نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در jsp:useBean

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    32

    مشکل در jsp:useBean

    سلام
    من یک سایت دارم و توی صفحه اصلی سایت (index.jsp) کد زیر به خوبی کار میکنه
    <jsp:useBean class="pkg1.Myclass" id="c" scope="request"/>
    اما وقتی همین کد رو توی یک فایل jsp که توی یک دایرکتوری دیگه هست (مثلا test/index.jsp) قرار میدم
    Tomcat/5.5.25 بهم این exception رو میده

    org.apache.jasper.JasperException: /index.jsp(14,7) The value for the useBean class attribute pkg1.Myclass is invalid.
    org.apache.jasper.compiler.DefaultErrorHandler.jsp Error(DefaultErrorHandler.java:40)
    org.apache.jasper.compiler.ErrorDispatcher.dispatc h(ErrorDispatcher.java:407)
    org.apache.jasper.compiler.ErrorDispatcher.jspErro r(ErrorDispatcher.java:148)
    org.apache.jasper.compiler.Generator$GenerateVisit or.visit(Generator.java:1175)
    org.apache.jasper.compiler.Node$UseBean.accept(Nod e.java:1117)
    org.apache.jasper.compiler.Node$Nodes.visit(Node.j ava:2166)
    org.apache.jasper.compiler.Node$Visitor.visitBody( Node.java:2216)
    org.apache.jasper.compiler.Node$Visitor.visit(Node .java:2222)
    org.apache.jasper.compiler.Node$Root.accept(Node.j ava:457)
    org.apache.jasper.compiler.Node$Nodes.visit(Node.j ava:2166)
    org.apache.jasper.compiler.Generator.generate(Gene rator.java:3322)
    org.apache.jasper.compiler.Compiler.generateJava(C ompiler.java:199)
    org.apache.jasper.compiler.Compiler.compile(Compil er.java:296)
    org.apache.jasper.compiler.Compiler.compile(Compil er.java:277)
    org.apache.jasper.compiler.Compiler.compile(Compil er.java:265)
    org.apache.jasper.JspCompilationContext.compile(Js pCompilationContext.java:564)
    org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.servic e(JspServletWrapper.java:302)
    org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFil e(JspServlet.java:329)
    org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspSe rvlet.java:265)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:803)


    در ضمن محتوای Myclass هم اینجوریه

    package pkg1;

    public class Myclass {
    String s;

    public Myclass() {
    }

    public void setS(String s) {
    this.s = s;
    }

    public String getS() {
    return s;
    }

    }

    میخواستم از اساتید سوال کنم ببینم کسی میتونه مشکل من رو حل کنه
    اگه لطف کنید زودتر جواب بدید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در jsp:useBean

    دوست عزیز :
    احتمالا به هر نحوی جاوا نمیتونه کلاس شما رو در کلاس پت پیدا کنه .کلاس پت رو برای پروژتون وقتی روی تام کت دیپلوی میکنید چک کنید و اصلاحات لازم رو انجام بدین.(برای اینکه بتونم بهتر کمک کنم در صورت امکان پروژتونرو بذارید )
    موفق باشید.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    32

    Unhappy مشکل در jsp:useBean

    خیلی ازجوابتون متشکرم‍‍
    پروژه من چیز پیچیده ای نیست
    شما اگه ممکنه راهنمایی کنید همین یک کلاس رو من بتونم ازش استفاده کنم ممنون میشم

    مشکل من اینه که توی سیستم خودم کاملا درست کار میکنه ولی وقتی روسرور upش میکنم این خطا رو میده
    جایی از سرورباید config خاصی انجام بدم ؟
    چکار کنم ؟!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل در jsp:useBean

    کل فایل رو بزار توی سایت ببینم می تونم کمکت کنم یا نه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    32

    نقل قول: مشکل در jsp:useBean

    سلام
    خیلی متشکرم از کمکتون
    اینهم از فایل های پروژه من
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل در jsp:useBean

    نقل قول نوشته شده توسط jmajid مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی متشکرم از کمکتون
    اینهم از فایل های پروژه من
    خوب معلومه که چرا کار نمی کنه.
    این چیزی که شما برای من فرستاتید هر جوری که deploy کنید به مشکل بر خواهید خورد. برای اینکه شما بتوانید برنامه خود را در tomecat یا هر servlet container ی deploy کنید باید از یک سری استاندارد ها پیروی کنید. من یادآوری می کنم اگر شما می دونستید که اون موقع بصورت استاندارد دباره برای من project رو بفرستید.

    یک folder به نام WEB-INF همیجوری که براتون نوشتم با حروف بزرگ درست کنید.
    در کنار این فلدر می تونید jsp فایلها رو بزارید. در دا خل این فلدر فایل web.xml باید قرار بگیره. در صورتی که servlet دارین که معلوم هم هست دارید در داخل این فلدر یک فلدر دیگر به نام classes همه با حروف کوچک درست کنید و در داخل این فلدر یعنی classes فایلهای کامپایل شده servlet رو قرار بدین. این قدم اول هست. بعد برنامه خودتون رو باید deploy کنید یعنی اینکه یک war فایل درست کنید چه جوری؟ این جوری
    در مسییر WEB-INF باشید یعنی فلدر WEB-INF وjsp فایل رو مشاهده می کنید
    با دستور
    jar -cvf myproject.war *

    project خودتون رو deploy کنید. حالا هر جا سرور باشه این بابام کار می کنه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    32

    نقل قول: مشکل در jsp:useBean

    سلام
    باز هم از جوابتون ممنونم
    من کارهایی که گفتید رو قبلا هم انجام دادم
    قبلا هم گفتم که این برنامه روی سیستم خودم درست کار میکنه
    اما وقتی روی سرور وب deployش میکنم فقط اون پیجهایی که توی دایرکتوری اصلی هستن درست کار میکنن( مثل www.mydomain.com/index.jsp)
    اما پیچ هایی که توی دایرکتوری های دیگه میرن( مثل www.mydomain.com/test/index.jsp)
    دیگه کار نمیکنن و فقط lib های اصلی جاوا رو میتونم توشون فراخونی کنم

    فکر کنم الان دیگه منظورم رو واضح تر گفته باشم
    باز هم از کمکتون متشکرم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل در jsp:useBean

    war file رو بزارید توی سایت تا من هم یک تست بکنم
    منظور اون چیزی که می خواهید در آخر سر بدهید به سرور و جواب نمی ده

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    32

    نقل قول: مشکل در jsp:useBean

    سلام
    این هم فایلی که گفته بودید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •