نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    Exclamation چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    با سلام
    چگونه ميتوان براي كاربراني كه در حال حاضر در حال كار با نرم افزار هستند (تحت شبكه) پيغام فرستاد كه به صورت يك هشدار بر روي صفحه ظاهر شده و كاربر آن را ببيند.
    تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    خيلي راحته شما برنامه كه تحت شبكه كار مكنه بزار تا درست كنيم برات با دوستان

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار saeedyaz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    78

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    اگه بشه خیلی جالب هست...
    آقا راهشو بگو... مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    دوستان لطفاً اين سوال را پاسخ دهيد تا ديگران نيز از دانسته هاي شما استفاده لازم را ببرند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    فكر كنم اگر مي خواين كه بلافاصله پيغام مشاهده بشه. بهتره يك جدول داشته باشي كه هر كس Login كرد IP دستگاهش رو توش بذاري و هر كس Logout كرد هم ركورد IP ش رو حذف كني.
    بعدش با دستورات Command (احتمالا تابع API براش هست) به IP ها موجود در جدول پيام بفرستين.
    اگر هم كه الزامي به پيغام OnTime ندارين ميتونيد يك جدول بسازسن و پيام مورد نظر رو توش ذخيره كنيد و يك ساب جدول داشته باشين كه بگين چه اشخاصي بايد اين پيام رو ببينن. بعد توي فرم اصلي برنامتون چك كنيد كه اگر شخصي هست كه پيغام رو نديده ، واسش پيغام رو نشون بدين و د رجدول ساب هم ذخيره كنيد كه پيغام رو ديد.
    اين عمل رو در On Timmer فرم اصلي تكرار كنيد و به طور مثال هر 5 دقيقه يكبار چك كنيد

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    راهنمايي خوبي بود. من ip را دارم ولي اگه بخوام بلافاصله پيام را مشاهده كنه ميشه بيشتر راهنمايي كني.
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    در ارتباط با پيشنهاد محمد آقا و مورد IP شما مي تونيد با استفاده از نمونه اي كه در اين تاپيكتقديم شد اين مورد رو به اجرا بذاريد و همونطور محمد عزيز اشاره كردن با استفاده از روال On Timer فرم اصلي برنامه يا يك فرمي كه بطور Hiden در تمام طول باز بودن برنامه باز هست با زمان 1000 ميلي ثانيه اقدام به ارسال پيام كنيد براي اين منظور در نمونه تقديمي روال كار بر اين منوال بود كه شخص وقتي وارد برنامه مي شد اطلاعات IP , UserNmae و نام كامپيوترش در جدولي بصورت موقت ثبت مي شد و بعد از ترك برنامه توسط اون شخص اين ركورد ثبت شده حذف مي شد حالا براي موضوع پيام شما بايد يك جدول ديگه داشته باشيد كه اطلاعات فوق در اون ثبت دائم باشه و يك فيلدي مثلاً تحت عنوان Text_Msg داشته باشه و ادمين بواسطه فرمي متصل به اين جدول فرد رو انتخاب و متني روكه بايد در قالب پيام براي كاربر مورد نظر ارسال بشه رو بفرسته در اين مرحله در فرم Hiden كه صحبتش شد در همون رويه On Timer ميتونيم بگيم كه بررسي بشه چنانچه كاربري پيامي داره اين پيام در قالب MsgBox براش نمايش داده بشه و البته بعد از اينكه كاربر پيام رو OK كرد فيلد Text_Msg هم خالي بشه يك نكته ديگه اينكه شما مجبور نيستيد فقط از IP استفاده كنيد بلكه مي تونيد از UserName يا ComputerName هم بهره بگيريد . اگر خيلي متوجه مراحل نشديد بفرمائيد نمونه رو تكميل كنم .

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    يك نكته هست و ان اينكه ايا بعد از ok كردن يك msgbox چيزي بر ميگرده كه بشه روي اون عملي انجام داد؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    جواب مثبته ،به عنوان نمونه اين تابع MsgBox رو ببنيد :
       If MsgBox("پيام مورد نظر" vbCritical + vbMsgBoxRight + vbOkOnly, _
    "پيغام سيستم") = vbOk Then

    DoCmd.OpenForm "form1"
    Form_Form1.Combo2.SetFocus
    Form_Form1.Combo2.Dropdown


    End If
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : سه شنبه 30 مهر 1387 در 16:03 عصر

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار saeedyaz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    78

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    به نظر من اگه یک نمونه آزمایشی رو تست کنیم راحت تر به جواب میرسیم .
    مشکل اصلی در اینجاست که وقتی نرم افزاری روی یک واحد باز است وفرم های دیگری روی فرم start up بصورت باز وجود دارد فرمان ها روی on timer - پیام خطا میدهد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    دوستان عزيز مدتي روي اين نمونه كه قبلاً در اين تاپيك ارائه شد كاركردم و مطابق با موضوع بحث اين تاپيك تغييرات و اضافاتي رو روش اعمال كردم .
    توضيحات :
    1 . در زمان اجراي فايل ، اطلاعات كاربر وارد شده شامل : آدرس IP ، نام كاربري User Name يا Account Name و Computer Name در 2 جدول مشابه يعني tb_log_users ( كه در اصل اين اطلاعات رو بطور موقت ذخيره مي كنه و بعد از خروج كاربر اين ركورد ثبت شده حذف ميشه ) و tb_arc ذخيره ميشه ، جدول دوم همون جدوليه كه قراره براي ارسال پيام به كاربران استفاده بشه يعني علاوه بر فيلدهاي فوق الذكر داراي 2 فيلد Msg_Title عنوان پيام و Msg_Txt متن پيام هست .
    2 . بعد از ورود كاربر اطلاعات ا طريق رخداد On Load فرم startup در هر دو جدول ذخيره ميشه ( با ماهيت ذكر شده در بند 1 ) البته در صورتي كه اطلاعات جاري قبلاً در جدول arc ثبت شده باشه از ثبت مجددش جلوگيري ميشه
    3 . براي ارسال پيام كامند باتوني روي فرم تعبيه شده كه فرم Frm_msg رو باز ميكنه
    4 . در فرم Frm_mg كه Unbound هست يك كامبو كه نقشش انتخاب كاربره و 2 تسكست باكس كه يكي براي ثبت عنوان و دومي براي ثبت متن پيام در نظر گرفته شده و همينطور يك Fream مخصوص دو Option Box كه نقش اين دو تعيين ارسال پيام براي يك كاربر خاص و يا براي همه كاربران هست و نهايتاً يك كامند باتون كه عمليات ارسال پيام رو انجام ميده .
    5 . در رخداد On Timer‌ فرم startup هم با Interval 1000 ميلي ثانيه با استفاده از ركوردست متصل به كد SQL بررسي ميشه در صورتيكه كاربري پيامي داشته باشه اين پيام رو براي اون كاربر نمايش مي ده و بعد از پاسخ كاربر به پيام ، فيلدهاي عنوان و متن پيام اون كاربر در جدول arc حذف ميشن .
    6 . در تمام عملياتها عمدتاً از ابزارهايي مثل ركوردست DAO ، كدهاي SQL استفاده شده .


    لازم به ذكر هست كه نمونه حاضر داراي اشكالي بود كه در پست شماره 30 همين تاپيك نسخه اصلاح شده تقديم شده .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : سه شنبه 17 فروردین 1389 در 16:34 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    دوستان نظرشون رو در مورد اين نمونه بدن ، من شخصاً هنوز اين برنامه رو تحت شبكه تست نكردم ، آيا به مشكل و يا نقصي در عملكرد اين نمونه برخورد كرديد ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    من هم در شبكه تست نكردم اما با توجه به كدهاي نوشته شده هيچ Error ي ديده نميشه و بالاي 90% درست جواب خواهد داد. اما كار خوب و جالبي كردي و نيازهاي بسياري رو ميتونيم با اين پروسيجر و احيانا تغييرات جزئي در اون با توجه به ماهيت پروژه ها برطرف كنيم. يك راه ديگه هم اين بود كه جهت نمايش پيام به جاي استفاده از MSGBOX از يك فرم استفاده بشه و احيانا كاربر هم بتونه سوالاتشو توش بنويسه و با تاييد اون يك پيغام ايندفعه براي DBA نشون داده بشه و DBA هم جواب بده. (فقط خواستم بگم دوستان چه كارها و اكشن هايي ميتونن با اين برنامه بسيار خوب آقاي مدير انجام بدن)

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    من اينكار را كردم و جواب داد ولي يك مشكلي كه وجود داره اينكه من ميخام يك ليستي از كاربران را انتخاب كنم و پيام گروهي بفرستم. براي انتخاب كاربران بايد يه ليست Temp از كاربران اصلي تهيه كنم كه براي انها به صورت گروهي ارسال بشه. اين ليست اگه دو نفر در يك زمان بخواهند پيام ارسال كنند مشكل ساز ميشه. راه حلي اگه به فكرتون ميرسه بيان كنيد.
    ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    البته اگر بخوايم براي چند كاربر بصورت انتخابي پيام بفرستيم يه راهش استفاده از ليست باكسه ، ميشه درستش كرد برام مهم اين بود كه برنامه تحت شبكه بتونه كار كنه بقيه كارا قابل اجراست .

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    منم فكر ميكنم كه جناي آقاي مدير بهتره كه ادامه ندن كار روي اين قسمت رو. يك Sample گذاشتن و دوستاني كه ميخوان تغييرات ايجاد كنن و دوباره آپلود كنن كه همه ببينن. اينجوري بهتره چون تا زماني كه خود شخص دست به كاري نزنه روي مطلب Expert نمي شه.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadgij مشاهده تاپیک
    منم فكر ميكنم كه جناي آقاي مدير بهتره كه ادامه ندن كار روي اين قسمت رو. يك Sample گذاشتن و دوستاني كه ميخوان تغييرات ايجاد كنن و دوباره آپلود كنن كه همه ببينن. اينجوري بهتره چون تا زماني كه خود شخص دست به كاري نزنه روي مطلب Expert نمي شه.
    سلام
    محمد جان ممنون از پيشنهادت ، موافقم اين موضوع و كلاً موضوعات شبكه اي يكي از موارد مبتلا به اكثر برنامه نويساي اكسس هست مي طلبه كه در يك همچين مباحثي دوستان شركت و هر يك ايده ها ونظراتشون رو در قالب شرح مطلب و يا مثالهاي عملي طرح كنن تا هم باعث ارتقا سطح كيفي مبحث و هم ارتقاء ارتقاء تجربه همگي ما بشه . پس با اجازه دوستان بنده با اين كه به جواب رسيدم تامل مي كنم تا ببينيم ساير عزيزان چه راهكاري ارائه ميدن .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    دوستان ايده اي ندارن ؟؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    35

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام . حالا اگه بخواهیم یک کاربر آنلاین رو که برنامه رو باز کرده برنامش رو ببندیم میشه . بعضی از مواقع مدیر سیستم برای اعمال تغیرات احتیاج داره کاربران برنامشون رو ببندند.

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    35

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    دوستان کسی می تونه کمک کنه؟

  21. #21

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام خدمت دوستان عزيز
    ميخواستم از اساتيد خواهش كنم برنامه رو جوري اصلاح كنند كه برااساس نام كامپيوتر پيغام رو بفرسته
    خواهش ميكنم كه دوستان بعداز اصلاح فايل يه توضيحي راجع به تغييراتي كه در فايل ايجاد كردند ارائه كنند.
    آيا دوستان ميتونند لطف كنند و يمقدار امكانات اين برنامه رو ارتقاء بدند.
    مثلاً اينكه ليست كل كاربرها باز بشه و من با انتخاب هر چندتا كاربر دلخواه با تيك زدن كنار آنها به آنها پيام ارسال كنم.
    ممنون

    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : دوشنبه 18 آبان 1388 در 07:12 صبح

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ryonis
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران - بخارست
    پست
    172

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    دوستان نظرشون رو در مورد اين نمونه بدن ، من شخصاً هنوز اين برنامه رو تحت شبكه تست نكردم ، آيا به مشكل و يا نقصي در عملكرد اين نمونه برخورد كرديد ؟
    [جناب مدير عزيز! اي كاش ميشد بيش از يكبار تشكر فرستاد!!! نمونه برنامه شما كه مشكل چند ماهه منو حل كرد. واقعاً متشكرم. بله ! برنامه تان توسط من و همكارانم در شبكه شركت مان تست شد و الحمدلله هيچ مشكلي نداشت...

    بسيار متشكرم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط ryonis مشاهده تاپیک
    [جناب مدير عزيز! اي كاش ميشد بيش از يكبار تشكر فرستاد!!! نمونه برنامه شما كه مشكل چند ماهه منو حل كرد. واقعاً متشكرم. بله ! برنامه تان توسط من و همكارانم در شبكه شركت مان تست شد و الحمدلله هيچ مشكلي نداشت...
    بسيار متشكرم
    سلام
    شما لطف دارید دوست عزیز , ممنون میشم مراحل تست و تعداد کاربر On Line رو ذکر بفرمائید .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ryonis
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران - بخارست
    پست
    172

    Thumbs up نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    سلام
    شما لطف دارید دوست عزیز , ممنون میشم مراحل تست و تعداد کاربر On Line رو ذکر بفرمائید .
    مهدي جان منظورتان رو از مراحل تست متوجه نميشم. اما ما با 8 تا كاربر كار كرديم و هيچ مشكلي نبود/ يعني به محض ورود / خروج كاربرا تو جدول مربوطه اطلاعات لازم ثبت ميشد و در فرم هم اطلاعات IP و نام كاربري و باقي چيزا نمايش ميشد.
    قسمت ارسال پيام هم به هر دو حالت به تمام اعضا / يك كاربر خاص تست شد و مشكلي نبود.

    بسيار متشكرم

    مدير عزيز، ي راهنمايي كوچيك مي كني كه چه جوري نام كاربري رو بتونم در حالت New Record فرم در فيلدي داشته باشم؟ (بيشتر مورد نظرم در Default Value است)

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام جناب آقای قربانی
    اولا دستتون واقعا درد نکنه بسیار جالب و مبتکرانه بود.من نمونه رو تست کردم.یکی از مواردی که فکر میکنم باید اصلاح بشه اینه که در حالتی که شما بصورت گروهی پیام میفرستید ، پیام ها بصورت سریال یکی بعد از دیگری روی صفحه نمایش ظاهر میشه و تا کاربر اول ok نکنه پیام برای کاربر بعدی نشان داده نمیشه.امکان حل این مشکل وجود داره که همه کاربرا باهم پیام رو ببینن؟
    با تشکر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    سلام جناب آقای قربانی
    اولا دستتون واقعا درد نکنه بسیار جالب و مبتکرانه بود.من نمونه رو تست کردم.یکی از مواردی که فکر میکنم باید اصلاح بشه اینه که در حالتی که شما بصورت گروهی پیام میفرستید ، پیام ها بصورت سریال یکی بعد از دیگری روی صفحه نمایش ظاهر میشه و تا کاربر اول ok نکنه پیام برای کاربر بعدی نشان داده نمیشه.امکان حل این مشکل وجود داره که همه کاربرا باهم پیام رو ببینن؟
    با تشکر
    با سلام مجدد
    برای حل این مشکل کسی از دوستان نظری نداره؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار soroush_k12
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    گيلان
    پست
    283

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    ببخشید که مجبور شدم بازم این تاپیک رو بیارم اول.
    یک بار دیگه از دوستان خواهش میکمن اگه روش حل این مشکل رو پیدا کردند بیان کنند

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط soroush_k12 مشاهده تاپیک
    سلام جناب آقای قربانی
    اولا دستتون واقعا درد نکنه بسیار جالب و مبتکرانه بود.من نمونه رو تست کردم.یکی از مواردی که فکر میکنم باید اصلاح بشه اینه که در حالتی که شما بصورت گروهی پیام میفرستید ، پیام ها بصورت سریال یکی بعد از دیگری روی صفحه نمایش ظاهر میشه و تا کاربر اول ok نکنه پیام برای کاربر بعدی نشان داده نمیشه.امکان حل این مشکل وجود داره که همه کاربرا باهم پیام رو ببینن؟
    با تشکر

    سلام
    بررسي مي كنم .

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار ryonis
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران - بخارست
    پست
    172

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    جواب مثبته ،به عنوان نمونه اين تابع MsgBox رو ببنيد :
       If MsgBox("پيام مورد نظر" vbCritical + vbMsgBoxRight + vbOkOnly, _
    "پيغام سيستم") = vbOk Then

    DoCmd.OpenForm "form1"
    Form_Form1.Combo2.SetFocus
    Form_Form1.Combo2.Dropdown


    End If
    دوستان عزيز، نمونه اي كه جناب قرباني آماده كرده بودند رو مدت ها قبل من تست كردم و بطور كامل كار مي كرد. پيشنهاد ميكنم عزيزاني كه بدنبال يادگيري كار هستند به دقت نمونه ارائه شده ايشون رو كنترل كنند.

    موفق باشيد

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    دوست گرامي soroush_k12 ضمن تشكر از كشف اين ايراد ظريف بايد عرض كنم كه شخصاً اين مورد رو تست كردم و اشكال مورد نظر محقق شد بنابراين كدهاي رخداد On Timer فرم frm_startup‌ رو تغييراتي دادم كه اين نقيصه برطرف شد و نمونه اصلاحي رو براي استفاده دوستان تقديم مي كنم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    مي تونيد بگويد چطور مي شه به جاي استفاده از نام userName از IP كامپيوترها استفاده شود
    با تشكر

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام
    دوست گرامي نمونه حاضر IP ‌رو هم ذخيره مي كنه بنابراين شما با انجام تغييراتي در كدها و كنترلها فيلد IP رو جايگزين فيلد username كنيد ولي به نظر مياد استفاده از User Name‌به نوعي بهتر باشه چرا كه كاربر ممكنه از دستگاههاي مختلفي به شبكه متصل بشه در اينصورت به مشكل برخورد خواهد كرد .

  33. #33

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    سلام آقاي قرباني
    لطفاً بگويد كه كدم كدها را بايد تغير بدام يا يك نمونه بزاريد. آخه من هر چه تلاش كرم سيستم بهم پيغام خطا مي دهد و بر نامه قفل مي شه
    با تشكر
    ضمناً ما يك گروه وچند نفره هستيم كه در شبكه و فقط يك user name داريم

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار ryonis
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران - بخارست
    پست
    172

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط nemat2000 مشاهده تاپیک
    سلام
    مي تونيد بگويد چطور مي شه به جاي استفاده از نام userName از IP كامپيوترها استفاده شود
    با تشكر
    فکر کنم مشکل شما با تابع environ حل میشه. اساتید بیشتر توضیح بدن ...

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار wolfstander
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    کتاب اکسس
    پست
    724

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    با سلام به همه دوستان
    با خوبی و خوشی داشتیم از این کد استفاده میکردیم و درست هم کار میکرد
    متاسفانه ویندوز64 بیت ، به این کدها ایراد میگیره
    و نمیتونه اجراشون کنه
    کسی هست که برای ویندوز 64هم راه حلی داشته باشه؟
    باتشکر فراوان

  36. #36

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    با سلام در این برنامه امکان این هست که اگه روی سایر سیستم ها این نرم افزار نصب نباشه و کاربرها با این نرم افزار کار نکنن باز بشه براشون پیغام فرستاد؟ اگه جواب منفی است چطور میشه چنین امکانی به این نرم افزار اضافه کرد؟

  37. #37

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست گرامي soroush_k12 ضمن تشكر از كشف اين ايراد ظريف بايد عرض كنم كه شخصاً اين مورد رو تست كردم و اشكال مورد نظر محقق شد بنابراين كدهاي رخداد On Timer فرم frm_startup‌ رو تغييراتي دادم كه اين نقيصه برطرف شد و نمونه اصلاحي رو براي استفاده دوستان تقديم مي كنم .
    سلام

    متاسفانه روی ویندوز های ۶۴ بیتی کار نمیکنه
    و با این نرم افزار هم https://barnamenevis.org/showthread....57#post2261957
    هم تست کردم بازم جواب نمیده و درست نمیشه و بعد از کلمه Declare
    PtrSafe هم تایپ میکنم جواب نمیده.
    امکانش هست برای ویندوز ۶۴ بیتی هم درست کنید؟

    سپاس

  38. #38

    نقل قول: چگونه ميتوان براي كاربران Online در برنامه (شبكه) پيغام فرستاد؟

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام

    متاسفانه روی ویندوز های ۶۴ بیتی کار نمیکنه
    و با این نرم افزار هم https://barnamenevis.org/showthread....57#post2261957
    هم تست کردم بازم جواب نمیده و درست نمیشه و بعد از کلمه Declare
    PtrSafe هم تایپ میکنم جواب نمیده.
    امکانش هست برای ویندوز ۶۴ بیتی هم درست کنید؟

    سپاس
    سلام
    راه حلی نداره؟ ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •