نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: dll word

  1. #1

    dll word

    سلام
    کسی می تونه dll word رو برام بذاره؟
    می خوام فایل ورد رو تو vb.net داخل یه richtextbox باز کنم.
    می شه کمک کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: dll word

    سلام
    منم نیاز دارم تا داخل یکی از برنامه هام بتونم اجراش کنم و بشه داخلش متن نوشت؟
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: dll word

    سلام ...

    من درست متوجه منظورتون نشدم ولي اگر منظور شما ساختن و نوشتن تو يه فايل word كه فكر ميكنم بشه با اين كد كارتون رو راه بندازيد ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: dll word

    سلام
    با این کد می تونی برنامه ورد رو داخل پنجره خودت باز کنی و فایل رو ویرایش کنید:

    این هم کدش:


    Public WD As NewObject

    PublicDeclare Function SetWindowRgn Lib "user32" (ByVal hwnd AsInteger, ByVal hRgn As Integer, ByVal bRedraw As Boolean) AsInteger

    PublicDeclareFunction ShowWindow Lib"user32" (ByVal hwnd As Integer, ByVal nCmdShow AsInteger) AsInteger

    Public Declare Function BringWindowToTop Lib "user32" (ByVal hwnd AsInteger) As Integer

    PublicDeclareFunction FindWindow Lib"user32"Alias"FindWindowA" (ByVal lpClassName AsString, ByVal lpWindowName AsString) AsInteger

    PublicDeclareFunction SetParent Lib"user32" (ByVal hWndChild AsInteger, ByVal hWndNewParent AsInteger) AsInteger

    PublicDeclareFunction CreateRectRgn Lib"gdi32" (ByVal X1 AsInteger, ByVal Y1 AsInteger, ByVal X2 AsInteger, ByVal Y2 AsInteger) AsInteger

    PublicDeclareFunction MoveWindow Lib"user32" (ByVal hwnd AsInteger, ByVal X AsInteger, ByVal Y AsInteger, ByVal nWidth AsInteger, ByVal nHeight As Integer, ByVal bRepaint As Integer) AsInteger

    Dim wdHwnd AsLong

    PrivateSub ShowWord1(Optional ByVal filename AsString = "")
    Dim m1 AsInteger

    'On Error Resume Next

    Shell(
    "tskill winword")
    WD = CreateObject(
    "Word.Application")
    WD.Caption =
    "besuretofindthisinstance"

    wdHwnd = FindWindow(
    "OpusApp", WD.Caption)
    BringWindowToTop(wdHwnd)
    SetParent(wdHwnd,
    Me.Handle)
    ShowWindow(wdHwnd, 3)
    WD.Documents.Open(filename)
    WD.CommandBars(
    "Menu Bar").Enabled = False

    WD.CommandBars(
    "Standard").Visible = False

    WD.CommandBars(
    "Tables and Borders").Visible = False

    WD.CommandBars(
    "View").Controls(3).Execute()
    'WD.CommandBars("Document Recovery").Visible = False

    WD.ActiveWindow.DisplayVerticalRuler =
    True

    WD.ActiveWindow.DisplayRulers =
    True

    m1 = CreateRectRgn(3, 30, (
    Me.Width) - 2, Me.Height)
    MoveWindow(wdHwnd, 0, -10,
    Me.Width, Me.Height + 20, 1)
    SetWindowRgn(wdHwnd, m1,
    True)
    EndSub

    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    ShowWord1(
    "c:\000.doc")
    EndSub


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •