نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تشخیص اتصال به اینترنت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    تشخیص اتصال به اینترنت

    دوستان یک برنامه می خواهم که اگر سیستم به اینترنت متصل بود یا متصل نبود پیام بدهد(برنامه با VBنوشته شده باشد)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    دوست عزیز اگر جستجو می کردین حتما به جواب می رسیدین .



    Private Declare Function InternetGetConnectedStateEx Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal lpszConnectionName As String, ByVal dwNameLen As Integer, ByVal dwReserved As Long) As Long
    Dim sConnType As String * 255
    Private Sub Form_Load()
    Dim Ret As Long
    Ret = InternetGetConnectedStateEx(Ret, sConnType, 254, 0)
    If Ret = 1 Then
    MsgBox "You are connected to Internet via a " & sConnType, vbInformation
    Else
    MsgBox "You are not connected to internet", vbInformation
    End If
    End Sub




    باتشکر احسان

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    من مودم adsl روکه روشن میکنم بعد این کد رو اجرا میکنم مینویسه به اینترنت متصل هستید
    در صورتی که مودم داره تازه روشن میشه
    چطوری متوجه بشم واقعا به نت وصل شده؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط vb-sosol مشاهده تاپیک
    من مودم adsl روکه روشن میکنم بعد این کد رو اجرا میکنم مینویسه به اینترنت متصل هستید
    در صورتی که مودم داره تازه روشن میشه
    چطوری متوجه بشم واقعا به نت وصل شده؟
    سلام علیکم
    تاپیک قدیمی عزیز نباید بالا میاوردید
    یک جستجو میکردید خوب بود، یک ماه پیش سه روش در یکی از تاپیکها قرار دادم
    اینجا هم ضمیمه میکنم
    موفق باشید.

    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله سید حمید حق پرست : دوشنبه 23 دی 1392 در 16:15 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    ممنون ولی جستجو کردم
    این تاپیک با یک تاپیک دیگه فقط برای من نمایش داده شد !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط سید حمید حق پرست مشاهده تاپیک
    سلام علیکم
    تاپیک قدیمی عزیز نباید بالا میاوردید
    یک جستجو میکردید خوب بود، یک ماه پیش سه روش در یکی از تاپیکها قرار دادم
    اینجا هم ضمیمه میکنم
    موفق باشید.

    یا علی (ع)
    متاسفانه هیچ کدومش درست کار نکرد
    چراغ lan مودم روشن میشه و منتظر روشن شدن چراغ اینترنت میمونه هر سه سورس را تست کردم و همشون تشخیص کانکت دادن!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: تشخیص اتصال به اینترنت

    سلام علیکم
    سورس پوشه 2 که از Winsock استفاده شده جواب میده عزیز خودم تست کردم و هنگام روشن شدن مودم پیغام میده اما یک کم دیر
    دلیل کندی بررسی و دادن پیغام هم معلومه! موقعی که مودم در حال روشن شدنه خودتون هم یک آدرس سایت در مرورگر باز کنید میبینید که یک کم طول میکشه تا ارور Server not found رو بده
    موفق باشید

    یا علی (ع)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •