نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش اطلاعات خاص در فرمی که قبلا باز شده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    نمایش اطلاعات خاص در فرمی که قبلا باز شده

    با سلام
    برنامه من طوری نوشته شده که از هر فرم تنها یک نمونه باز میشود در صورتی که کاربر تلاش کند یک فرم را مجددا باز کند فوکس برنامه روی فرم باز شده از قبل قرار میگیرد.
    بعضی از فرمهای من روی فرمهای دیگر با شرایط خاص باز میشود مثلا اطلاعات یک سند خاص نمایش داده میشود من کدهای مربوط به نمایش سند خاص را در لود فرم نوشته ام حالا اگر این فرم قبلا باز شده باشد و حالا کنترل روی آن قرار بگیرد دیگر متد لود اجرا نمیشود و آن سند نمایش داده نمیشود پیشنهاد شما برای حل این مشکل چیست؟

  2. #2

    نقل قول: نمایش اطلاعات خاص در فرمی که قبلا باز شده

    اگه این جوری که من متوجه شدم تو تو هر فرمت بر اساس نیاز یک فرم دیگر رو لود میکنی مثل فرم های میانی تو در تو.
    حالا اگه تو تابعی که فرم دیگه رو لود میکنی اگه از
    frm.ShowDialog(this)
    استفاده کنی به فرم قبلی دستری وجود نخواهد داشت حالا اگه تو این فرمیکه باز شده اگه اطلاعات دیتابیس تغییری کنه میتونی بعد از این که این فرم بسته میشه تو همون تابع ادامه کدت دوباره دیتابیس رو Fill کنی چون تا قتی که این فرم بسته نشده این کد Fill اجرا نمیشه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hosseinsinohe
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    WWW
    پست
    72

    نقل قول: نمایش اطلاعات خاص در فرمی که قبلا باز شده

    نقل قول نوشته شده توسط mrs Izadi مشاهده تاپیک
    با سلام
    برنامه من طوری نوشته شده که از هر فرم تنها یک نمونه باز میشود در صورتی که کاربر تلاش کند یک فرم را مجددا باز کند فوکس برنامه روی فرم باز شده از قبل قرار میگیرد.
    بعضی از فرمهای من روی فرمهای دیگر با شرایط خاص باز میشود مثلا اطلاعات یک سند خاص نمایش داده میشود من کدهای مربوط به نمایش سند خاص را در لود فرم نوشته ام حالا اگر این فرم قبلا باز شده باشد و حالا کنترل روی آن قرار بگیرد دیگر متد لود اجرا نمیشود و آن سند نمایش داده نمیشود پیشنهاد شما برای حل این مشکل چیست؟
    یه راه اینه که اول چک کنی اگه اون فرم بازه یک بار اون رو ببندی و دوباره برای نمایش اطلاعات جدید اون رو نمایش بدی که در این صورت دوباره متد load اجرا می شه.

    یه راه دیگه هم اینه که یه متد public توی اون فرم تعریف کنی و دستوراتت رو برای نمایش اطلاعات توش قرار بدی و هر وقت خواستی از هر فرم دیگه این متد رو فراخونی کنی تا اطلاعات جدید نمایش داده بشن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •