نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مقدار Property

  1. #1

    مقدار Property

    چطوری متیوان متوجه شده یک Property مقدار گرفته است

    و برای default یک Property چگونه عمل میکنیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: مقدار Property

    باید براش Event بنویسی .
        Public Class Sample
    Public Event ValueChanged As EventHandler
    Dim Val As String
    Public Property Value() As String
    Get
    Return Val
    End Get
    Set(ByVal value As String)
    Val = value
    RaiseEvent ValueChanged(Me, New EventArgs())
    End Set
    End Property
    End Class

  3. #3

    نقل قول: مقدار Property

    میشه بیشتر توضیح بدهی
    خوب این Event چه کار میکنه

    کی باید فراخوانی بشه
    آیا فراخوانی میشه یا نباید بشه
    خلاصه سرت درد نیارم دو ریالی هنوز نیفتاده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: مقدار Property

    خوب این Event چه کار میکنه
    ببین دوست من یه رویداد(Event) قرار نیست کاری انجام بده ، ما تایین میکنیم که توی یه رویداد چه اتفاقاتی بیفته.
    کی باید فراخوانی بشه
    زمانی که پروپرتی داخل کلاسمون رو مقدار دهی میکنیم ، رویدادمون با متد RiseEvent فراخوانی میشه.
    شما کافیه زمانی که یه Instance از کلاس میسازی اونرو WithEvent تعریف کنی و کدت رو توی رویداد مربوطه بنویسی.
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: مقدار Property

    مرسی از اطلاعات
    میشه یک مثال کامل بزنی

    یک سوال دیگه دارم
    ببین دوست عزیز
    من یک کلاس ساختم که در آن یک Property بنام FieldName داره
    حالا وقتی در برنامه از آن کلاس استفاده میکنم گاهی اوقات میخواهم تعداد این پراپرتی بصورت دلخواه باشد
    یعنی ایندکس داشته باشه
    مثلا

    Dim Rpt AsNew JntRpt
    "Rpt.FieldName = "SumTxt
    "Rpt.FieldValue = "sssss

    حال میخواهم پراپرتی FieldName یک دو سه هم داشته باشم
    ولی نمیخوام توی کلاس چند پراپرتی درست کنم


    آخرین ویرایش به وسیله jalalnooritehrani : دوشنبه 29 مهر 1387 در 15:59 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: مقدار Property

    سلام من منظورتون رو درست درک نکردم . یعنی شما میخوای پروپرتی بر اساس داده ورودی خروجی منحصر به فرد داشته باشه؟
    ولی اگه میخواهید چند پروپرتی داشته باشید باید یک یک آنها را در کلاس تعریف کنید.

  7. #7

    نقل قول: مقدار Property

    نه نمی خوام چند پراپرتی داشته باشم

    من یک کلاس ساختم و فایلهای کریستال ریپورت را درون آن قرار دادم و در آن یک فرم که یک CRViewer داره ساختم و چند پراپرتی

    و بعد این کلاس را به برنامه (رفرنس) اضافه کردم

    و در فرمهایی که گزارش دارند آن کلاس را فرا میخوانم
    حالا بعضی از گزارشهایم یک فورما فیلد داره که بوسیله پراپرتی FieldName نام و بوسیله پراپرتی FieldValue مقدار میگیره
    و بعضی دیگر چند فورما فیلد داره حالا باید چه کار کرد غیر از ساختن چند پراپرتی


    Imports
    JntReport

    Dim Rpt AsNew JntRpt
    Rpt.Connection =
    My.Settings.JntdbConnectionString
    Rpt.Name = ReportName.Tankha
    "Rpt.Caption =
    "Sanad

    "Rpt.FieldName =
    "DateTxt

    "Rpt.FieldValue =
    "87/01/01

    "Rpt.Formula =
    "{InvOrderRaw.ORId}=1

    ()Rpt.Show
    آخرین ویرایش به وسیله jalalnooritehrani : سه شنبه 30 مهر 1387 در 11:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •