نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: applet ام هیج جا اجرا نمی شه !!!

  1. #1

    applet ام هیج جا اجرا نمی شه !!!

    سلام،
    من یک applet ساده ساده نوشتم که ضمیمه کردم. روی سیتمم j2sdk1.4.2_03 دارم.
    با javac برنامه رو کامپایل کردم و با یک فایل ساده HTML کلاس اونو صدا کردم. این applet روی سیستم خودم اجرا می شه ولی روی 8 تا PC دیگه امتحان کردم روی فقط یکی که اونم j2sdk1.4.2_03 داره فقط باز شد!!!!! فکر می کنید مشکل چیه؟ جالب اینجاست که من تا حالا 100 تا applet نوشتم و حتی applet های پیچیده ای که ماهها وقت صرفشون می کردم ولی حالا با این applet فسقلی مشکل پیدا کردم! البته قبلا با j2sdk1.4.2_03 کامپایل نمی کردم. به نظر شما مشکل چیه؟

    با تشکر فراوان

    P.S. راستی با JDeveloper هم کامپایل کردم ولی همون مشکلو داره!

  2. #2
    bebakhshid nemizare file ha ro attach konam , cource oona ro mifrestam, shayad in source ha behetoon komak kone ke be man begid moshkel chie?!!!

    "mo.java":
    import java.awt.Graphics;
    import java.awt.Font;
    import java.awt.Color;
    import java.awt.*;
    import java.applet.*;

    public class mo extends java.applet.Applet
    {
    Font f = new Font ("Arial" , Font.BOLD , 36);
    public void paint ( Graphics g )
    {
    g.setFont(f);
    g.setColor(Color.red);
    g.drawString("test",5,50);
    }
    }

    "mo.htm":

    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <applet code="mo.class" codebase="../">
    jhgjhgjhg
    </applet>
    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. applet
    نوشته شده توسط gold200460 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 22:51 عصر
  2. applet و فایل
    نوشته شده توسط mosha_7000 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 12:02 عصر
  3. استفاده از #Applet C در ASP.net
    نوشته شده توسط manager در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 21:46 عصر
  4. تبدیل جاوا اسکریپت به Applet ؟
    نوشته شده توسط gbg در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 00:37 صبح
  5. فارسی در Applet ها
    نوشته شده توسط mozhdeh در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 08:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •