نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: ارسال داده با پورتهای printer-ISA-PCI,USB

  1. #1

    ارسال داده با پورتهای printer-ISA-PCI,USB

    در VB تا آنجا که میدانم، تنها میتوان با پورت COM ( با استفاده از MSCOMM ) داده تبادل نمود. ایا برنامه های کمکی برای تبادل داده و دسترسی به پورتهای پرینتر، ISA یا PCI وجود دارد.
    البته در محیط دلفی ( یا C) این کار با چند خط انجام میشود ولی در مورد VB این کار چگونه است؟
    از راهنمایی هایتان تشکر میکنم.

  2. #2
    اقا منم می خوام یه قفل سخت افزاری برای حسابداری که نوشتم بزارم و توی بازار پخش کنم کسی بلده ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan_electronic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Iran-Esfahan
    سن
    44
    پست
    56
    سلام ، برای پورت پرینتر هم DLL های زیادی هست و خیلی راحت ارتباط برقرار میکنه.
    در مورد اسلاتهای ISA و PCI در VB اینکار سخت انجام میشه ، چون با آدرسهای سخت افزاری با چند تا واسطه باید ارتباط برقرار کنه ولی در VC راحت تر هستش.
    ولی اشخاصی را دیدم که کارتی را طراحی و Dll اونو خودشون مینویسند. در نتیجه زبان مورد استفاده برنامه نویسیش هم دیگه اون موقع زیاد فرقی نداره.

  4. #4
    منبعی در مورد طراحی کارتهای PCI سراغ دارید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    همونطور که آقا احسان گفتن تو VB6 میتونید از اکتیوایکس های آماده ای برای تبادل داده ها استفاده کنید که نمونه خیلی خوبش که خیلی محبوب هم هست یعنی inpout32.dll استفاده کنید که هم توی اینترنت پیدا میشه هم خودم آپ کردم تو این سایت.سورس کدش هم به زبان VC++‎ 6.0 نوشته شده که اگر خواستین میتونم تو بخش سی براتون آپ کنم.
    ولی نکته ای که باید در نظر داشته باشین اینه که VB6 تو مدیریت حافظه، آدرس دهی پورت ها و داده ها مشکل اساسی داره یعنی چیزی هم نیست که بشه با سه چهار تا تابع API حلشون کرد. چرا از C یا دات نت استفاده نمی کنید ؟

  6. #6
    من با وی بی کار نمی کنم با دلفی کار می کنم اگه ممکنه لینک دی ال ال مذکور رو برام بگذارید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    یه کتاب فکر کنم از نشر علوم بود یا ناقوس واسه کار با پورتها که مثالهاشم با وی بی و دلفی و وی سی بود که خیلی جالبه.یه نگاه بندازین بد نیست.

  8. #8

  9. #9
    آقای کد مستر ایکس دست شما درد نکنه لطف کردی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    نقل قول نوشته شده توسط amirhosein مشاهده تاپیک
    یه کتاب فکر کنم از نشر علوم بود یا ناقوس واسه کار با پورتها که مثالهاشم با وی بی و دلفی و وی سی بود که خیلی جالبه.یه نگاه بندازین بد نیست.
    اسم کتاب یادت نیست؟ یا اینکه حدوداً کی منتشر شده؟ خداییش انقلاب رفتن سخته! شاید همین دور و برا بشه پیداش کرد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط touraj مشاهده تاپیک
    اسم کتاب یادت نیست؟ یا اینکه حدوداً کی منتشر شده؟ خداییش انقلاب رفتن سخته! شاید همین دور و برا بشه پیداش کرد
    فکر کنم منظور ایشان کتاب PC Interface بوده.

  12. #12
    آقای تورج اگه چیزی پیدا کردی برای من هم بفرست

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    نقل قول نوشته شده توسط ekhorasan مشاهده تاپیک
    آقای تورج اگه چیزی پیدا کردی برای من هم بفرست
    حتماً این کار رو انجام میدم. فکر کنم کتابی که __H2__ معرفی کرد خوب باشه. اما اگه چیز دیگه ای هم پیدا کردم برات میفرستم.

  14. #14
    آقا من اینهمه ازتون تشکر کردم یکی هم از من تشکر کنه تا لااقل 0 بار تشکر در 0 پست از بین بره .. دستتون درد نکنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    نقل قول نوشته شده توسط ekhorasan مشاهده تاپیک
    آقا من اینهمه ازتون تشکر کردم یکی هم از من تشکر کنه تا لااقل 0 بار تشکر در 0 پست از بین بره .. دستتون درد نکنه
    ازت تشکر کردم. برو لذتش رو ببر

  16. #16
    دو روزه دارم دنبال یه منبع خوب می گردم ... در اکثر سایتهایی که در مورد PCIبود متفق القول یه کتاب بنام PCI System Architecture نوشتهTom Shanley and Don Anderson (4th Edition) انتشارات www.mindshare.com معرفی کرده بودند من هر چی گشتم نتونستم این کتاب رو پیدا کنم البته بعضی جاها بود ولی لینکش شکسته بود و نمی شد دانلود کرد...دوستان اگه کسی این کتاب رو پیدا کرد لینکش رو بذاره تا بقیه هم دانلود کنن

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    پس حالا که از کتاب اول حال کردید این را هم بگیرید بد نیست، (گرچه زیاد کامل نبود و به اندازه اولی به من نچسبید ولی داشتنش ضرر ندارد!) من خودم هر دو را دارم.

  18. #18
    آقای H2 شما کتاب PCI System Architecture نوشتهTom Shanley and Don Anderson (4th Edition) انتشارات www.mindshare.com را داری؟

  19. #19
    یکی از دوستان به اسم آقای اکبری سایت http://www.fpga4fun.com رو معرفی کرده که خیلی مفید بود یه نگاه بیاندازید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    نقل قول نوشته شده توسط ekhorasan مشاهده تاپیک
    آقای H2 شما کتاب PCI System Architecture نوشتهTom Shanley and Don Anderson (4th Edition) انتشارات www.mindshare.com را داری؟
    نه متآسفانه!
    البته من کتاب های زیادی در ضمینه الکترونیک و دیجیتال و میکروپروسسورها دارم و در اصل شانس الکترونیک کار شدن من بیش از برنامه نویس شدنم بود ولی کسی از آینده خبر ندارد.

    در کل اگر دنبال ارتباط رایانه با مدارهای الکترونیکی هستید در کتابهای معرفی میکروپروسسورها مطالب خوبی پیدا میکنید چون تجمع برنامه نویسی و دیجیتال است. (تلفیق دو علم وسوسه انگیز و خوش طعم!!!! )

    راستی من به سفارش دوستانی در یک فروم دیگر در حال تایپ مقاله ای راجب ارتباط با پورت LPT هستم ولی هنوز کار تایپی دارد، بعد از اتمام لینکش را اینجا هم میگذارم.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    حالا که بحث و گفتگو بالا گرفت دوستان کسی کتاب خوبی درمورد پردازش تصویر (Video Processing) نداره ؟ زیان کتاب و فرمتش فرقی نمی کنه.متاسفانه تو بازار کتاب خودمون همچین چیزی نداریم.

  22. #22
    اسم کتاب رو بگو من توی سی دی های ای بوک خودم نگاه کنم اگه بودم برات بفرستم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Cool

    نقل قول نوشته شده توسط ekhorasan مشاهده تاپیک
    اسم کتاب رو بگو من توی سی دی های ای بوک خودم نگاه کنم اگه بودم برات بفرستم

    ای بابا دوست عزیز من اگه اسم دقیق داشتم که میرفتم سراغ دانلودش!
    ولی متاسفانه چیز خوبی برای دانلود گیرم نیومده هنوز، تو بازار کتاب هم که سرمون بی کلاه مونده.

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan_electronic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Iran-Esfahan
    سن
    44
    پست
    56
    سلام ، به کتاب کنترل لوازم جانبی توسط کامپیوتر انتشارات نص را هم یه سری بزنید

  25. #25

  26. #26

    ایمیج پراسسینگ

    نقل قول نوشته شده توسط ekhorasan مشاهده تاپیک
    اسم کتاب رو بگو من توی سی دی های ای بوک خودم نگاه کنم اگه بودم برات بفرستم
    من چند تا کتاب در مورد ایمیج پراسسینگ دارم ولی حجمش زیاده . چطور بهت برسونم؟

  27. #27
    نقل قول نوشته شده توسط ehsan_electronic مشاهده تاپیک
    سلام ، به کتاب کنترل لوازم جانبی توسط کامپیوتر انتشارات نص را هم یه سری بزنید
    اسم کتاب و ناشر رو درست نوشتی؟ چون من در سایت انتشارات نص نتونستم همچین کتابی پیدا کنم؟ البته شاید هم قدیمیه...

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217
    سلام
    خسته نباشید
    من inpout32.dll را از اینترنت Download کردم ولی متاسفانه رجیستر نمی شه . چه کار کنم ؟؟؟؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    یعنی چی که رجیستر نمیشه ؟ شما فایل اکتیوایکس رو کنار فایل باینری پروژه بذار و استفاده کن.توابع API رو هم باید بتونی از اینترنت گیر بیاری.

    در مورد کتاب :

    میتونید یه جا آپ کنید و دانلود کنیم، یا میتونید به ایمیل من فرستید.کتاب در مورد پردازش توصیر و صوت خیلی لازم دارم.ممنون.

    armin.zia@gmail.com

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217
    من inpout32.dll را از اینترنت گرفتم ولی رجیستر نمیشه میشه راهنماییم کنید .

    ممنون

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    نشر علوم کتابای خوبی واسه سخت افزار داره.یه سر بزنین به سایتشون می تونین چیزای خوبی پیدا کنین.مثلا این لینک کتابهای سخت افزارشونه:
    http://www.nashreolum.com/search.aspx?bycat=12
    یا این لینک برای الکترونیکه که خیلی جالبه:
    http://www.nashreolum.com/search.aspx?bycat=13
    کلا از تو سایت می تونین یه چیز بدردبخور پیدا کنین.البته به سایت اکتفا نکنید ممکنه کتابی هم داشته باشن که تو سایت نذاشته باشن.

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    قبلا هم به مدیران سایت پیشنهاد داده بودم که جای یه تاپیک مخصوص کدنویسی پورت و کلا ارتباط با سخت افزار (برنامه نویسی مدار واسط) خالیه اما اون موقع با واکنش قهرآمیز مدیران رویرو شدم.نمی دونم امکان طرح مجدد این پیشنهاد هست یا اینکه مرغ کماکان یه پا داره!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با printer
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 21:27 عصر
  2. کسی با FAX printer ویندوز XP کارکرده؟
    نوشته شده توسط behrooz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1384, 01:52 صبح
  3. استفاده از Printer ریلی برای گزارشات
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 13:55 عصر
  4. کنترل Printer
    نوشته شده توسط Mahdi_F در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1382, 06:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •