نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن متد به فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Bahar_HS
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    229

    Question اضافه کردن متد به فرم

    با سلام
    می خوام متدTest رو به فرم اضافه کنم، متد رو اضافه کردم ،
    این متد یک مقدار بولی را برمی گرداند:
     
    private bool Test()
    {.....

    ......
    return true;
    }

    ولی این Error رو میده:
    Error 1 'StartingWork.Form1.Test()': not all code paths return a value

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن متد به فرم

    سلام
    من فکر میکنمم تابعی که نوشتی فقط تو یه قسمتش Return میکنه
    مثلا داخل if
    اگه کل تابع رو بزاری شاید بتونم کمکت کنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: اضافه کردن متد به فرم

    جایی که این متد رو تعریف کردید کجاست ؟ (داخل کلاس ، خارج از کلاس ، ...)
    به چه صورت فراخوانی کردید ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Bahar_HS
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    229

    Question نقل قول: اضافه کردن متد به فرم

    با سلام
    روی دیاگرام مربوط به فرم کلیک کردم و از گزینه ی Add Method متد Test رو تعریف کردم ،
    به عنوان یک متدprivate برای فرم1 برنامه ، با این کد:

     
    private bool Test()
    if ((txtname.Text.Trim().Length < 1) && (txtfamily.Text.Trim().Length < 1)

    return true

    با سپاس

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: اضافه کردن متد به فرم

    سلام

    مشکل همونه که دوستمون Blackk_lightt اشاره کرده.تابع رو باید به این شکل بنویسید:

    private bool Test()
    {
    if ((txtname.Text.Trim().Length < 1) && (txtfamily.Text.Trim().Length < 1)
    return true
    return False
    }


    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •