نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه میتوان برای یک فرم Return Value تعریف کرد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار edisoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    چگونه میتوان برای یک فرم Return Value تعریف کرد؟

    چگونه میتوانم از یک فرم Return Value بگیرم و از آن در فرمهای دیگر استفاده کنم.

    به عبارتی دیگر من یک فرم را در فرم دیگر Show میکنم، در این فرم جدید انتخابهایی وجود دارد که کاربر پس از تایید و بسته شدن فرم باید مقادیر این فرم در فرمی که این فرم در آن Show شده استفاده شود. روش این کار چیست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: چگونه میتوان برای یک فرم Return Value تعریف کرد؟

    سلام.
    فرض كنيم كه شما مي خواهيد در Form1 با زده شدن يك دكمه Form2‌نمايش داده شود و بعد از بسته شدن Form2 يك مقدار برگردانده شود. براي اينكار بايد از كدي شبيه كد زير استفاده كنيد :


    Public Class Form2

    Private GloablVar As String

    Sub DataGridView1_Click(sender as object,.....) Handles DataGridView1_Click
    Me.GlobalVar = Me.DataGridView1.CurrentCell.Value
    Me.Close()
    End Sub

    Function ReturnSomeValue() as string
    Me.ShowDialog()
    Return Me.GlobalVar
    End Function

    End Class



    Public Class Form1()

    Sub BtnBrowse_Click(sender as object,.....) handles ....
    Dim F2 as new form2
    Me.Textbox1.Text = F2.ReturnSomeValue()
    End Sub

    End Class


    وقتي كه BtnBrowse‌ كليك بشه پروسه ReturnSomeValue‌فراخواني ميشه. و بعد از اينكه فرم نمايش داده شد تابع منتظر ميمونه تا فرم بسته بشه (ShowDialog) و بعد از اون مقدار GlobalVar رو بر ميگردونه.
    مثلا فرض كردم كه Form1 فرم فروشه كه شما با زدن BtnBrowse‌از Form2 تقاصاي يك كد كالا رو مي كنيد و فرم2 كه يك DataGridView شامل كدهاي كالا داره نمايش داده ميشه و كاربر با كليك روي اون مقدارش رو به TextBox1‌در Form1 مياره.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار edisoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    54

    نقل قول: چگونه میتوان برای یک فرم Return Value تعریف کرد؟

    روش جالبی بود، یه سئوال دیگه، این کار شما فقط یک مقدار رو برمیگردونه، حال سئوال من این است که اگه بخواهیم چند Value رو برگردونیم باید برای هرکدوم یک Function تعریف کنیم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: چگونه میتوان برای یک فرم Return Value تعریف کرد؟

    شما چند روز پیش اینکه چجوری چند تا مقدار رو برگردونید مطرح کردید و فکر کنم به این نتیجه رسیدین که از Collection استفاده کنید تا محدودیت نوع و تعداد نداشته باشید. برای اینکار هم می تونید به جای برگردوندن یک مقدار یک Collection برگردونید.

  5. #5

    Smile نقل قول: چگونه میتوان برای یک فرم Return Value تعریف کرد؟

    سلام دوست عزیز
    میشه در مورد Collection و چگونگی کار باهاش توضیح بدین
    از روشی که ارائه دادید استفاده کردم و کاملا متوجه شدم ... ممنون
    اما دوست دارم این مسئله برگرداندن چند خروجی رو هم یاد بگیرم
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •