نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تداخل متدها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Bahar_HS
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    229

    Question تداخل متدها

    با سلام
    یه متد نوشتم که با کلیک کردن روی هر سلول از دیتاگریدویو،محتوای همه ی سلولهای سطر انتخاب شده به کنترلهای متناظرش ،در روی فرم برگردونده میشه،این جوری:
     
    private void mydataGridView_CellClick_1(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    txtname.Text = mydataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();
    str_1 = txtname.Text;
    txtfamily.Text = mydataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells[1].Valu
    .
    .
    .

    وازطرف دیگه،
    وقتی روی عنوان یک ستون دیتا گرید ویو کلیک میشه، همه ی رکوردهای جدول بر اساس مقادیر اون جدول مرتب میشن(با یک کلیک به صورت نزولی وبا کلیک دوباره به صورت صعودی)

    ولی وقتی متد بالا رو به برنامه اضافه می کنم،برنامه Exception زیر رو میده:
     


    Index was out of rang .Must be non_negative and less than size of the collaction.
    Parameter name : index
    .
    مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار parsamiga
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    71

    نقل قول: تداخل متدها

    سلام دوست عزیز دلیلش اینه که e.RowIndex شما وقتی روی هدر کلیک می کنید منفی بر می گردونه کفیه براش شرط بزاری

    if (e.RowIndex>0)
    textBox1.Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString

    به همین راحتی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Bahar_HS
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    229

    Smile نقل قول: تداخل متدها

    با سلام
    واقعا ممنون ،
    مراحل انتهایی کارمه ومی خوام انشا... دیگه Set up برنامه رو بسازم.
    باآرزوی موفقیت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •