نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    با سلام این یه روش زخیره عکس در هاردیسک و استفاده از ان در پایگاه داده هست
    رکورد افراد را در بانک ذخیره میکنه و عکس اونها رو در هارد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    سلام داداش ali_md110 جان.ممنون از برنامت.
    کاش برنامه ای میزاشتین که عکس رو داخل دیتابیس ذخیره کنه.
    تایپیک در این باره زیاده اما هیچ کدوم به نتیجه نرسوندن و یا برنامه هایی رو که گذاشتن دارای نقص هیت مثلا دیتابیسش رو نزاشتن.
    اگر شما میدونید چطور عکس رو داخل دیتابیس ذخیره بازیابی کنیم ممنون میشم بگید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    سلام
    ... چطور عکس رو داخل دیتابیس ذخیره بازیابی کنیم ممنون میشم بگید
    شاید این نمونه مشکلتان را حل کنید.

    RightClick->SaveTargetAs
    http://www.h02.ir/Download.aspx?File...InDatabase.zip

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    این هم یک روش برای ذخیره در بانک
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    خیـــــــــــــــــــــــ ـــــلی ممنون.
    __H2__ جان این ادرسی که گذاشتید با 2008 هست متاسفانه من اونو نصب ندارم انشالله در اینده نگاه میکنم.مرسی گلم
    ali_md110 جان خیلی عالی بود.مرسی نازم.اگه اجازه بدی من برنامتو نگاه میکنم اگه به مشکل بر خوردم از شما سوال میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    سلام داداش گلم.
    ببخشید چند تا سوال برام پیش امد تو نحوه ذخیره عکس تو دیتابیس.
    اگه میشه درباره کد های زیر یه توضیح کوچولو بگید:
     cmdBilder = New OleDb.OleDbCommandBuilder(da)
    da.Update(DS, "compony")
    DS.AcceptChanges()

    و این قسمت:
    br = New BinaryReader(fs)
    Dim imgbyte(fs.Length) As Byte
    imgbyte = br.ReadBytes(Convert.ToInt32((fs.Length)))


      PictureBox1.DataBindings.Clear()
    PictureBox1.DataBindings.Add("Image", bs, "pic", True, DataSourceUpdateMode.OnValidation)

    ممنون میشم .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    زخیره کردن عکس در بانک اسکیول سرور
    یک جدول بنام image با سه فیلد بنام id از نوع int و خاصیت Identity اونو جهت اتونامبرفعال کنید فیلد دوم name با نوع nvarchar و فیلد سوم pic با نوع image بسارید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    واسه بانک اکسس هم بگید ممنون میشم....

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار s.k711
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    164

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    سلام دوست عزيز ممنون از لطفتون.
    من لينكتون را دانلود كردم و با اجازتون توي سرس اصليم بعضي قسمتهاش را گذاشتم اما وقتي برنامه ران ميشه؛ در اين قسمت اشكال ميگيره:

    Me.PictureBox1.Image.Save(ms, Me.PictureBox1.Image.RawFormat)
    به نظرتون اشكال كارم كجاست؟
    اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد.
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    خود پروژه من درست کار میکنه یا نه
    این خطا به شما داره میکه یک مقدار null وارد شده
    مسیر ذستورات ذخیره اسکیولتون رو چک کنید
    ممکنه نام پارامتر اشتباهی باشه
    کد کاملتون رو بزارید شاید از جایی دیگه مشکل داشته باشه
    یااگر درست نشد یک پروژه جدید یسازید تست کنید فکر کنم درست بشه

    در ضمن khz_web1 اون دو تاپیک بالایی برای بانک Access هستش

  11. #11

    نقل قول: ذخیره عکس در هاردیسک و بازیابی

    برنامه
    save pic in database را دانلود کردم خوشبختانه به خوبی اجرا شد اما متوجه نمیشم چطور کار میکنه خواهش میکنم توضیح بدین:
    sub Copy_pic
    sub Save_pic
    file.copy
    file.exists
    fileStream
    چکار میکنن؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •