نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجوي يك فايل با سي شارپ

  1. #1

    جستجوي يك فايل با سي شارپ

    دوستان تو برنامه اي نياز مندم كه وجود و عدم وجود يك فايل رو در درايو خاصي برسي كنم.
    اگه كمك كنيد ممنون مي شم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: جستجوي يك فايل با سي شارپ

    if(System.IO.File.Exists(FilePathNameString)
    MessageBox.Show("Exist"");
    else
    MessageBox.Show("Not Exist"");


    از خوده Object Browser ویژوال استودیو هم می تونی فهرست بقیه امکانات این کلاس را در بیاری.برای پوشه ها هم باید از کلاس System.IO.Directory استفاده کنی (دستورات این دوتا کلاس خیلی شبیه هم هستند.

  3. #3

    نقل قول: جستجوي يك فايل با سي شارپ

    اگ بخوام جستجو رو به مسير خاصي محدود كنم چطور بايد انجام داد
    ممنون از لطفتون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: جستجوي يك فايل با سي شارپ

    متد Exists فقط وجود و عدم وجود فایل یا پوشه رو عنوان می کنه.برای جستجو باید خودت برنامه بنویسی که توی پوشه های تودرتو حرکت کنه و باید از تابع بازگشتی و متد های GetDirectories و GetFiles کلاس Directory استفاده کنی (این متدها Static هستند) .این متدها مسیر مورد نظر رو به عنوان آرگومان می گیرند . یک آرایه از نوع String از فایلها یا پوشه های درون مسیر مورد نظر بدست می دهند.

  5. #5

    نقل قول: جستجوي يك فايل با سي شارپ

    سلام چطوری میشه بین دایرکتوری ها به صورت بازگشتی حرکت کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •