نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف آدرس فایلهای Diffrential Backup از دیتابیس در صورت حذف فیزیکی آنها

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    91

    حذف آدرس فایلهای Diffrential Backup از دیتابیس در صورت حذف فیزیکی آنها

    دوستان عزیز

    فرض کنید از یک دیتابیس خاصی 5 تا Diffrential Backup داشته باشیم و سپس از مسیر فیزیکی ذخیره شده, مثلا دو تا از آنها را حذف کنیم, به هنگام Restore کردن دیتابیس وقتی گزینه From DataBase را انتخاب میکنیم و نام دیتابیس موردنظر را هم از کومبو باکس انتخاب میکنیم مسیر تمامی Full Backup ها و Diff Backup های موجود برای آن دیتابیس را فهرست میکند,حتی اون فایلهایی که حذف شده اند,حال سوال من اینه که چطوری میتونیم این فهرست را Update کنیم تا دیگه مسیر فایلهای حذف شده را نمایش ندهد؟

  2. #2

    نقل قول: حذف آدرس فایلهای Diffrential Backup از دیتابیس در صورت حذف فیزیکی آنها


    declare @x datetime
    set @x=getdate()
    EXEC msdb.dbo.sp_delete_backuphistory @x

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •