نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال مقادیر به Crystal Report

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    ارسال مقادیر به Crystal Report

    سلام دوستان

    من یه برنامه دارم می خوام برای گزارش از Crsytal Report استفاده کنم . و سوال من اینه که اگر تمام مقادیر رو از طریق Parametr به Crystal Report بفرستم مشکلی نداره ؟


    یا بهتر اینه که Crystal Report رو به دیتابیس متصل کنم ؟






    باتشکر احسان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: ارسال مقادیر به Crystal Report

    سلام.

    و سوال من اینه که اگر تمام مقادیر رو از طریق Parametr به Crystal Report بفرستم مشکلی نداره ؟
    چرا به نظر من دو تا مشکل داره :
    1- کد زیادی باید برای Load کردن Report بنویسید.
    2- اگر خدای نکرده User شما موقع دیدن Report دکمه Refresh رو بزنه یک Prompt با تعداد زیادی فیلد پارامتری براش میاد که پرشون کنه و بعدش هم یک صفحه عجیب و غریب می بینه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: ارسال مقادیر به Crystal Report

    نقل قول نوشته شده توسط reza6384 مشاهده تاپیک
    سلام.



    چرا به نظر من دو تا مشکل داره :
    1- کد زیادی باید برای Load کردن Report بنویسید.
    2- اگر خدای نکرده User شما موقع دیدن Report دکمه Refresh رو بزنه یک Prompt با تعداد زیادی فیلد پارامتری براش میاد که پرشون کنه و بعدش هم یک صفحه عجیب و غریب می بینه.

    خوب برای حل این مشکلات من چی کار کنم . من حداقل یکی دوروز بیشتر مهلت ندارم برنامه رو تحویل بدم .


    از Crystal استفاده کنم یا Report View ?






    باتشکر احسان

  4. #4

    نقل قول: ارسال مقادیر به Crystal Report

    سلام
    شما برای مقادیر ثابت میتونی از پارامتر استفاده کنی . مثلا همون تاریخ شمسی در بالای گزارش
    ولی برای قسمت هایی که به صورت رکورد هستند چاره ای جز ارسال یک دیتاسورس ندارید .

    موفق باشید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    Smile نقل قول: ارسال مقادیر به Crystal Report

    روشی که در تایپیک قبلی به شما معرفی کردم رو امتحان کنید. فقط قبلش در پروژه خود یک فایل کریستال ریپورت اضافه کنید و در آن فیلدهای لازم را برای گزارش بگذارید. البته اگر یک جستجو کنید تایپیک های مشابه زیادی در این رابطه وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: ارسال مقادیر به Crystal Report

    دوست عزیز، اصافه کردن فیلد های دیتابیس که خیلی راحت تر از ارسال پارامتره.

    در ضمن ، من برای اضافه کردن تاریخ شمسی بالای ریپورت هم از پارامتر استفاده نمی کنم. به این صورت :
    یک جدول در دیتابیس دارم به نام PersianDates که 3 تا فیلد داره EnglishDate,PersianDate,PersianDate2 که EnglishDate کلید این جدوله. در این جدول میایم روزهای فارسی رو از سال 2000 تا 2020 و تبدیل شده اش رو ذخیره می کنیم که میشه حدود 7200 رکورد. بعد به راحتی در Crystal Report از این جدول استفاده می کنیم. یعنی اونجایی که می خواهیم تاریخ فارسی نمایش داده بشه فیلد PersianDate این جدول رو اونجا وارد میکنیم. البته در قسمتی که جدوال اضافه میشن باید ارتباط این جدول رو با اون فیلدهای تاریخ برقرار کنیم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: ارسال مقادیر به Crystal Report

    نقل قول نوشته شده توسط reza6384 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، اصافه کردن فیلد های دیتابیس که خیلی راحت تر از ارسال پارامتره.

    در ضمن ، من برای اضافه کردن تاریخ شمسی بالای ریپورت هم از پارامتر استفاده نمی کنم. به این صورت :
    یک جدول در دیتابیس دارم به نام PersianDates که 3 تا فیلد داره EnglishDate,PersianDate,PersianDate2 که EnglishDate کلید این جدوله. در این جدول میایم روزهای فارسی رو از سال 2000 تا 2020 و تبدیل شده اش رو ذخیره می کنیم که میشه حدود 7200 رکورد. بعد به راحتی در Crystal Report از این جدول استفاده می کنیم. یعنی اونجایی که می خواهیم تاریخ فارسی نمایش داده بشه فیلد PersianDate این جدول رو اونجا وارد میکنیم. البته در قسمتی که جدوال اضافه میشن باید ارتباط این جدول رو با اون فیلدهای تاریخ برقرار کنیم.
    تشکر می کنم از جواب شما .

    دوست عزیز من سوالم رو در این
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=126352
    تاپیک بازگو کردم . هرکاری می کنم نمی شه نمی دونم چرا ؟

    یکی دوروز بیشتر فرصت ندارم واسه تحویل برنامه .




    باتشکر احسان

  8. #8

    نقل قول: ارسال مقادیر به Crystal Report

    نقل قول نوشته شده توسط reza6384 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، اصافه کردن فیلد های دیتابیس که خیلی راحت تر از ارسال پارامتره.

    در ضمن ، من برای اضافه کردن تاریخ شمسی بالای ریپورت هم از پارامتر استفاده نمی کنم. به این صورت :
    یک جدول در دیتابیس دارم به نام PersianDates که 3 تا فیلد داره EnglishDate,PersianDate,PersianDate2 که EnglishDate کلید این جدوله. در این جدول میایم روزهای فارسی رو از سال 2000 تا 2020 و تبدیل شده اش رو ذخیره می کنیم که میشه حدود 7200 رکورد. بعد به راحتی در Crystal Report از این جدول استفاده می کنیم. یعنی اونجایی که می خواهیم تاریخ فارسی نمایش داده بشه فیلد PersianDate این جدول رو اونجا وارد میکنیم. البته در قسمتی که جدوال اضافه میشن باید ارتباط این جدول رو با اون فیلدهای تاریخ برقرار کنیم.

    روش جالبي بود ممنون. ميشه اين روش پارامتر دادن رو هم توضيح بدين؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •