    برنامه شما شیفت دادن led ها روی پورت b,c به صورت یکی در میون و خاموش روشن کردن 4 تا led روی پورت a ؛ با اختلاف زمانی 50 میلی ثانیه هست دیگه؟ درضمن 4 تا از پایه های پورت a به جایی وصل نیست دیگه؟
    اگه بله ، پس کافیه:
    1. این 4 خط رو ببری قبل از while (تو main)
    x=0X0F
    i=0x55;
    B=i;
    D=i;

    2. تابع while رو تغییر بدی:
    while (1)
    {
    delay_ms(50);
    B=B<<1;
    D=D<<1;
    x=~x ;
    A=x;

    }

    برای یه برنامه ای به این سادگی به پردازش موازی و سیستم عامل هیچ نیازی نیست! درضمن میکرو های avr سری atmega میکرو های پر قدرتی هستند(برای کار های معمولی) ؛ به طور مثال با همین atmega 16 میشه همزمان اطلاعات 8 تا سنسور رو همزمان خوند وبعد با توجه به این اطلاعات ،دور موتور 3 تا موتور رو باز همزمان کنترل کرد و اطلاعات مورد نیاز رو به صورت realtime به کامپیوتر داد.

  36. #36

    نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط java_nith مشاهده تاپیک
    یک سوال
    من تاحالا با اتمل کار نکردم

    فقط هم س بلدم
    چه نو AtMel برای اولین بر کار با AVR پیشنهاد می‌کنید (مدل)
    که هم با س کار کنه و هم نه زیاد گنده باشه که زیاد بشه
    ببخشید ، یه سوال دارم : شما خارج از ایران(نروژ) هستید دیگه؟
    اگه منظورتون از این که گنده نباشه ، گرون قیمت نبودنش هست ؛ باید بگم قیمتشون ارزونه . مثلا قیمت atmega 32 که یه مدل تقریبا کامل و قدرتمند با 40 تا pin هست ، حدود 4 دلاره. منم همین رو پیشنهاد میکنم، چون همه امکانات رو داره و ازش میشه تو پروژه های کوچیک تا نسبتا بزرگ استفاده کرد(من یکدونه atmega 32 خریدم و 2ساله دارم ازش تو همه پروژه ها استفاده میکنم!) . اما اگه اندازه (و قیمت) خیلی براتون مهمه ، قیمت atmega 8 حدود 2 دلار هست و 28 pin داره (کوچیکتره) ولی امکانات خوبی داره.


    و در ادامه چجوری می‌شه programmer برای آور سخت به که اکثرشون بخوره و ساختنش اسون باشه
    چون اینجا programmer خیلی‌ گرونه...

    و در ادامه من پرت USB فقط توی پک‌ام دارم و serial ندارم
    اینو در ادامهٔ حرف programer میگم، که یه پرگرممری باشه که با USB بشه وصل کر
    اگه ابزار (سیم و هوییه و ...) و حوصله دارید ، خودتون یه پروگرمر بسازید ارزونتر براتون در میاد(تو ایران نصف و تو خارج یک سوم قیمت) . من یه نقشه مدار پروگرمر usb داشتم ، ببینم اگه پیدا کردم براتون میگذارم. درضمن اگه کیس(همون پک) شما فقط پورت usb داره برای serial میتونید از کابل تبدیل serial به usb هم استفاده کنید . من اونو تو ایران خریدم 5 هزار تومن(5 دلار).

  37. #37

    Talking نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط java_nith مشاهده تاپیک
    می‌شه بهتر توضیح بدید؟
    منظور که خوده برنامه نیست بلکه programmer است که کد رو توی Atmel بریزم از طریقه USB
    سوء تفاهم شده !

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144

    نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط farzadsw مشاهده تاپیک
    ببخشید ، یه سوال دارم : شما خارج از ایران(نروژ) هستید دیگه؟
    اگه منظورتون از این که گنده نباشه ، گرون قیمت نبودنش هست ؛ باید بگم قیمتشون ارزونه . مثلا قیمت atmega 32 که یه مدل تقریبا کامل و قدرتمند با 40 تا pin هست ، حدود 4 دلاره. منم همین رو پیشنهاد میکنم، چون همه امکانات رو داره و ازش میشه تو پروژه های کوچیک تا نسبتا بزرگ استفاده کرد(من یکدونه atmega 32 خریدم و 2ساله دارم ازش تو همه پروژه ها استفاده میکنم!) . اما اگه اندازه (و قیمت) خیلی براتون مهمه ، قیمت atmega 8 حدود 2 دلار هست و 28 pin داره (کوچیکتره) ولی امکانات خوبی داره.




    اگه ابزار (سیم و هوییه و ...) و حوصله دارید ، خودتون یه پروگرمر بسازید ارزونتر براتون در میاد(تو ایران نصف و تو خارج یک سوم قیمت) . من یه نقشه مدار پروگرمر usb داشتم ، ببینم اگه پیدا کردم براتون میگذارم. درضمن اگه کیس(همون پک) شما فقط پورت usb داره برای serial میتونید از کابل تبدیل serial به usb هم استفاده کنید . من اونو تو ایران خریدم 5 هزار تومن(5 دلار).

    مرسی‌ از جوابتون
    بله من در نروژ زندگی می‌کنم
    نه اصلا منظوره من قیمت خود AVR نبود
    میدونید که کلا AVR توی نروژ درست شده...
    It is believed the AVR basic architecture was conceived by two students at the Norwegian Institute of Technology (NTH) Alf-Egil Bogen and Vegard Wollan.[1][2]


    منظوره من programmer بود

    گفتم که یه AVR پیشنهاد کنید که کوچیک باشه، نه از لحاظه قیمت
    ولی‌ از لحاظه اینکه زیاد پیشرفته نباشه ... ولی‌ خوب مسلیک اونی که شما پیشنهاد کردید بدرده منم میخوره

    قیمت programmer اینجا خیلی‌ بالاست... که گفتم خودم درست کنم
    من laptop فقط USB داره، seriall نداره
    نبدیل سیم seriall به USB هم شنیدم که هر تبدیلی نمیخوره
    اگه می‌شه یه لینک بذرید / یه عکس که ببینم منظوره شما دقیقا همونو که من میگم یا نه
    بدم در برنامه مثلا CodeVision برای این تبدیل با مشگل بر نمیخورم؟

    من خودم دوست دارم بسازم، که یادم بگیرم
    الکتریک خندم و می‌دونم چجوری لحیم کنم اگه نقش باشه

    من توی سایت avr.ir یه نقشه خیلی‌ ساده دیدم
    حالا ۲سوال دارم از شما...
    توی فایل PDF نوشته شده بود که این برنامه با BASCOM کار میکنه
    ولی‌ من باید کدم رو توی CodeVision بریزم چون C بلدم، اگه ایشون گفتم که با BASCOM کار میکنه
    اهتمهله اینکه این programmer با CodeVisionهم کار کنه است؟

    یل سوال دیگه... این programmer که من دیدم
    و یا شما قرار است بدید
    به اکثر AteMega می‌خوره؟

    یا هر AtMega باید programmer خودشو داشته باشه؟

    http://www.avr.ir/pdf/Sample_programmer.pdf

    مرسی‌

    یادم رفت اینو بگم
    این Programmer برای پرت Parallell یا پرینتر است
    که من فقط و فقط USB دارم

  39. #39

    نقل قول: AVR

    قبلا اینجا دیده بودم :
    http://mag2009.mihanblog.com/post/28
    ولی لینک فایل پاک شده!
    اما سایت اصلی این پراگرمر(پراگرمر خودمم همین نوعه!) همه اطلاعات رو داره:
    http://www.fischl.de/usbasp/

  40. #40

    نقل قول: AVR

    اینم همون پروگرمر از سایت kavirelectronic ، بعد از نصب یه فایل help کوچیک داره:
    http://kavirelectronic.ir/fa/modules...article&sid=74
    گفتم که یه AVR پیشنهاد کنید که کوچیک باشه، نه از لحاظه قیمت
    ولی‌ از لحاظه اینکه زیاد پیشرفته نباشه ... ولی‌ خوب مسلیک اونی که شما پیشنهاد کردید بدرده منم میخوره
    اگه میخواید خیلی کوچیک باشه ( مثلا 8 pin) سری ATtiny این خصوصیت رو داره. و البته امکاناتشم کمتره . اما در کل برنامه نویسی همه avr ها مثل همه (از ATtiny تا ATmega) ، برای همین فرقی نمیکنه با کدوم شروع کنید ، بعلاوه کار کردن میکرو های بزرگتر به دلیل داشتن پایه های بیشتر راحت تره. چون اون پایه های اضافی پورت(i/o) اضافی هستند و اگه لازم نداشته باشید هیچی بهشون وصل نمیکنید ولی در عوض میکرو های کوچیکتر فشرده تر هستن و هر پایه برای چند کار مختلف استفاده میشه و در نتیجه پیچیده تر میشن!
    نبدیل سیم seriall به USB هم شنیدم که هر تبدیلی نمیخوره
    اگه می‌شه یه لینک بذرید / یه عکس که ببینم منظوره شما دقیقا همونو که من میگم یا نه
    بدم در برنامه مثلا CodeVision برای این تبدیل با مشگل بر نمیخورم؟
    من از این تبدیل برای وصل کردن میکرو با پورت سریال (برای انتقال اطلاعات به کامپیوتر نه پروگرم) به لپتاپم استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت. عکسشو تو ضمیمه گذاشتم(با موبایله!) ولی برای پروگرم امتحان نکردم، چون پروگرمر usb داشتم.
    من توی سایت avr.ir یه نقشه خیلی‌ ساده دیدم
    حالا ۲سوال دارم از شما...
    توی فایل PDF نوشته شده بود که این برنامه با BASCOM کار میکنه
    ولی‌ من باید کدم رو توی CodeVision بریزم چون C بلدم، اگه ایشون گفتم که با BASCOM کار میکنه
    اهتمهله اینکه این programmer با CodeVisionهم کار کنه است؟
    آره ،این ساده ترین و ارزونترین پروگرمر هست ولی با پورت LPT !
    منظور ایشون این بوده که با bascom هم کار میکنه. در کل پروگرمر یه چیز مستقل از کامپایلر هست. کامپایلر میکرو کنترلر یه خروجی hex. (به جای exe) تولید میکنه و پروگرمر اون فایل hex رو (حالا برای هر کاپایلری باشه) تو میکرو میریزه. حالا بعضی پروگرمر ها با کامپایلر هماهنگی دارن ، یعنی وقتی که کامپایل میکنن ، به طور خودکار پروگرم هم میکنن ،همین.
    یل سوال دیگه... این programmer که من دیدم
    و یا شما قرار است بدید
    به اکثر AteMega می‌خوره؟

    یا هر AtMega باید programmer خودشو داشته باشه؟
    این پروگرمر ها به همه ی atmega , attiny ها میخورن ، فقط مشکل اینجاست که پایه های مخصوص پروگرم شدن برای بعضی از میکرو ها با هم فرق داره. به همین دلیل هم روی بورد های آماده پروگرم یه سوکت 40 پایه ، یه سوکت 28 پایه و غیره میگذارن.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •