نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: تمرین های C++‎ قمی

  1. #1

    تمرین های C++‎ قمی

    دوستان اگر فایلی یا لینکی در مورد تمرین های حل نشده ی کتاب قمی دارند لطفا یه راهنمایی به من بکنند
    من تمرین ها رو می نویسم ولی تو کامپایلر ارور می ده نمی فهمم مشکلش چیه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    این لینک رو ببین.

    مگه از چه کامپایلری استفاده میکنی ؟ بورلند یا ویژوال سی 6 ؟
    و در چه پروژه ای ؟(کنسول ...؟)

  3. #3

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    من از borland C++‎ استفاده می کنم
    به نظرم turbo C++‎ بهتر باشه
    نظر شما چیه

  4. #4

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    البته یک مشکلی هست اونم اینکه من مسئله های آخر هر فصل که در کتاب حل نشده رو می خوام
    چون همشو نمی تونم حل کنم

  5. #5

    خودم پیداش کردم

    من تمام تمرینات رو در یک فایل کامل دارم
    اگر کسی خواست بیاد تو این وبلاگ ونظر بده تا فایلشو براش بفرستم
    البته تا آخر این ترم آماده می شود یعنی تا آخر دی ماه!
    http://www.itworldnews.blogfa.com/
    آخرین ویرایش به وسیله aminwxy : جمعه 01 آذر 1387 در 11:55 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    با سلام و عرض خسته نباشيد به شما دوست عزيز.
    كار شما قابل تقديره ولي كدوم كتاب جعفر نژاد.كدوم چاپش.
    حداقل ايميلت رو بده تا اونهايي رو كه نوشتهام برات بفرستم.

  7. #7

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    کتاب برنامه نویسی به زبان C++‎ جعفرنژاد قمی ویراست سوم آبی رنگ چاپ چهارم پاییز 85 .
    ایمیلمم تو وبلاگ بالایی هست...
    آخرین ویرایش به وسیله aminwxy : جمعه 01 آذر 1387 در 12:01 عصر دلیل: غلط چاپی

  8. #8

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    درس برنامه سازی پیشرفته متاسفانه یا خوشبختانه در خیلی از دانشگاه ها هنوز زبان cیا C++‎ تدریس می شود و عموما هم از کتاب جعفرنژاد قمی اساتید گرامی استفاده می کنند.البته در بعضی از دانشگا ها زبان های بسیار کاراتر مانند جاوا و C#‎ تدریس می شود که جای بسی امیدواری دارد.
    مشکل اصلی در نحوه ی تدریس این درس است.درسی که کاملا عملی است و باید در کارگاه های کامپیوتر تدریس شود باز هم متاسفانه در خیلی از دانشگاه ها به علت کمبود امکانات به صورت کاملا تئوری و بعضا حفظی است.مشکل اصلی عدم پیشرفت ما همین است.
    درسی که اگر به صورت عملی تدریس شود بسار جذاب و مفید تراست ،تبدیل به درسی خشک و خسته کننده شده است.
    مشکل دیگر در نوع تدریس این درس هست که مباحث مهم شی گرایی مانند چند ریختی یا وراثت و یا حتی قالب ها هم در خیلی از جاها به دلیل کمبود وقت تدریس نمی شود
    انشاالله این مسائل به مرور زمان حل شود.
    پست بعدی را بخوانید

  9. #9

    پاسخ تمرین ها

    بعد از اینکه من این مطلب را در مورد پاسخ سوالات حل نشده ی تمرینات C++‎کتاب جعفر نژاد قمی نوشتم،در خواست در مورد فایل جواب ها زیاد بود،البته اولش در خواست خودم بود!،حالا تصمیم گرفتم که این فایل را براتون بگذارم.من دنبال این جواب ها در اینترنت زیاد گشتم و اگرم بگردید احتمالا پیدا نمی کنید،ولی من در نهایت در یک سایتی پیداش کردم ،البته اسم سایت یادم نیست ولی خودم در هاردم داشتمش و براتون آپلودش کردم.
    البته این نکته رو بگم که بچه ها: خودتون را گول نزنید،داشتن حل المسایل از یک لحاظ خوبه و از یک لحاظ بد.دیگه بقیه اش به خودتون ربط داره،اول مسئله را خودتون حل کنید سپس در حل المسائل چک کنید.!
    یک نکته ی دیگر اینکه این پاسخ ها تا آخر کلاس هاست و بقیه ی مطالب شی گرایی را نمی پوشاند،اگر کسی بقیه اش را پیدا کرد همین جا خبر بده
    با تشکر
    1-لینک دانلود تمرین های حل نشده :
    http://itworldnews.persiangig.com/do...logfa.com).doc
    2-لینک دانلود مسائل اضافه :
    http://itworldnews.persiangig.com/do...ws.blogfa).doc
    3- لینک اصل و منبع این خبر :
    http://www.itworldnews.blogfa.com/post-346.aspx

  10. #10

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    با سلام خدمت عزیزان
    لینک ها خراب شده بود و تقاضا هم بالا بود
    من دوباره آپ لودشون کردم
    1- جواب تمرین های آخر فصل :
    http://itworldnews.persiangig.ir/oth...logfa.com).doc
    2- تمرین های اضافی :
    http://itworldnews.persiangig.ir/oth...ws.blogfa).doc
    3- یک سری جواب های دیگه :
    http://good.net/dl/au/93087e5b4168fe..._Soft.rar/info

    همشون را دانلود کنید
    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Keyhan Clever
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    28
    پست
    134

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    بابا کتاب های عین الله جعفر نژاد قمی که خیلی ابتدایی هستن
    اصلا به درد نمیخوره
    واسه مبتدی ها هم ساده و به درد نخوره
    ولی به نظرم ++Turbo C بهتره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mabbaszadegan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    185

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    منم با شما کاملا موافقم
    اگه کسی تمرین حرفه ای داره بذاره تا روش فکر کنیم , من خودم به تازگی 2تا بازی و یک دفتر تلفن کامل نوشتم
    اگه کسی خواست بگه براش میفرستم
    (فکر کنم زیادی تند رفتم!!!!!! در کل ما نباید به این کتابهای مثلا نوشته جعفرنژاد قانع باشیم!!!!)

  13. #13

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    سلام دوست گرامی aminwxy
    لینک خرابه و پیدا نمیشود

  14. #14

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    لطفا به این آدرس میل کنید.ممنون khazan1346@yahoo.com

  15. #15
    کاربر جدید آواتار x.coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    T-_.A___bR-.-._i___Z
    سن
    35
    پست
    6

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    لينكها خرابن :(

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    Talking نقل قول: تمرین های C++‎‎ قمی

    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    int main()
    {
    clrscr();
    int i,j,sum=0;
    int k=0;
    float avg;
    for(i=1; i<=10; i++)
    for(j=1; j<= 10 ; j++)
    if ((((i*j)%2)==0) && (((i*j)%4)==0))
    {
    k++;
    cout<<i*j<<'\t';
    sum+=(i*j);
    }
    cout<<'\n';
    cout<<'\n';
    cout<<"tedad:"<<k<<'\t';
    avg=sum/k;
    cout<<'\n';
    cout<<"miangin:"<<avg;
    getch();
    return 0;
    }
    ................
    به نظر منم تمرين خودمون باعث پيشرفته . تمرينات كتاب فقط براي شروع خوبه . همين و بس

  17. #17

    نقل قول: تمرین های C++‎ قمی

    دانلود حل المسائل کتاب جعفر نژاد
    لینک

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •