نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطای load report failed

  1. #1

    خطای load report failed

    من تو برنامم برای لود ریپورت از کد زیر استفاده می‌کنم
       Try
    CrystalReportViewer1.ReportSource = Me.R1
    R1.SetDatabaseLogon("user1", "user1")
    R1.SetParameterValue("par1", par1.Text)
    R1.PrintToPrinter(1, False, 1, 1)
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show("خطای چاپ بلیط")
    Button2.Enabled = True
    End Try
    دو تا مشکل داره
    1- بعضی وقتا لود ریپورت با مشکل مواجه میشه مخصوصا اگر دفعه اول اجرای برنامه باشه
    2- وقتی لود ریپورت با مشکل مواجه میشه قبل از MessageBox.Show("خطای چاپ بلیط" خطای loade report failed توسط سیستم نشان داده میشه و نمیوتنم لا اقل از نشان دادن این خطا توسط سیستم جلوگیری کنم
    ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehr83 : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 01:25 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: خطای load report failed

    می تونم بپرسم روی کدوم خط متوقف میشه؟

  3. #3
    آخرین ویرایش به وسیله mehr83 : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 01:25 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: خطای load report failed

    سلام
    این کد رونوشتم ببین می تونه کمکت کنه البته قصد جسارت نداشتم من چیزی بیشتر از شما نمیدونم

    http://www.uploading.com/files/ME2G4...ystal.zip.html

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: خطای load report failed

    سلام ...
    اگر خطای لود ریپورت میده شما بایستی در پنجره solution روی فایل ریپورت راست کلیک نید و properties رو انتخاب کنید ... خاصیت copy to output dir رو برابر copy always قرار بدین تا همیشه به پوشه دیباگ کپی بشه ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: خطای load report failed

    این خطا به این دلیل است که آدرس که برای لود شدن گزارش به آن دادهای اشتباه است و فایل کریستال در آن آدرس وجود ندارد.

  7. #7

    نقل قول: خطای load report failed

    ممکنه مسیر فایل exe از debuge به کنارش پوشه release رفته باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •